Şimdi Ara

Mini Cooper s Cabrio Sidewalk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini Cooper s Cabrio Sidewalk alnırmı fikri olan varmı araçın resımlerını koydum carsamba gunu kısmetse alıcam fıyat 66000 ytl ne dersınız? arac 2007 model 1200 km de
    2007 Mini Cooper S Cabriolet SIDEWALK. Ozel seri, Harman Kardon ses sistemi, Özel iç deri, Otomatik, Xenon, Özel jant, Koltuk ısıtma, Yağmur sensör, Multifonksiyon spor direksiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 14 Mart 2009; 15:03:07 >

• alınır.
  • niye alınmasın ki
  • 66000 ytl çokmu alternatif olarak ne bulabılırım
  • Hayatta alınmaz, R56 lar war 20-22K eurolara hemde kazasız, hem eski kasa hemde çok zoraki bir cabrio Miniler

Bence cabrio mini almak yerine R56 MCS al keyfine bak az zararla satarsın, 2 sene bunun km km olucak 21.200 alacagım 10-15K daki R56 nınki 31-36K km olucak kumpas kapanıcak

2 sene sonrada araba tam tamına 4 yaşında olucak epey eskicek bende 08 R56 MCS çok daha iyi bir seçim bunu 2 sene sonra bu zamanın parası 40-45 e zor satarsın gibime geliyor

Tabikide senin bileceğin iş
  • 2 Hafta önce aynı şeylere ben baktım o fiyata alabileceğin ideal cabrio. Sığıyorsan kaçırma .

Binerim dersen megane cabrio var kasa değişecek , alfa vardı bitane dodda kırmızı 56 60 ytl civarı netten bakabilirsin , 308 cc var varda var.
  • kesin cabrio mu alacaksınız??

direkt Cooper S alırdım ben olsam..ya da GP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [kalkedon] -- 14 Mart 2009; 15:20:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki S Cross Alındı
    11 yıl önce açıldı
    Mini Cooper S Clubman R55
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cooper S alacaksan ve illa ki cabrio takıntın yoksa boşver.Uygun fiyatlara R56 düşük km.li araçlara bak veya R53 al full donanımlı.

GP ekstrem bir araç ve donanımı eksik,piste çıkıp aracını denemeyeceksen hiç bulaşma.

Bir de manuel araç kullanabiliyorsan kesinlikle manuel al,otomatik ve manuelini kullanmış biri olarak farkı çok büyük bana göre.R53 hakkında kafana takılanları yanıtlayabilirim.
  • Cabrio mini bakan bir kişi illaki cabrio alacaktır. Birde önceki aracınız nedir ?
  • cabrio alicam onu kafaya koydum otomatik alıcam oda kesın bir öncekı arabam gmc amerıkan pickup ve buyuk arabadan çok cektıgım için alabılcegım kdr kucuk bır araba almak istiyorum hızla pek işim olmadıgınıda belırtim gp fln gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 14 Mart 2009; 18:02:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuribaras

cabrio alicam onu kafaya koydum otomatik alıcam oda kesın bir öncekı arabam gmc amerıkan pickup ve buyuk arabadan çok cektıgım için alabılcegım kdr kucuk bır araba almak istiyorum hızla pek işim olmadıgınıda belırtim gp fln gerek yok bence

o zaman bence kalite olarak en doğru aracı seçmişsin ama eğer binmediyse git bi bin açıkçası ben sığamadım o araca : )
  • bende pek ufak tefek degılım 185 100 kg yım de ben sıgdım acıkcası pek sıkıntı olmadı arkada tarafa 2 tane kız bıner bana kalırsa ufaklarından:)
  • merhaba arkadaşlari peki bu R53 ile R56'yı nasıl birbirlerinden ayırabilirz? R56^lar kaç yılından itibaren gelmeye başladı? örnedğin aşağıdaki ilandaki araç R56 mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-cok-farkli-cabrio-mini-cooper-s-sidewalk-edition-40195924/detay

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

bende pek ufak tefek degılım 185 100 kg yım de ben sıgdım acıkcası pek sıkıntı olmadı arkada tarafa 2 tane kız bıner bana kalırsa ufaklarından:)

İşin rengi belli oldu. Güzel araba güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.