|
Milyonlarca LG TV’nin ekran kapalıyken ses kaydı yaptığı ortaya çıktı
-
-
Çok ciddi cezalarla canları yakılmalı.
Bunu yapmayan marka yoktur ama, sanmıyorum.
Ne kadar az akıllı ev, o kadar az takip edilme olan bir dönemdeyiz artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -

_____________________________ -
Editor kardeşimiz videoyu seyredip kendisi yazma zahmetine bile girmemis, notebookcheck'in buyuk ihtimalle ai ile çıkarttığı ozeti vermis Google Translate'e...
-
C6 alamadığıma üzülüyordum. Bu haberi duyunca halime şükrettim. Gerçi Çinli markaların da ne yaptığını bilmiyoruz ama...
-
O bilgiler dönüp dolaşıp İsrail'in eline geçmiyorsa ben de ne olayım. Telefonu, televizyonu hepsi insanları izliyor. Aslında bu bir milli güvenlik sorunudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bizim gibi ülkeler Lg ye ceza veremezler ama Amerika-Avrupa bunların içinden geçer. Lg yi TV ürettiklerine pişman bile edebilirler. Yeter ki istesinler. Haa Lg istiyorsa cezayı ödemesin.
Amerika'nın Volkswagenin ciğerini sökmesi gibi yapabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şaşırmadım buna robot süpürgelerde dahil
_____________________________ -
evde bilgisayar ve telefon haricinde akıllı cihaz olmamalı. hatta ileride bilgisayar yerine telefonun bağlandığı monitör klavye fare takımları kullanılsa daha da iyi olur.
-
Aşırı bir suç bu ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Gerici değilim ama bu aralar keşke taş devrine dönseydik diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
12 senedir LG tv kullanıyorum.
2 TV değiştirdim. Yeni TV yi alalı 6 ay falan oldu.
Ses kaydı yapmazsa
sanki telefonlar ses kaydı yapmıyor :) galerinize erişime bir tıkla onay veriyorsunuz
bir sürü uygulamada onayınız var.
Ses kaydına takmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Tesla araçları babasını yapıyordur. Pırtlasan kokunla bile tanır seni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
Çinli firma olsaydı. Komplo teorileri havada uçuşuyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aklıma Tizen store ve LG web store da keşfedilen İsrail asıllı casus yazılım geldi.
kaldı ki Samsung A serisi telefonlarda yine İsrail asıllı Appcloud bulunuyor.
Alıştıra alıştıra yavaş yavaş.
libremphone ya da Pinephone a geçmemiz şart ya da Rusya gibi Sailfish Aurora forku yaratıp mobil/desktop/TV Linux işine girilmeli başka çaresi kalmadı verilerimiz güvende değil. VESTEL ve Arçelik kafa kafaya verip bu işe girse mükemmel olurdu.
android ios webos smart whale os,windows , elektrikli araçların işletim sistemleri. yakında ütü çamaşır makinesi buzdolabı . hepsi siyonizme hizmet eden cia e ve israile veri toplayan arka planda çalışan ajanlar içeen. ön planda reklam pazar araştırması pazarlıgı gibi görünen ve öylede olan ama hepsi askeri casus sistemlerinin veriye ulaşması için çalışan genelde ücretsiz çin malı telefonlara bile dağıtılan işletim sistemleri..bunu kabul etmeyenin pazarını zaten yok ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 8 Eylül 2026; 08:35:54 >
-
Laoptoplarının ön kameralarını bantla kapatanlar boşuna kapatmıyorlar demek ki
aslinda uzerinde chip olan hic bir seyi eve sokmamak lazimda, o zamanda tas devrine donmus gibi oluyor.
-
güney kore ve israil işbirliği çok ilginç. samsung'larda da israilli bir casus yazılım vardı. o da bilgi topluyordu ve telefondan kaldırılamıyordu.
-
Yapsın arada onlarada saydırıyorum çokta umrumda
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
|
Çok ciddi cezalarla canları yakılmalı.
Bunu yapmayan marka yoktur ama, sanmıyorum. Ne kadar az akıllı ev, o kadar az takip edilme olan bir dönemdeyiz artık. |
|
O bilgiler dönüp dolaşıp İsrail'in eline geçmiyorsa ben de ne olayım. Telefonu, televizyonu hepsi insanları izliyor. Aslında bu bir milli güvenlik sorunudur. |
![]() |
|
Bizim gibi ülkeler Lg ye ceza veremezler ama Amerika-Avrupa bunların içinden geçer. Lg yi TV ürettiklerine pişman bile edebilirler. Yeter ki istesinler. Haa Lg istiyorsa cezayı ödemesin.
Amerika'nın Volkswagenin ciğerini sökmesi gibi yapabilirler. |
|
Gerici değilim ama bu aralar keşke taş devrine dönseydik diyorum.
|
|
Bu tarz şeyleri araştırınca altından hep onlar çıkıyor zaten. Adamlar tüm dünyayı izleyip casusluk yapmaya saplantı derecesinde odaklı. İzleme yazılımları, casusluk yazılımları falan hepsi aynı menşe altından çıkıyor. Tüm dünya onların kontrolü altında olsun istiyorlar. Apple'ın kameralı kulaklıkları, Meta'nın kameralı gözlükleri hepsi aslında istihbarat toplama aparatlarının insanlara teknolojik cihaz diye yutturulması. Bari ücretsiz dağıtsa, kendi paramızla aldığımız cihazlar hepsi. Bu arada ekran kapalıyken aynı dinleme sistemi Samsung TV'lerde de var. Samsung kullanıcısıyım ayarlardan kapattım ama gerçekte kapandı mı, soru işareti. Onda da İsrail menşeli yazılımlar vardı. Şu bir gerçek, akıllı telefonlar varken ve hep yanımızdayken TV 2. planda kalır. En sağlam dinlemeyi akıllı telefonlardan yapıyorlar zaten. |
|
Aşırı bir suç bu ya.
|
|
Çinli firma olsaydı. Komplo teorileri havada uçuşuyordu.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt