Şimdi Ara

Minyon Tipli Olmak? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
13.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Kız dediğin uzun ince zarif olacak beyaz tenli olacak hatta simsiyah saçlı olmayacak

beyaz ten + kızıl saç + uzun boy

boy uzunluğu fark etmez de aşırıda küçük boylu olmayacak

kızıl saç + beyaz ten ölürüm lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 11 Ağustos 2012; 9:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Yav iyiki kadınlar kulubune açmamışım konuyu Daha objektif yorumlar aldım. Destekleyici mesajlarınız için çok teşekkürler. İyiki varsın DH

@sokarca, moralin bozulmasın. Erkekler tipiyle ilgilenmesin bence. O en son gelir.. Herşeyden önce kariyer yapmaya, işinizi gücünüzü ele almaya bakın. Ahlaklı olun, beyefendi olun. Karşınızdakine güven verin.

forumdaki çoğu kişi senin benim gibi böyle düşünüyor ama yine de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 11 Ağustos 2012; 9:32:23 >
  • Eger cocuksu durmuyorsa yani kadinsi gozukuyorsa sorun degil hatta guzel bile olur .bu arada 26 yasinda bayan olduguna inananlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan 20'li yaşların ortasında ya da sonunda olup 20'lerin başında göstermek değil, asıl önemli olan 40'lı yaşların başında olup, 20'lerin ortasında görünebilmek..

Bkz: Kate Beckinsale

Minyon Tipli Olmak?
  • Minyon iyidir iyi, kazulet gibi olanlar çok itici oluyor ayak nosu bile 40 civarı bu ne be erkek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

@Birce

Diğer mesajları okumadan sadece senin mesajını okudum sadece ben kız olduğunu anladım. DH erkekleri ölmüş formdan düşüyorsunuz

ne diyon lan sen değişik
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

Sizce bir bayanın yaşından küçük göstermesi dejavantaj mıdır? Erkekler bu tip kızlardan hoşlanmıyor mu veya komplekse mi giriyorlar ? Sebep nedir çok merak ediyorum.

Görüşleriniz benim için çok değerli..Ciddi yorumlar bekliyorum. Şimdiden hayırlı iftarlar.

Kalıplı kız sevmem ama çok minyonda olmasın kıza bağlı ya
  •  Minyon Tipli Olmak?
    Hazal Kaya 158 cm boyunda

ve

Minyon Tipli Olmak?
    Shakira 1.50 cm boyunda.

ve

Minyon Tipli Olmak?

Reese Witherspoon’un boyu 1.57

Senden daha kısalarıda var ama onlar...
  • bodur tavuk her daim piliçtir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalikA

Arkadaş demiş götü yere yakın olandan korkacaksın diye, katılmakla birlikte ben de hoş bulurum minyon tiplileri. Örn: Şu black swanda oynayan kız Buldum Natalie Portman

Oda 160 gibi ama kizda gogus namina hic bir sey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: İtalikA

Arkadaş demiş götü yere yakın olandan korkacaksın diye, katılmakla birlikte ben de hoş bulurum minyon tiplileri. Örn: Şu black swanda oynayan kız Buldum Natalie Portman

Oda 160 gibi ama kizda gogus namina hic bir sey yok.

sen onun tipini hiç kimsede bulamazsın ama ss ile de destekliyim dur

Minyon Tipli Olmak?
  • Bende minyon tipler her zaman bir adım öndedir. Çoğu arkadaşım içinde geçerli bir durum bu
  • quote:

@thecaliph16

Yok yok dh de kız var hatta birkaçıyla tanıştım. Lakin tekelinizde bulunduruyorsunuz buraları o yüzden pek yanaşamıyoruz

--
    Ne yalan söyleyeyim bu durum özgüvenimi kırdı biraz. Ben ilk defa biriyle konuştum. Ne lisede ne de ünide kimseyle gönül eğlendirmek istemedim. Doğru zaman gelince, yani evlenme için uygun yaşa gelince ciddi anlamda konuşurum karşımdakiyle dedim. Hep şunu hayal ettim; eşim için, çocuklarım için tertemiz biri olmayı anne olmayı..

Deneyimsiz olmamında sıkıntılarını çekiyorum aslında, mesela nasıl davranacağım, ne konuşacağım gibisinden sıkıntı yapıyorum. Bu da erkekler için itici olabilir mesela. Hani bir bayanda deneyim olsa elde edemeyeceği erkek büyük ihtimal olmaz. A sosyal de değilim öğretmenim diyaloğum iyidir. Ama konu bu olunca iş değişiyor.

