Şimdi Ara

minibüste taciz edildim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün minibüse bindim, peder bakırköy'e git de orada sadık amcanın dükkanda iki saat çalış akşama rakı param çıksın lan diyerek yolladı beni, gittim sadık amca dövdü beni strest attı sakın babana söyleme bi daha döverim dedi ya da söyle bi bok olmaz dedi 40 lira verip gönderdi beni, çok mutlu o oldum ya, sadece dayak yiyerek 40 lira kazanmıştım, acayip sevinçliydim, miinibüse bindim sonra bi baktım biri arkamı elliyor, çok utandım kızardım, 21 yaşındaki gence yapılacak şey mi bu? ağlamaya başladım sonra teyzeler falan noldu oglum diye sevmeye başladı beni, biri kucağına oturttu sonra, ben de bu amca beni elledi dedim, puh! terbiyesiz dediler, teyze çok tatlıydı seni dedeme ayarlayayım mı dedim ona, utandı kızardı falan, merak etme dedem çocuk istemez kore gazisi o 5000 tane japon'u öldürmüş kore savaşında dedim vay be dedi herkes alkışladı falan, eve gidip dedeme anlattım kadını, dedem çok merak etti yarın durakta tanıştırcam onları ama tacizci amca yine gelir diye korkmuyor değilim.

• Adam sevinsin beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzo 07 -- 11 Şubat 2011; 19:34:55 >

.·´¯`·->CİMBOM<-·´¯`·.
  • köprüden atla gitsin yaşamaya deymez

• dememizi beklemiyorsun heralde ?

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

/>

8 yıl önce açıldı
    Kavga ettim , Mahkeme ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu çocuk okur.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • minik bir tebessüm oluştu bile diyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

/>

Orijinalden alıntı: Ezik Man

geçen gün minibüse bindim, peder bakırköy'e git de orada sadık amcanın dükkanda iki saat çalış akşama rakı param çıksın lan diyerek yolladı beni, gittim sadık amca dövdü beni strest attı sakın babana söyleme bi daha döverim dedi ya da söyle bi bok olmaz dedi 40 lira verip gönderdi beni, çok mutlu o oldum ya, sadece dayak yiyerek 40 lira kazanmıştım, acayip sevinçliydim, miinibüse bindim sonra bi baktım biri arkamı elliyor, çok utandım kızardım, 21 yaşındaki gence yapılacak şey mi bu? ağlamaya başladım sonra teyzeler falan noldu oglum diye sevmeye başladı beni, biri kucağına oturttu sonra, ben de bu amca beni elledi dedim, puh! terbiyesiz dediler, teyze çok tatlıydı seni dedeme ayarlayayım mı dedim ona, utandı kızardı falan, merak etme dedem çocuk istemez kore gazisi o 5000 tane japon'u öldürmüş kore savaşında dedim vay be dedi herkes alkışladı falan, eve gidip dedeme anlattım kadını, dedem çok merak etti yarın durakta tanıştırcam onları ama tacizci amca yine gelir diye korkmuyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops
    12 desen belki inanırım

12,5 falan bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 11 Şubat 2011; 20:04:26 >
  • acayip güldüm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.