Şimdi Ara

Minecraft: Story Mode | Türkçe Yama Çalışması (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
35.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim yapmiyosaniz milleti yemeyin bari episode 3 cikti hala bi yamayi bitiremediniz oyunu kendim cevirsem daha kisa surerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Ne Aceleniz Var Sabırlı Olun Diyen veya Adamlar Ugraşıyo Teşekkür Bile Etmiyosunuz Diyen Cahiller Lan Adamlar 1 Ay Önce 1-2 Güne Çıkar Dedi. Lan Yapamıcaklarsa Söylesinler Beklemiyelim. Heveslendirmesinler Boş Boş. 1 Aydır Hergün En Az 5 Kez Siteye Bakıyorum Yama Çıkmışmı Diye Ama Yine Aynı. 2 Haftadır %95.
  • Bence kimse bu arkadaştan medet ummasın artık.Ben ingilizce öğretmeniyim ve çeviriyi kendim de yaparım ama dil dosyası hangisi bilmiyorum. Dil dosyasının oyunun içinde hangi dosya olduğunu sordum ama onu da söylemiyor adam çünkü bencil. Amacı tek başına kendisi yapıp egosunu tatmin etmek. Ne kadar sürdüğü onun içinb önemli değil. Yardım falan da kabul etmeyecektir teklif etmeyin artık. Dil dosyasının hangisi olduğunu ve hangi programla açacağımı söyleyebilecek olan varsa hafta sonu bir kaç saatte çevirip link atayım size. Dil dosyasını adını bilen bana ulaşsın. Mail: a.lee_85@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.lee_85 -- 12 Kasım 2015; 21:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.lee_85

Bence kimse bu arkadaştan medet ummasın artık.Ben ingilizce öğretmeniyim ve çeviriyi kendim de yaparım ama dil dosyası hangisi bilmiyorum. Dil dosyasının oyunun içinde hangi dosya olduğunu sordum ama onu da söylemiyor adam çünkü bencil. Amacı tek başına kendisi yapıp egosunu tatmin etmek. Ne kadar sürdüğü onun içinb önemli değil. Yardım falan da kabul etmeyecektir teklif etmeyin artık. Dil dosyasının hangisi olduğunu ve hangi programla açacağımı söyleyebilecek olan varsa hafta sonu bir kaç saatte çevirip link atayım size. Dil dosyasını adını bilen bana ulaşsın. Mail: a.lee_85@hotmail.com

Dostum kızgınlığını anlıyorum ama bu oyunu öyle bir kaç saatte çevirip atabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Bırak bir kaç saati bir haftada bile bitiremezsin. Ama yinede madem çevirmek istiyorsun beni faceden ekle sana dil dosyalarını ve programını atayım.
    https://www.facebook.com/taner.saydam.10

• tr yama daha çıkmadı mı yavvv!!!!!!! 3 haftra dır bekliyorum allah allah

• Ne konu ama.

• Episode 2e çıktı biz hala episode1'i oynayamadık.Bir şey çeviremediniz.2-3 saatlik oyunu kaç aylar çeviremediniz...
  • Çok uzadı bence bu iş

• artık çıkartsanız be episode 2 çoktan çıktı ben daha tr yamayı bekliyorum ep. 1i oynamak icin
    Yada Lütfen 95LİK KISMINI ATIN 5LİK KISMI İNG'DE OLUR
  • bi yapamadınız yaa ama harbiden sıktı
  • Beyler 1 ayhdır çıkmadığı için bende kızgınım bunlara ama şu yöndende düşünün, diğer çeviri ekiplerde aynı druumda. farkettiyseniz hepsi başladı ama devamını getiremedi. ve açıklamada yok. oyunla ilgili bir sorun olmalı. hepside oyun çöküyordan başka açıklama yapmadı. yada yapmak istemiyor. size tafsiyem önünüzde oyun elinizde telefonla translateden oynayın başka seçeneğimiz yok. eipsode 3 çıkacak yakında.
  • adamlar çeviriyi bıraktı bence. bi mesaj bırakın, duyuru yapın bu kadar oyuncu sizden haber bekliyor hergün sayfayı isteksizce kontrol ediyorum..
  • Oyunu oynayanlar oyunu nasıl buluyor ? Hikayesi guzelmi ??

