Şimdi Ara

Mini cooper alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık olarak 100 bin lira kadar bütçem var. Mini cooper almayı düşünüyorum. Ama araçla ilgili o kadar çok söylenti var ki piyasada emin olamadım. Kullanan ya da kullanmakta olan veya araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ben de araştırmıştım şu konuda var yorumlar sonlara doğru.
    Kullanmadım binmedim bile ancak araştırdım baya, kronik sorunları var. ve çok yakıyor.
    Özellikle s serisi baya sorunlu diye okudum.

https://forum.donanimhaber.com/mini-cooper-genc-erkege-yakisir-mi--141117982

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Düşünüyor musunuz hala almayı yoksa vazgeçiş başladı mı?

• oruncal kullanıcısına yanıt

vazgeçeli çok oldu hocam çünkü eski modellerde kronik arıza çok, çok yakıyor ve lpg takılınca bagaj neredeyse kalmıyor. Yani eski modeller için pek mantıklı değil "gibi". Bizim ailevi durumlar biraz karışık güya 5-6 aydır araba alacağız :) En son kararım lancer onda da işte biraz piyasanın durulmasını bekliyor gibiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 12 Kasım 2020; 21:19:28 >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz araçtan?

• oruncal kullanıcısına yanıt

Memnunum gayet fakat annemle ortak kullaniyoruz. Ben 22 yasindayim annem 50, arabadan cok memnun olsak da annem icin ufak kaliyor baya. Genel anlamda sert bir araba zaten, direksiyondan pedallara suspansiyona kadar  dedik bunu değerinde satabilirsek yeni kasa alalim 4 kapili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.