Bildirim
Mining için kart alıyorum -Asus Radeon R9 280X DCII TOP,3GB
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4 taneyi ne yapacaksın ki 2 tane yetiyorda 4 tanesine ne gerek varki kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker38 -- 6 Aralık 2013; 17:30:05 > -
-
Süper Mario oynamak için lazım -
Kusura Bakma Direk Konuya Daldımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker38 -- 6 Aralık 2013; 17:42:42 > -
Neyse kartların siparişini geçtim bakalım netteki değerleri yakalayabilecek miyim -
Riser Extender bende getirmeyi düşünüyorum.
2,67 USD + KARGO
http://www.ebay.com/itm/PCI-E-PCI-Express-16X-Riser-Card-Flexible-Ribbon-Extender-Cable-Cord-/290920979229?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43bc3ddb1d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 9 Aralık 2013; 17:28:18 > -
Bence güzel ekran kartı. CrossFire mı yapacaksın yoksa ayrı ayrı mı kullanacaksın? Bunun için ne kadarlık Power Supply gerekiyor?
Kartları denediğin zaman ne kadarlık kH/s performans gösteriyor. Bizimle paylaşabilir misin? -
Şu an için 4 adet kartla devam edeceğim. Bakalım duruma göre eğer daha fazla kart takmak istersem bu extenderlardan sipariş ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deniztns
Şu an için 4 adet kartla devam edeceğim. Bakalım duruma göre eğer daha fazla kart takmak istersem bu extenderlardan sipariş ederim.
Mining nedir ya? -
Yalnız ekran kartı ile mining 2 nesil eski çözüm artık. Harcadığı elektrik / performansa bakıldığında pek karlı bir iş gibi durmuyor. Bu iş için yapılan bilgisayarlar var, 200$ ile başlayan fiyatlarla, hem çok az elektrik hem de daha iyi mining performansı sunuyor. Tabiki en Son baktığımda 1 seneye kadar varan bekleme süreleri vardı.
Biraz eğlencesine olur sizin çözüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Selamlar,
Asus Radeon R9 280X DCII TOP,3GB modelinden 4 tane sipariş geçmek üzereyim. Sizce daha ekonomik ve veya daha randımanlı bir mining kartı var mı alternatif bakabileceğim?
Şimdiden teşekkürler
Dostum bu mining olayı nedir anlatır mısın zahmet olmazsa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rüzgar81
Yalnız ekran kartı ile mining 2 nesil eski çözüm artık. Harcadığı elektrik / performansa bakıldığında pek karlı bir iş gibi durmuyor. Bu iş için yapılan bilgisayarlar var, 200$ ile başlayan fiyatlarla, hem çok az elektrik hem de daha iyi mining performansı sunuyor. Tabiki en Son baktığımda 1 seneye kadar varan bekleme süreleri vardı.
Biraz eğlencesine olur sizin çözüm.
Of hocam of neresinden başlasam bilemedim size cevap yazmaya. =)
Sizin dediğiniz bitcoin mining için geçerli. Litecoin için ASIC minerlar henüz çıkmadı. En erken Şubat gibi çıkması muhtemel. Onda da Bitcoindeki deli fark yaratıcak şekilde çıkaramayacaklarını söylüyorlar. Bunun nedeni Litecoin mining hafıza odaklı Bitcoin değil. Yani ASIC miner yaparsanız bile grafik kartı fiyatından yükseğe gelir.
Neyse
-
Beni de biraz aydınlatmis oldun sağol :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk fırsatta bu iş için bir rehber hazırlayacağım. Ekran kartlarına para yedirdiğimiz yeter biraz da onlar bize para kazandırsın!!!! -
quote:
İlk fırsatta bu iş için bir rehber hazırlayacağım. Ekran kartlarına para yedirdiğimiz yeter biraz da onlar bize para kazandırsın!!!!
Hemen bi kısaca anlatsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crossfire mı çalışıyorlar ? Eğer öyleyse ayrı ayrı çalıştırmak daha doğru. -
Crossfire çalıştırabilirsin ama hiçbir esprisi yok. Ben iki şekilde de çalıştırdım bir farkı olmadı . -
Şöyle diyim elinde;
5970 - 7950 - 7970 -7990 - r9 280x - r9 290 bu modellerden biri var mı? eğer varsa bir iki bilgi yazacağım. eğer yoksa veya bunlardan birini edinemeyeceksen hiiiç bulaşma değmez =) -
5970 bulabilirsen garantili ucuza güzel en güzel mining kartlarından biridir tabi bulabilirsen
Benzer içerikler
- ensa bilgisayar
- rx 7800 xt alınır mı
- coil whine nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- amd hata 182
- gpu ekran kartı mıdır
- vram nedir
- amd radeon 780m
- ekran kartı resetleme
- fsr 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X