Bu mevzuda tavsiyeler varsa alalım

Ahlaki açıdan bu kadar çökük bir zamanda bu kadar temiz bir düşünceyle yaşadığınız için tebrik ederim sizi.

Çok sevdiğim bir abimin bir lafı vardı tecrübe konusunda.Hayvanlar bile ilişki konusunda tecrübeye gereksinim duymazken insanların tecrübe merakını anlayamıyorum diye.Bu düşünce bile çoğu şeyi özetlemeye yetiyor.

Bence siz, küçük görünüyorsunuz diye sizden vazgeçecek biriyle muhattap bile olmamalısınız.Ahlakınızın değerini bilecek biriyle elbet tanışırsınız.

• İlerleyen yıllarda bu dezavantajdan çok avantaja dönüşecek bir nitelik. İnsanlar 30dan sonra türlü türlü kremlere, anti aging ürünlerine sarıyorlar. Ben de 26 yaşındayım, 1.76 - 60 kiloyum. Kirli sakal bırakmasam 21-22 diyorlar. Ama durumdan memnunum yani :) keza vücut yasımı hala 20 hissediyorum sıkıntı yok :)

• kadın dediğin balıketli olur uzun olur ( azıcık çok değil)
  • Bence ete vurdun mu. Dalgalanacak.

• benim kiz arkadasimda minyon 1.58 boyunda ve bu ona asiri tatlilik veriyor gerci herkese nasil durur bilemezsin ama kotu bisey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@thecaliph16

Yok yok dh de kız var hatta birkaçıyla tanıştım. Lakin tekelinizde bulunduruyorsunuz buraları o yüzden pek yanaşamıyoruz

--
    Ne yalan söyleyeyim bu durum özgüvenimi kırdı biraz. Ben ilk defa biriyle konuştum. Ne lisede ne de ünide kimseyle gönül eğlendirmek istemedim. Doğru zaman gelince, yani evlenme için uygun yaşa gelince ciddi anlamda konuşurum karşımdakiyle dedim. Hep şunu hayal ettim; eşim için, çocuklarım için tertemiz biri olmayı anne olmayı..

Deneyimsiz olmamında sıkıntılarını çekiyorum aslında, mesela nasıl davranacağım, ne konuşacağım gibisinden sıkıntı yapıyorum. Bu da erkekler için itici olabilir mesela. Hani bir bayanda deneyim olsa elde edemeyeceği erkek büyük ihtimal olmaz. A sosyal de değilim öğretmenim diyaloğum iyidir. Ama konu bu olunca iş değişiyor.

Bu mevzuda tavsiyeler varsa alalım

Hayır itici gelmiyor aslında. Eğer karşınizdaki düzgün karakterli bir insansa, sizin ikili iliskilerdeki tecrübenizle ilgilenmeyecektir. İçinizden geldigi gibi davrandığınızda bu ona yeter, deger verdiginizi bilmesi onu mutlu eder. Burada is, arkadasınızın ahlakına ve samimiyetine herseyden önce aldigi aile terbiyesine bakıyor bence. Tam tersi durumlarda "ohoo ağzından 2 kelime almak icin 40 takla atıyoruz" modunda olanlar zaten samimiyetsiz olanlar diye düşünüyorum. Benim gorusumle bir bayan; biraz ağır başlı olmalı, konuşmak icin can atmamali(tanışma evrelerinde), ufak bir iltifatta yelkenleri salmamalı, telefonunu vermek icin acele de etmemeli.

• 185 boy 90 kg'yim,30 küsür yaşındayım ve yaşımı göstermiyorum,eski nişanlım bana da minyonsun derdi.İkimiz de aynı yaşta idik ve ben daha genç duruyordum,bazen sıkıntı olabiliyor.
  • Avantajları,

-Kolay kolay yaşını göstermez(Hülya Avşar 1.62),genelde sempatik olurlar,mini filan giyse bile çok dikkat çekmezler ( aşırı uzun topuklu ayakkabılar çekiyor yalnız),genelde giydikleri her kıyafet yakışır

Dezavantajları

-Dikkat etmez ise ilerki yaşlarda kilo problemi olur,kendini prenses zannedenleri gerçekten çekilmez oluyor,uzun boylu birisi ile çıktıklarında çok dikkat çekiyorlar.

Peki erkekler ne düşünür dersen.Dalga malzemesi çok yapılır ama çok fazla ön yargı yok bence.Normalde çıkmam dersin ama Şakira(1.50),Penelope Cruz(1.62) Pelin Karahan(1.60),Nurgül Yeşilçay(1.60) gibi birisi teklif etse ben çıkmayacak erkekte tanımıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.