Şimdi Ara

Minecraft: Story Mode | Türkçe Yama Çalışması (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
7
Favori
35.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SinirMert

Bazı ekip üyeleriyle aramızda oyun muhabbeti yaparken neden biraz da oyunlara el atmıyoruz diye düşündük.

Mesajlara bakacak olursak cevap belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: SinirMert

Bazı ekip üyeleriyle aramızda oyun muhabbeti yaparken neden biraz da oyunlara el atmıyoruz diye düşündük.

Mesajlara bakacak olursak cevap belli.

İşte aradığım cevap +1

• Kolay gelsin teşekkürler
  • AL İŞTE yine bitmedi adamın sınavı var!!! neymiş youtbeden altyazılı video paylaşcak bide altyazılı amaaannn!!!!! sonra niye türkçe yama lar az bu yü<den baştan deseydin hiç ümitlenmezdik bu ne biçim iş sınav oldunu biliyon daha ne uraşıyon yamayla arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: enesusta41

AL İŞTE yine bitmedi adamın sınavı var!!! neymiş youtbeden altyazılı video paylaşcak bide altyazılı amaaannn!!!!! sonra niye türkçe yama lar az bu yü<den baştan deseydin hiç ümitlenmezdik bu ne biçim iş sınav oldunu biliyon daha ne uraşıyon yamayla arkadaş

Yama yayınlanmıştır arkadaşlar. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.
    www.tanersaydam.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 24 Kasım 2015; 1:07:58 >

• Helal Olsun Uzakttıklarını Biliyordum Sinir Çevirinin 2 ayda yapamadığını 5 günde yaptınız Gerçekten helal olsun teşekkürler oynadım oyunu müthişdi episode 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • link buhttp://www.tanersaydam.com/ yok hata varmışta bilmemneymişte yalancılar arkadaşlar indirnnn
  • kardeşim çıktı bile taner saydam tarafından çıkarıldıhttp://www.tanersaydam.com/minecraft-story-mode-episode-1-turkce-yama-calismasi/ bu Türkçe yama projenizi iptal edebilirsiniz ve yöneticiler bunu onaylayabilirmisiniz herkezin haberi olsun ha bu arada episode 3 çıktı siz hala bi Türkçe yamayı çıkaramadınız ben şu an n*******m.*o indirdim oynuyorum e1 e2 ve e3 hepsi birleşmiş yani ilk Türkçe yama projeniz anlarımda bu kadar uzun sürmemesi lazımdı.
  • HELAL olsun size. emeğinize sağlık.
  • Beceriksizler
  • Canının sağ olsun kardeş .
    En azından denemişsinizi ... :)
  • Spoiler butonu çalışmıyormuş. Türkçe yaması da çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4A1-S -- 6 Şubat 2016; 1:49:02 >
  • Hala çıkmamış
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.