Şimdi Ara

Minecraft: Story Mode | Türkçe Yama Çalışması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
35.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2si çıkmış sabırsızlıkla bekliyorum türkçe yamayı
  • Hala Bekliyoruz episode 2 çıktı biraz seri lütfen
  • Klasik türk insanımız. Başlar heveslenir fakat sonu hüsran.
  • faremizinimleci F kullanıcısına yanıt
    Bu bizim ilk yama çalışmamız. Normalde yalnızca YouTube videoları çeviren bir ekibiz ve bir oyun yaması yapmak sandığınız kadar kolay bir şey değil. Çeviri tamamlansa da dosyadaki bozukluklar, metin sıkıntıları gecikmeye sebep olabiliyor (örneğin dün tamamlanmış bir çeviri dosyasındaki bazı bozukluklar yüzünden oyun belirli yerlerde göçtü ve sebebini bulmak için tek tek kontrol etmek zorunda kaldım). Ama işte asıl klasik Türk insanımız sizin gibi insanlar, oturduğu yerden her şey hemen olsun isteyenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinirMert

Bu bizim ilk yama çalışmamız. Normalde yalnızca YouTube videoları çeviren bir ekibiz ve bir oyun yaması yapmak sandığınız kadar kolay bir şey değil. Çeviri tamamlansa da dosyadaki bozukluklar, metin sıkıntıları gecikmeye sebep olabiliyor (örneğin dün tamamlanmış bir çeviri dosyasındaki bazı bozukluklar yüzünden oyun belirli yerlerde göçtü ve sebebini bulmak için tek tek kontrol etmek zorunda kaldım). Ama işte asıl klasik Türk insanımız sizin gibi insanlar, oturduğu yerden her şey hemen olsun isteyenler.

bunlara yama yapmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinirMert

Hayatında sadece bilgisayar oyunu oynamayı bilen insanlardan alıyorsun bu eleştiriyi sorsan 1 cümleyi bile çeviremezler tekrar başarılar..
  • np başkan canını sıkma ing iyi olsa yardım etmek isterdim
  • başarılar
  • SinirMert S kullanıcısına yanıt
    Sabır ve azim diliyorum. Allah kolaylık versin. Merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOLAY GELSİN BEKLİYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuozl -- 1 Kasım 2015; 17:41:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • androide de monte edebilecek biri varsa çok iyi olur
  • Hocam çeviri bittiğinde nasil ulascaz yamaya

• Kolay gelsin

• Oyunu kurdum bi an önce bitirirsiniz inş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: baho55

Hocam çeviri bitimce yamaya nerden ulascaz

Sizin gibi yaşı küçükler olunca da böyle oluyor... Koyacaklar indireceksin işte.. İnternet kullanmasını bilmiyor musun..!

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim, çeviri dosyalarından ikisi düzenlememe rağmen düzenli olarak göçmeye sebebiyet veriyor.
    Üzerinde çalışmaya devam ediyorum, ardından da yamanın ikinci bölüme etki edip etmediğini kontrol edeceğim. Gelişmeleri düzenli olarak yazacağım.
  • Arkadaşlar Sinir Çeviri ekibi emek veriyor, biz zaten bunu takdir ediyoruz. Ancak çevirinin geç çıkma konusunda eleştirilmeleri de normaldir. Yine bir Telltale Games oyunu olan Game of Thrones'u adamlar 1 günde çevirip oyunseverlere sundular. Bak 1 gün diyorum. Arkadaşlar 17 Ekim veya daha öncesinde başlamış. 17 gün geçmiş aradan.

Eğer teknik bir sorun yaşıyorsanızhttps://twitter.com/nurullahaktas bu arkadaştan yardım alabilirsiniz.
  • Hocam haftaya çıkarmı yama

• Hocam haftaya çıkarmı yama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.