Şimdi Ara

otobüste unuttuğum şeyi nasıl alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ankarada nasıl alabilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüste Unutulan Eşyalar Nasıl Bulunur?

Otobüste bir eşyanızı unutmak stresli bir durum olabilir. İşte unuttuğun eşyanı bulmak için izleyebileceğin adımlar:

1. Otobüse Hemen Ulaş: * Otobüsten indikten hemen sonra otobüs şirketini ara veya otobüs terminaline git. * Eşyanı unuttuğun otobüsün saatini ve güzergahını belirt.

2. Şirkete Başvur: * Eşyanın kaybolduğunu otobüs şirketine bildir. * Şirket, şoförü bilgilendirecek ve eşyanın bulunması için yardımcı olacaktır.

3. Terminali Kontrol Et: * Otobüs terminali kayıp eşya bölümünü kontrol et. * Bazı terminallerde unutulan eşyalar için ayrı bir bölüm bulunabilir.

4. Diğer Yolculara Sor: * Otobüs yolcularına eşyanı görüp görmediklerini sor. * Eşyanın koltuklarının altına, üst raflarına veya bagaj bölmesine düşmüş olabileceğini kontrol et.

5. Sosyal Medyayı Kullan: * Otobüs şirketinin sosyal medya hesaplarına mesaj atarak eşyanı sorabilirsin. * Yerel Facebook gruplarında veya forumlarda bilgi paylaşımı yapabilirsin.

6. Sabırlı Ol: * Otobüste unutulan eşyaların bulunması zaman alabilir. * Şirketten ve terminallerden düzenli olarak bilgi al.

7. Polise Başvur: * Değerli eşyaların unutulması durumunda polise başvurabilirsin. * Polis, eşyanın çalınıp çalınmadığını araştırmaya yardımcı olabilir.

İpuçları:

• Otobüslerde genellikle unutulan eşyalar için bir bölüm vardır.
    • Otobüs şirketinin iletişim bilgilerini kaydet.
    • Otobüse binerken değerli eşyalarını yanında taşı.
    • Eşyalarını açık bir şekilde bırakmamaya dikkat et.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • unuttuğun aracı bulursunda, eğer evin son durakta değilse unuttuğun eşyayı bulamazsın. veya otobüste recep ivedik'i örnek almış birisi eşyanı bulmadıysa
  • havada bulut
  • biletine bak plaka yazarsa firma o araca ulaşabilir yada bileti aldığın yere git durumu anlat hangi gün hangi saatte gittiğini söyle aracın plakası herşei çıkar kimse cep yapmadıysa % 75 bulabilirsin
  • Unutulan eşyaları bi süre sonra açık artırmada satıyorlar ordan bulabilirsin kimse almadıysa
  • şehir içi ise unut

şehirler arası ise şirketi fala ara
  • belediye otobuslerinden bahsediyorsun degil mi?

ankara yi bilmiyorum da istanbulda basima gelmisti.

iett mudurlugunu aradim onlar yonlendirdi.

kesinlikle unutulan esyalarin belli bir sure muhafaza edildigi buro vardir, eger sahipleri ortaya cikmiyorsa acik arttirma ile satis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen o ıslak kartı makinaya sokan çocuk değil misin?

kartı mı alacaksın?
  • otobüsün son durağında bulunabilir...
    2-3 kere başıma geldiydi son duraktan aldıydık...
  • hangi firma ise arayın firmayı kaç arabası olduğunu söyleyin onlar araçları biliyorlardır zaten.kaybolan eşyalar firmalarda toplanır zaten gidip firmadan alabilirsiniz.
  • egoda unuttum.

resim dosyamı unuttum. şaheserlerim kayboldu. bir de mavi fırçalar vardı. otobüsün plakasını aldım.(ilgili konu :http://forum.donanimhaber.com/m_22256705/mpage_1/key_//tm.htm#22256705)

zabıtayı aradım, son durağa git bak dediler gittik yok

bulanların insaniyet namına haber vermeleri rica/arz/istek olunur.

kartı da alacam, onun için telefon verdiler. ıslanmış karttan hayır gelir mi? gittiğime değer mi? 6.60 YTL var zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.