|
Milli uçak motorları TF6000, TF10000 ve TF35000'de son durum ne?
-
-
TF35000 nin art yakıcısı olmayacak diye biliyorum. çünkü 5 inci nesil uçaklar art yakıcı kullanmıyor.
-
Bu işler kolay olmadı olmayacak. Her kesimden sahip çıkıp değerini bilmemiz gerek. Öğrenilmiş çaresizlik dönemlerinden sonra artık herkesin kafasını kaldırıp ileriye bakması gerekir.
İlla burada da kuduranlar olduğu gibi boş beleş zırvalayanlar hep olacak. Ama artık öyle seviyelerde öyle işler yapılıyor ki o sesler sinek vızıltısı gibi kalıyor. İsrail uzantılarının pompaladığı zırva argümanlardan etkilecek zeka kapasiteyle bu konulara yorum yapmaya devam edecekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &quot;İnan sana değil kastım, cahille muhabbeti kestim.&quot; -
onların b urdaki yorumları pek salladığını sanmıyorum. işlerine bakıo adamlar, helal olsun
-
Hava platformlarında ihracat için Yerli motor çok önemli.
TF35000 savunma sanayinin ustalık eseri olacak. Merakla bekliyoruz.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
“Tarih vermemiz pek uygun olmuyor. Ama 'birkaç yıl içinde' diyeyim. Çok uzun süreler değil. Normalde böyle bir motoru geliştirmek en az 10 yıllık süreç. Her zaman örnek veriyorum Avrupa Birliği'nin ortak motoru ki daha önce 100 yıldır motor yapan firmaların güç birliğiyle yapılmış motor, 17 yıl olacak. Biz tabii ki bunu o kadar uzun süre olmayacak diye taahhüt verdik. TF10000'in piyasaya çıkışı inşallah birkaç yıl içinde olacak, çok uzak değil. Elimizden geldiği kadar hızlı çalışıyoruz. Her adımda daha önce Türkiye'de olmayan yeni teknolojiler geliştiriyoruz. Bu gerçek anlamda Türkiye'nin ilk savaş uçağı motoru.”
Seviniyoruz da bu gibi gerçekler , işin siyasi yönden sıkıştırıldığını ve sorunların olabileceğini gösteriyor. İyi olsun bizim olsun ama gerçekten iyi olsun. Birileri seçim kazanmak için bu tür şeyleri çöpe atmasın.
-
Son durum seçim dönemini bekliyor motorlar. Seçim döneminde çalışacaklar.
_____________________________ -
ne güzel işte şuan sadece sen ben görüyoruz demekki takip etmeyen insanlar ozaman görebiliyor.Yapılanları toplu bir şekilde tek seferde tanıtılması benim hoşuma gidiyor ve hiç yokdan bir hedef süre var bunun neresi kötü seçim kazanmak için icraat yapılıyor ben buna razıyım ortada boş vaat yok .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun -
Normal şartlarda bu tip gelişmelere itiraz edip seçim şeysi diyenlerin alayı aslında memleketin gelişmesinden nefret ediyorum diyemedikleri için hasetlerinden nalları dikmeleri lazımdı da dikemiyorlar nalları, bu dünyada azaba düçar olmuşlar :))) varsa yoksa hayt huyt edip afguruyorlar, şimdi sesleri çıkmaz..
Bu haberdeki gibi azap verici haber okuduklarında muhtemelen zıplayıp zıplayıp organize oluyorlar, rahatlamak için birkaç heykel haberi, 3-5 henüz yalanlanmamış haber okuyup rahatlıyorlar.
-
iktidar tabi ki verdiği emeklerin meyvesini seçimden önce görmek ister. bu siyasilerin en büyük hakkı.
-

Bu fotoğraftaki vaatler yüzeysel vaatler ama bunlar bile yalan oldu. Şimdi buraya 23 senede yapılan yalan vaatlerin hepsini yazabilirim ama ne gerek var, sen benden daha iyi biliyorsun bu yalanları zaten. AKP'nin en büyük zararı devletin güvenilirliğini 0'a indirmesi oldu. Tüik rakamları ile milletin maaşına az yapmak için uyanıklık yapıyorlar göz göre göre. Halkı salak yerine koyan ve yalan söyleyen bir iktidarın hiç bir söylediği müjdeye inanmamak gerekiyor. Bunu bize öğreten AKP'nin ta kendisi. E devlet, E nabız ,e okul verileri panellerde dolaşıyor. Senin 2 hafta önce aldığın hastane randevun , raporların panellerde 100 tlye ulaşabiliyor isteyenler. Bu ülkenin güvenilirliği yok artık. O yüzden yaptıkları ve fonladıkları hiç bir icraata güvenmiyorum. Son olarak Ecevit'e maaş ödeyemiyor diye yıllardır siyaset yapanlar 23 yılda özelleştirilmedik, satılmadık içi boşaltıkmadık kurum bırakmadıkları halde maaşları para basarak ödüyorlar. O yüzden enflasyon düşmüyor ve düşmeyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
vaatlerin hepsini yapabilse zaten %80 oy alır. gerçekleşen vaatler kadar oy alır. bu kadar basit.
