|
var mı böyle bilgi sakarya için 10 bin liraymış yaklaşık. itü makineden de 12 bin civarı ortalama dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
var mı böyle bilgi sakarya için 10 bin liraymış yaklaşık. itü makineden de 12 bin civarı ortalama dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çoluk çocuk kaynıyor burda. açılın. itü, odtü ve ytü makina mezunları ortalama 20k civarına başladı bu sene. eem'nin de aynı bu seviyelerde olduğunu düşünüyorum. ha siz gidip de saçma sapan şirketlerde başlarsanız tabii ki de 7-8k gibi sayılar görürsünüz. düzgün şirketler en az 15k veriyor, ki bu bile rezalet bi para. |
|
adafdafafafa yuh la ben o kadar odtüde cap yapıcam (en iyi bölümleriyle)
bi sirket bana siirt tıp mezunu pratisyenden az para vericek yemin ediyorum kafayı yerdim |
|
odtü ee-ceng çap mezunu arkadaşım 25 e başladı bir teknokent şirketinde |
genellikle 12-13 arası. sakaryalı arkadaş yalan söylemiş. en iyilerine verirler o parayı, kalanlar 8'e başlar. yazılımcılar hesabın dışındadır. daha birinci sınıfta zaten senelerdir sektörde olduğu için direkt projelere alınan çocuklar var. hocalar sınıfa girer girmez birkaç ders süzer, kimin background'ı var anlar, üst sınıflara bildirir. onlar da o elemanı alır aradan. |
|
|
|
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Vay amk. Paraya değil çapa Gun 24 saat deil mi ya kutupten cikmadi hrld Birini de geçen twde gormustum. Bunlar sosyal medyada da aktif dusundugum gibi izole degiller helal cidden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 14 Aralık 2022; 20:54:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çoluk çocuk kaynıyor burda. açılın. itü, odtü ve ytü makina mezunları ortalama 20k civarına başladı bu sene. eem'nin de aynı bu seviyelerde olduğunu düşünüyorum. ha siz gidip de saçma sapan şirketlerde başlarsanız tabii ki de 7-8k gibi sayılar görürsünüz. düzgün şirketler en az 15k veriyor, ki bu bile rezalet bi para. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 14 Aralık 2022; 21:54:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
sallıyor awk, sakarya böyleyse alttaki okulları düşün bir de. 9-10 bin liraya başlıyorlar ortalama. iyileri 12-15 arasını görüyor. saü böyleyse alttakileri düşün, otokarda, otosanda,baykarda baya çalışan saülü var. kazananamış bu arkadaş 150k mı ne yapmıştı laflıyor. saünün istanbuldaki top uniler hariç bir de hacettepe tobb hariç geri kalır bi yanı yok. linkedinden bakabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|