Şimdi Ara

Milli takıma verilen prim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk sanayisinin önemli unsurlarından olan OTOKAR firması 2016'nın ilk üç ayında 8 milyon Türk lirası kar yaptığını duyurmuştu.
    Euro 2016'ya katılan "Milli Takım" denilen ucubeler sürüsüne kişi başı, 500 bin Euro katılım primi verildi. Yıllık maaşı 3,5 milyon Euro olan Fatih Terim, maaşına ek olarak bu katılım priminide almıştı. Fransa'ya toplam 30 kişilik bir ekip yolladık. Toplam 15 milyon Euro prim verildi. Bu "Milli Takım" denilen ucubelerin macerası, Türk milli servetine 60-65 milyon Türk lirasına mal oldu. OTOKAR'ın üç ayda yaptığı katkının 8 katını bu budalalara vererek bir haftada buharlaştırdık.
    Futbol fanatiği budalaların hemen savunmaya geçeceğini umuyoruz. Onlarada cevap verelim, İngilizler milli takımlarına, kişi başı değil sadece toplam 750 bin Euro vereceklerini üstelik bunuda takımlarının turnuvayı kazanmaları halinde vereceklerini belirtmişlerdi...
    Türk futbol sisteminin baştan aşağı yenilenmesi gerek.

--Alıntıdır--

• Verlilen maaşlar primler çok yüksek gi,bi duruyor ama milli takım amblemleri reklamları şunlar bunlar pazarlama yoluylas bu parayı çıkarabiliyorlarsa önemli değil. Eğer çıkarılmıyorsa sıkıntı.

Orijinalden alıntı: Periah

Verlilen maaşlar primler çok yüksek gi,bi duruyor ama milli takım amblemleri reklamları şunlar bunlar pazarlama yoluylas bu parayı çıkarabiliyorlarsa önemli değil. Eğer çıkarılmıyorsa sıkıntı.

O çıkarılan paraları teknik direktöre, futbolcuya akıtmak yerine amatör branşlara yönlendirseler?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Futbol konusu çok sıkıntılı dostum.

Büyük kuluplerin arkasında mafya patronları var.

Tff de yolsuzluk rüşver adam kayırma.

Bizim futbol federasyonu nun bi kere şaibeli mafyavari elemanlardan temizlenmesi gerekiyor reformdan önce.
    Futbolcuların td lerin kazandıkları paraları görünce enayiliğimize doymadığımızı bir kez daha anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben primden cok OTOKAR'in 3 ayda 8 milyon TL kar elde etmesine takildim. 3 ayda 2.6 mil. dolar kar elde ediyorsan sanayii devi nasil oluyorsun? Sen bu kar marji ile devsen ozaman bizim sanayi komple bitmis demektir.

Neyse turkiyede Fatih Terim denen bir adam oldugu surece, futbol siyasi oldugu surece primlerde havada ucar, hatta o primler oyle normal falan dagitilmaz, listenin tepesine yakinlar yazilir. Turkiye futbolunun yonetimi ile turkiyenin yonetimi arasinda bir fark yok kisacasi. Ben sasirmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 4 Ekim 2016; 19:00:40 >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    gider gostermistir
    thy de zarar gosterip 0tl vergi veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.