Şimdi Ara

MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER: ‘HADSİZ KONUŞMA, ŞEHİT ANASISIN O KADAR!’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy şu anda #2
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakan Güler şehit annesine böyle parmak salladı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bakan-guler-sehit-annesine-boyle-parmak-salladi-980184h.htm

Rezaletin kepazeliğin ardı arkası kesilmiyor.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Son 25 yılda kimlerin nasıl profesör yapıldığını , kamuda kimlerin nasıl yükseldiğini o meslekleri yapanlar çok iyi biliyor...

Atanmış bir kamu personeli , bir vatandaşa , özellikle bir şehit annesine böyle konuşamaz. Haddini bilecek.

Parmak sallayıp konuşacaksa , uçak şehitlerimizin olduğu gün dalga geçen tweti atan yunanistana yada yıllardır meslektaşlarını şehit eden terör örgütlerine parmak sallayıp had bildirsin de görelim derim ama onlarda o yürek yok...

• Bu herif genel kurmay başkanıydı vallahi REZALET. Bu bakan bozuntularının hepsi ayrı bir rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 15 Kasım 2025; 15:49:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 15 Kasım 2025; 18:56:48 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

iyide ülkeyi yöneten g.b değil doğruysada teyze acısından ne yapçağını şaşırmış herhalde.

Muhalefetten biri böyle dese linç edersiniz. Şimdi akpli olunca bahane arama.

canım adamın siyasi konularda yaptırımı yok siz askerin siyasete karışmasını çok seviyorsunuz ortaçağ modeli ile orasını anladıkta , ben gelsin apo konuşsun demedim bu adamın işi değil dedim.

Kero kim atadı bu bakanı sen onu söyle. Bırak algıyı

• utanmaz herif

cb ama görevi tsk yi yönetmek türkiye cumhuriyetini siyasi anlamda yönetmek değil işide değil haddide değil zaten sizde armutla ile elma reçel modunda. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Kasım 2025; 19:11:15 >

Bakan olunca bile savunuyorsun. Ben mi atadım onu bakan? Atayana desene askeri siyasete neden karıştıyorsun diye. Hadi görelim seni. 

Muhalefet ülkeyi mi yönetiyor peki? Niye devamlı öyleymiş gibi laf edip duruyorsunuz?

2 tane askerimizi canlı canlı yakıp katlettiler

bunların yine kılı kıpırdamadı.

bu ne ki!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç kere söyledim böceğiz böcek.. Bu iktidar ve kendi sadık güruhu ülkeyi kucağa almışlar gerisini böcek görüyorlar.

Oy atmaya devam edin sahipleriniz sinirlenmesin.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kero bırak algıyı CB falan yazıyorsun, Cumhurbaşkanımızın ismi yok mu senin nezdinde, birde küçük harfler ile cb yazıyorsun.? Açık açık sorayım Atamayı yapan Cumhurbaşkanımızın ismini söylermisin ?

Atanmış bir kamu personeli , bir vatandaşa , özellikle bir şehit annesine böyle konuşamaz. Haddini bilecek.

Parmak sallayıp konuşacaksa , uçak şehitlerimizin olduğu gün dalga geçen tweti atan yunanistana yada yıllardır meslektaşlarını şehit eden terör örgütlerine parmak sallayıp had bildirsin de görelim derim ama onlarda o yürek yok...

Kero cevap bekliyorum ;

"Kero bırak algıyı CB falan yazıyorsun, Cumhurbaşkanımızın ismi yok mu senin nezdinde, birde küçük harfler ile cb yazıyorsun.? Açık açık sorayım Atamayı yapan Cumhurbaşkanımızın ismini söylermisin ?"

• AKP Türkiyesi'nde böyle şeyler normal. Ben artık yadırgamıyorum, hatta uzun süredir kanıksadım. Zaten ilk çıta aşılalı yıllar oluyor. 2000'li yıllarda RTE o zamanki parlamenter sistemseyken sürekli şehit verdiğimiz zamanlarda şehit annelerinin kendisine ağlamasından, şikayetinden hoşlanmamıştı. Hatta daha sonradan bu konuyla ilgili mikrofonlara konuşup "Ben sürekli bunları mı dinleyeceğim" ya da "sürekli bunu mu dinleyeceğiz" gibisinden açıklamalarda bulunmuştu. Yani olur böyle şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İyice utanmaz arlanmaz oldu bu hadsizler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.