Şimdi Ara

🔴Mimarlık Fakültesini Nasıl Bilirsiniz ?( Bilkent/ODTÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar nasıl bilirsiniz ? Okuması zor diye biliyorum doğru mudur ? Mezun olunca maaş durumu nasıldır ? Yurtdışı imkanı var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam benim yakın bir akrabam orada tam burslu okumakta son sınıf bu yaz mezun ama seçtiğine bin pişman mühendislik bölümü yazaydım diye yakınıyor devlette ataması yok 1 kadro açılmış sadece mimar olupta devlete atanacam dersen nah çekerler devleti unut yani özelde çevren iyi ise oku derim ama çevren iyi değilse mezun olduktan sonra ilk yıllar pişman olursun derse gelince ben yanında şahit oldum aceyip bilgi isteyen bölüm İzmir'e gezileri vardı proje çalışma alanı adında photoshop dahil bir sürü programla o meydanda ne var ne yok göstermişlerdi.

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam benim yakın bir akrabam orada tam burslu okumakta son sınıf bu yaz mezun ama seçtiğine bin pişman mühendislik bölümü yazaydım diye yakınıyor devlette ataması yok 1 kadro açılmış sadece mimar olupta devlete atanacam dersen nah çekerler devleti unut yani özelde çevren iyi ise oku derim ama çevren iyi değilse mezun olduktan sonra ilk yıllar pişman olursun derse gelince ben yanında şahit oldum aceyip bilgi isteyen bölüm İzmir'e gezileri vardı proje çalışma alanı adında photoshop dahil bir sürü programla o meydanda ne var ne yok göstermişlerdi.

Hocam burada okuyan biri zaten devlet düşünmez, yani kendi açımdan öyle. Dediğiniz gibi çevre gerekiyorsa kötü çünkü çevrem pek yok doğudan gelicem zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğitim kalitesini bilmiyorum ama Bilkent mimarlıkta olarak masraflar çok fazla oluyormuş. Bundan yakınan öğrenciler var.

Orijinalden alıntı: Franz Schubert

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam benim yakın bir akrabam orada tam burslu okumakta son sınıf bu yaz mezun ama seçtiğine bin pişman mühendislik bölümü yazaydım diye yakınıyor devlette ataması yok 1 kadro açılmış sadece mimar olupta devlete atanacam dersen nah çekerler devleti unut yani özelde çevren iyi ise oku derim ama çevren iyi değilse mezun olduktan sonra ilk yıllar pişman olursun derse gelince ben yanında şahit oldum aceyip bilgi isteyen bölüm İzmir'e gezileri vardı proje çalışma alanı adında photoshop dahil bir sürü programla o meydanda ne var ne yok göstermişlerdi.

Hocam burada okuyan biri zaten devlet düşünmez, yani kendi açımdan öyle. Dediğiniz gibi çevre gerekiyorsa kötü çünkü çevrem pek yok doğudan gelicem zaten.

Odtüde okursan çevren olur zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.