• Öncelik olarak herkese merhaba.
    Yaşanan sıkıntılardan dolayı özür diliyorum. Bu yamaya büyük bir hevesle başladık ve inanın aldığımız neticelerden çok memnunduk, ta ki sebebini bulamadığım oyun göçmelerinden dolayı. Çevirdiklerimizi paketleyip test etmeye çalışıyorum, oyun göçüyor test edemiyorum. Sorunu bulabilmek için her dosyayı tek tek kontrol etmek zorunda kalıyorum ve düzenlendiklerimden yine aynı hatayı alıyorum. Bu belki karakter sıkıntısı, belki de paketlemede yapıyor olduğum bir hatadan kaynaklanıyor olabilir. Sonuç olarak hatayı henüz bulabilmiş değilim ve sanıyorum bazı arkadaşlar konudaki yorumları okumadılar ki sorunun çeviriyle alakalı olmadığını bilmiyorlar. Bu yüzden %95'i tamamladık, hadi yine de paylaşalım diyemiyoruz, çünkü yama çalışmıyor.

Bu durumda şöyle bir yol izleyeceğim, bu 2 hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışmam gereken sınavlarım var. Hafta sonları elimden geldiğince yamaya vakit ayırıp sorunu bulmaya çalışacağım. (Şimdiye kadar paketlemeleri hem Steam hem GOG sürümü üzerinden denedim, ancak sonuçları aynı alıyorum.) Eğer ki uğraşlarıma rağmen yamayı çalıştırmayı başaramazsak, çalışmayı uzatmadan rafa kaldıracağız. En kötü bir süre sonra YouTube kanalımızda oynanış videolarına Türkçe altyazı ekleyerek oyuncuların oyunu Türkçe olarak izleyebilmelerini sağlayabiliriz.

Gelişmeler oldukça buradan duyurmaya devam edeceğim.

Not: Buradan ben de çeviririm diyen sevgili "a.lee_85" dostumuz bana dosyanın nerede olduğunu sormuş ve beni onu bilgilendirmediğim için bencil olarak nitelendirmiş. Ne tuhaftır ben öyle bir mesaj aldığımı hatırlamıyorum.

• Madem bu kadar bol zamanınız var, daha önemli bir oyun çevirseydiniz

• Arkadaşlar, çeviri dosyalarındaki sorunu aştım ama konu sahibi arkadaş attığım mesaja dönüş yapmadı.
    Çeviriyi şu an sorunsuzca yapıyorum ama ne zamana çıkar tam zaman veremem.
    Bu biter bitmez de inşallah Episode 2'ye geçeceğim hemen. Bilgilerinize.
  • Kolay gelsin. Merakla bekliyorum

• SinirMert S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

Arkadaşlar, çeviri dosyalarındaki sorunu aştım ama konu sahibi arkadaş attığım mesaja dönüş yapmadı.
    Çeviriyi şu an sorunsuzca yapıyorum ama ne zamana çıkar tam zaman veremem.
    Bu biter bitmez de inşallah Episode 2'ye geçeceğim hemen. Bilgilerinize.

BenGelldim adlı arkadas sorunu çözmüş kardeş irtibat halinde olun da şu yama sorunsuz çıksın. Herkes mutlu olsun :D Teşekkürler
  • Bakın tanersaydam çeviriyi yapıyor.Hala bu konuda konu sahibi arkadaşı sırf çeviri yapıyor diye savunanlar vardı nerde onlar? Konuyu açan arkadaşın bencilliği yüzünden uzadı yamanın çıkmaması. Keşke başından beri bu işe girişmeselerdi de başkası alıp çıkarsaydı yamayı...
  • Yamaya başladım ve yama yüzdesi %50 oldu arkadaşlar. Testlerimi yaptım herhangi bir teknik sorun yaşamıyorum şu anda. İnş haftaya çıkartmaya çalışacağım yamayı.
    http://tanersaydam.com/minecraft-story-mode-episode-1-turkce-yama-calismasi/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.