Şimdi Ara

Milli takım'a villa verilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Villa olayından dolayı insanlar milli takıma tepkli doğal olarak o villara ihtiyaçları da yok yani zaten milyon eurolar kazanıyorlar

x (formerly twitter)
    Onedio (@onedio) on X
    https://x.com/onedio/status/2039242458878349560

• Adam bedavaya villa vermiyor. Bilmem kacbin konutlu Proje mahkemede cunku imara acik degil. Oda Milli degerler uzerinden projesini oldu bittiye getirme derdinde. Boylece hem milli takim oyuncularina villa verdim diye caka satacak hemde mahkeme yikim karari verse yaygara yapacak, hemde diger Villalari satarken Milli takim oyuncularina komsu olacaksiniz diye elitlere satacak. Bu Haciosmanoglu Milliyetcilikten prim kasmanin vucut bulmus hali.
  • Millet sabah 6 da kalkıp işe gidecek. Gecenin 12'sinde niye sokağa çıksın. Herkesi kendisi boş beleş işi gücü olmayan insan sanmış herhalde sokaklar niye boş diyor.

• Bu da ülkede krallar gibi yaşayan özgün bir zümrenin olduğunun göstergesidir bu olay. O villalara verilen paralarla bugün orman yandırma uçağı alınabilir, 100 ' lerce hektar ekili biçili alan yapılabilir vs. vs..

• Tff başkanı kendi projesinden cebinden veriyorsa kimseyi ilgilendirmez bazı zenginlerin böyle pahalı hobileri olur. He bugün twitterda ora imara kapalı imara açmak için oyunculara evleri verdi deniyor öyleyse tam bir çakallık örneği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Adam bedavaya villa vermiyor. Bilmem kacbin konutlu Proje mahkemede cunku imara acik degil. Oda Milli degerler uzerinden projesini oldu bittiye getirme derdinde. Boylece hem milli takim oyuncularina villa verdim diye caka satacak hemde mahkeme yikim karari verse yaygara yapacak, hemde diger Villalari satarken Milli takim oyuncularina komsu olacaksiniz diye elitlere satacak. Bu Haciosmanoglu Milliyetcilikten prim kasmanin vucut bulmus hali.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kosova yenseydi 1 milyar euro verecekmiş iş adamı Kosova'lı oyunculara. Yani tamemen bireyin vermesi.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Milli takımdaki oyuncuların bunla bir ilgisi yok ki. Ülkedeki inşaat-ihale ile ihya olup doymayan iktidar yakınlarının işleri bunlar.

• Kosovayı yendik diye kutlama yapmak kimin aklına geldi ki ? Kosovanın hali belli bize yakınlığı belli ülke olarak. Asıl olması gereken bu son maça kalmamalıydık bile... Guruptan lider çıkarsak kutlama yaparız artık.

Villa konusuna gelirsek milli takım oyuncuları için Milli takıma seçilmek orada oynamak bile yeterli olmalıdır Vatandaşın vergisinden parasından veya TFF bütçesinden onlara prim verilmesi uçuk paralar verilmesi ev araba verilmesini ben desteklemem. ( Hatta bir ara Milli takım oyuncuları ile Fatih Terim arasında yok biz prim istiyoruz diye bir oalylar olmuştu o durumdan mesela oradaki bazı futbolcuları halen sevmem. Milli takımda oynaıp para isteyen adam gelmesin milli takıma zaten....

Ama bu olayda adam kendi cebimden verecem diyor evleri ona bir şey diyemem. Kendi içinde bir reklam olur 25-30 tane villa verdi diye belki 10 milyonluk villardan 250 milyon TL zarar etmiş gibi olur ama diğer tarafta Milli takım oyuncularına komşu olacan diye 20 milyonluk evleri 25-30 milyona satarak kar bile elde edebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Nisan 2026; 23:58:52 >

• parayı, saygınlığı, primi, vaadi, ödülü vb. şeyleri sahada topçu kazanır. taraftar da futbolcularla övünür. formasını giyer, atkısını takar, tezahürat yapar. takım kazanınca sevinir, kaybedince üzülür. maç izlemek için cebinden para da harcar. ne topmuş arkadaş. şimdi bir şey daha yazacaktım ama neyse. :D neyse boş geçmeyelim. zengin zaten zengin, fakir ise zaten fakir. hiç kimse cebinden bedava bir şey vermez. çünkü insanoğlu'nun genetiğinde biriktirme vardır. çok kolay alır ama verirken de nazlanır. :D

• Türkiye'de mafya egemen olduğu için futbol ilerlemiyor. Oyuncuların yarısı da gurbetçi. Gurbetçiler olmasa Türkiye yine bildiğimiz gibi, Kosova 'ya bile evlenebilirdik. Buraya gelen bozuluyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 2 Nisan 2026; 2:31:28 >

Maç sonu sahada, soyunma odasındaki o abartılı sevinç acaba prim sevinci mi ?

Millet meydanlarda kutluyor, garip bir şey.

Sanırsın Dünya kupasını aldık.

Artttırılan kontenjanla 48 ülke yani neredeyse dünyanın yarısı zaten o şampiyonada.

Curaçao denilen 150 bin nüfuslu ülke bile katılıyor.

Biz direkt katılamadık. Ekstradan iki dandik ülke takımıyla oynayıp, futbol oynamadan şampiyonaya gidiyoruz.

Tek futbolcumuzun değeri oraya katılan bir sürü afrika, asya futbol takımlarının tamamından büyük.

Sonra da finallere gidiyoruz diye kendinden geçerseniz kutlamalar, höykürmeler.

• Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemis. Villaların olduğu yer imara açık değil. 3000 4000 arası bir villa projesi var. Milli takima prim vaadi ile bölge imara açılır, 30 40 tane villa verilir geri kalan cebe.

Futbolcu olup, milli takım formasi giysem villa vaadinin hemen yerine getirilmesi için çaba sarfederdim. Üstüme geçtiği an satar, gelen para ile deprem vb. alanlarda zor yaşam altında hayat süren bir kaç aileye başlarını sokabilecekleri evlere yerlestirirdim. Ben dışında geri kalan ne yapıyorsa yapsın.

Ha işini yapıyor diye futbolcuya villa vermek saçma ama oyunun kuralları var ve oynamak gerek.

İftira atma bu nur yüzlü insanlara,onların haram ile işi olmaz.

Hem de sidik zoruyla yendik...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.