Şimdi Ara

Miningte kullanılmış kart almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin ortak fikri bir süre sonra miningte kullanılan bu kartların ucuza bulunabileceği şeklinde.Peki mining yapılmış bir kartı alıp kullanmak bizler için ne getirir ne götürür.Ucuz olması avantajı olabilir fakat buna değer mi ? Kart fazla yıpranmış olur mu ? Ne kadar ömrü kalmış olur ? Bunları konuşalım mı biraz da ?

• garanti varsa al ucuzsa bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki miningciler cok acemi ve oc gu 7x24 calısan ve yeterli soğutma olmıyan sistemlerde uygulamayı marifiyet sanıyor. Ayrıca 2 psu kullanıp gereksiz riske atıyorlar kartları. Bence kesinklikle uzak durun yakında zaten 470 480 570 580 copluğu olacak 190 dag da bunlar yetersiz kartlar herkes satışa gelecek.
  • ben olsam almam,çünkü 7/24 hemide o.c yapılmış kullanılmış karttan hayır gelmez.
    bu 75 yaşındaki biriyle evlenmek olur
  • Garantisi kutusu ve aksesuarları tamsa alınır, hele bir de 500'den RX 480 gitse 2 kart alır yapıştırırım
  • Bu kartlara birde bios atıyorlar. Eğer değiştirilen bios ile servise gönderirseniz anlar ve garanti dışı kalır.

• Taksiden çıkma araba almaya benzer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahsen ben tercih etmem o kartlar full %100 gpu gücünde(yükte) kullanılmış kartlar elektronik ömürlerinin çok uzun olacağını sanmam çok çok iyi fiyat olursa o zaman tercih edilebilir. mesela 480 8 gb 700 tl falan gibi
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Orjinal biosu geri yüklersin garantilik bir durum olursa da kimse bir şey anlayamaz bu kartta modlu bios kullanılmış sonra orjinali geri yüklemiş diye bir de bios modlama olayı öyle ahım şahım bir şey değil bir iki değeri kopyala yapıştır yapıp kaydediyor kaydettiğin yeni değerli biosu karta geri yazılıyor olay bu youtube'da videoları var bakabilirsiniz.
  • Bence 400 liraya bile kimse almayacak. Atalarımız Adın çıkacağına canın çıksın boşuna dememiş. Bundan bir kaç ay sonra RX400 ve RX500 serisine direk pert diyecekler ve kimse almak istemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Bence 400 liraya bile kimse almayacak. Atalarımız Adın çıkacağına canın çıksın boşuna dememiş. Bundan bir kaç ay sonra RX400 ve RX500 serisine direk pert diyecekler ve kimse almak istemeyecek.

Alirlar hocam alirlar gorursun bak kapis kapis gidecek hemde. Garanti varsa hele.

• İkinci elde mining yapılmış kart yoktur, bütün hepsiyle günde 1-2 saat oyun oynanmıştır veya askere gittiği için oynanmamıştır.
  • Alınmaz. Kısa sürede belleklerden dolayı oyunlarda sıkıntı yaratır. Ekrana garip garip çizgilerin belirmesi gibi.

Zamanında forumda tonlarca konu vardı 7950 280x kartların bellekleri hep perte çıkmıştı miningden dolayı. Fiyat komik derecede ucuz ve garanti kapsamında olsa belki. Garantiye gidince 20 gün kartsız kalırsınız vesaire.

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla alakasız ama bendede asus rog strix gtx 1070 var kartta cw var sizin 1080 de var mı

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek fpslerde cw var. Ama rahatsız edici seviyede değil. 100-200 fps gibi değerlerde hiç bir şekilde cw yapmıyor.

• Miningi verimli yapmak konusunda bilgili bir kullanıcıysa çok da sorun olmaz. %10 performans kaybı için %30-40 elektrik tüketimi azalabiliyor. OC yerine UC(Underclock) ve UV(Undervolt) yaptıysa gayet tertemiz kart olur. Neticede Underclock ve Undervolt yapılmış bir ekran kartının %100 kullanılmış olması pek önemli değil. Quadro-Firepro kartlar 4-5 sene %100 yükte bana mısın demiyor.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Bendede gta 5 oynarken ultrada 50 60 fps arası cw oluyor ama kart kullanımı yuksekken rahatsız edicek düzeyde değil gpu kullanımı %40 %50 nin üzerine çıkınca oluyor değişimle falan uğraşmak istemiyorum cw siz kart gelme ihtimali çok düşük heralde çünkü zamanında msi vardı onda baya cw vardi değişim yaptım yine cw li çıktı:D şimdi yine değişimle uğraşsam daha çok cw li ürün gelebilir :D

• Mining ne anasini satim oturdugum yerden para kazanacam hayali her sene baska bir furyayla geliyor.Allahin Umit Davala trasli sinek suratli apacilerine kadar boka sarmis bu is...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Miningi verimli yapmak konusunda bilgili bir kullanıcıysa çok da sorun olmaz. %10 performans kaybı için %30-40 elektrik tüketimi azalabiliyor. OC yerine UC(Underclock) ve UV(Undervolt) yaptıysa gayet tertemiz kart olur. Neticede Underclock ve Undervolt yapılmış bir ekran kartının %100 kullanılmış olması pek önemli değil. Quadro-Firepro kartlar 4-5 sene %100 yükte bana mısın demiyor.

Kesinlikle katiliyorum. Kartlari underwolt edieltek hem karti daha az yorarak hem de sagligina cok mudahele etmeden islem yapilabiliyor. Ayrica her gun reset atip biraz dinlendirmek de mantikli olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eh kartları baya gömmüşüz.Artık ikinci ele düşen mining yapılmış kartlara yüksek fiyat çekenlere bu konuyu gösterebiliriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.