-
tf1000 dediği BlockC f16 motoru
tf35000 dediği de Block D motoru
tei pd 155 dediği kontinental cd 155
tei pd 170 dediği kontinental cd 170
atıp atıp duruyorlar yerli milli diye.
_____________________________ -
Devletin ihtiyacı olan yeni nesil araçlara motorlarda geliştiriyoruz ne demek acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.
De ki: Şüphe yok, namazım da, ibadetlerim de, diriliğim de, ölümüm de alemlerin Rabbi olan Allah içindir.Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
Hakan FİDAN -
Ciğerimizi söktün bea!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Umarım bu savunma sanayi siyasetin dışında bırakılır
Bizim sorunumuz bu
Ülkenin bu tip konularda bir politikası olur
Her gelen iktidar değiştirmez
Aynı gelişmiş ülkeler gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk durum yok ki son durum olsun???? hayali projeler....
İlla burada da kuduranlar olduğu gibi boş beleş zırvalayanlar hep olacak. Ama artık öyle seviyelerde öyle işler yapılıyor ki o sesler sinek vızıltısı gibi kalıyor. İsrail uzantılarının pompaladığı zırva argümanlardan etkilecek zeka kapasiteyle bu konulara yorum yapmaya devam edecekler. |
|
onların b urdaki yorumları pek salladığını sanmıyorum. işlerine bakıo adamlar, helal olsun
|
![]() Bu fotoğraftaki vaatler yüzeysel vaatler ama bunlar bile yalan oldu. Şimdi buraya 23 senede yapılan yalan vaatlerin hepsini yazabilirim ama ne gerek var, sen benden daha iyi biliyorsun bu yalanları zaten. AKP'nin en büyük zararı devletin güvenilirliğini 0'a indirmesi oldu. Tüik rakamları ile milletin maaşına az yapmak için uyanıklık yapıyorlar göz göre göre. Halkı salak yerine koyan ve yalan söyleyen bir iktidarın hiç bir söylediği müjdeye inanmamak gerekiyor. Bunu bize öğreten AKP'nin ta kendisi. E devlet, E nabız ,e okul verileri panellerde dolaşıyor. Senin 2 hafta önce aldığın hastane randevun , raporların panellerde 100 tlye ulaşabiliyor isteyenler. Bu ülkenin güvenilirliği yok artık. O yüzden yaptıkları ve fonladıkları hiç bir icraata güvenmiyorum. Son olarak Ecevit'e maaş ödeyemiyor diye yıllardır siyaset yapanlar 23 yılda özelleştirilmedik, satılmadık içi boşaltıkmadık kurum bırakmadıkları halde maaşları para basarak ödüyorlar. O yüzden enflasyon düşmüyor ve düşmeyecek. |
|
iktidar tabi ki verdiği emeklerin meyvesini seçimden önce görmek ister. bu siyasilerin en büyük hakkı.
|
|
Hava platformlarında ihracat için Yerli motor çok önemli. TF35000 savunma sanayinin ustalık eseri olacak. Merakla bekliyoruz. |
|
ne güzel işte şuan sadece sen ben görüyoruz demekki takip etmeyen insanlar ozaman görebiliyor.Yapılanları toplu bir şekilde tek seferde tanıtılması benim hoşuma gidiyor ve hiç yokdan bir hedef süre var bunun neresi kötü seçim kazanmak için icraat yapılıyor ben buna razıyım ortada boş vaat yok . |
|
Normal şartlarda bu tip gelişmelere itiraz edip seçim şeysi diyenlerin alayı aslında memleketin gelişmesinden nefret ediyorum diyemedikleri için hasetlerinden nalları dikmeleri lazımdı da dikemiyorlar nalları, bu dünyada azaba düçar olmuşlar :))) varsa yoksa hayt huyt edip afguruyorlar, şimdi sesleri çıkmaz..
Bu haberdeki gibi azap verici haber okuduklarında muhtemelen zıplayıp zıplayıp organize oluyorlar, rahatlamak için birkaç heykel haberi, 3-5 henüz yalanlanmamış haber okuyup rahatlıyorlar. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt