Şimdi Ara

milli eğitim bakanlığına şikayet gelin 1 dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi bizim okulda bir kaç tane ögrenci var bu arkadaşlar okuldaki bilgisayar odasında yan gelip yatıyolar arada bi iki format atıyolar geçen odanın önünden bi geçeyim dedim adamlar almış çaylarını önüne açmış böreklerini mis gibi bi yandanda müzik dinliyolar bu bahsettigim şeyler okul saatleri içinde oluyo yani normalde derse girmeleri gerekiyo ha bide bu arkadaşlar müdürden ne rica etseler oluyo biri benim yakın dostum bunların arasından ben sınıfımı degiştircektim 2 ay önce felan buda yardım etcekti sonra vaz geçti bu vaz geçti müdürde degistirmedi ben bişey demedim arkadaşımdır sonucta, bugün pc odasına bi işim düstü internete girip bi adres almam gerekti yok işim var yok sonra gel muhabbetine girdi benim iyice canım sıkıldı biz orda ders calısıyoz adam yan gelip yatıyo bu arada bahsettigim arkadaş 12. sınıf ben iyice bıktım bu durumdan o müdürede bir ders olsun bunları milli eğitime şikayette buluncam ( o arkadaşlarla aynı sınıfdayım yılda 3 - 20 arası derse giriyo o da gün degil derse giriyo ertesi ders yok ve 12. sınıfa kadar geçti bu arkadaşlar ) 1 örnek daha vereyim psikolojiden yazılı olmustuk tüm sınıf kırıldı herkes 30 40 aldı bu arkadaşlarımız gene 60 70 aldı derse hiç girmiyolar maşallah ammada zekiler diyceksiniz ama öyle degil alıp soruları tıkır tıkır yapıyolar mis gibi benden bu kadar.

Özet : milli eğitime şikayeti online yapabilirmiyim

• Şikeyet etsende yapılacak birşey yok çünkü onlar orda olsalar dahi derse girmiş gibi görünüyorlar büyük ihtimalle, var yazılıyorlar çünkü. Ancak başka bi açıklarını yakalayıp müdür veya ögrencilerin farketmez ispatlayabilirsen ancak o zaman bişeyler yapılabilir bu koşullarda ilgilenmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Şikeyet etsende yapılacak birşey yok çünkü onlar orda olsalar dahi derse girmiş gibi görünüyorlar büyük ihtimalle, var yazılıyorlar çünkü. Ancak başka bi açıklarını yakalayıp müdür veya ögrencilerin farketmez ispatlayabilirsen ancak o zaman bişeyler yapılabilir bu koşullarda ilgilenmezler.

derslerde yok yazılıyolar ama bi şekilde rapordu şuydu buydu derken kapanıyo onlar yada derste yok yazıyolar kayıtlara geçirmiyolar o müdür daha dogrusu müdür bunları şeyine takmazda yardımcısı var sonradan yardımcı oldu ögretmendi eskiden her tarafı aynı oynuyo kendini bi tarak sanıyo
  • aynı şey bizim okulda da var. Okula düzenli olarak bağış yapanın çocuğu istediği derse girer istemediğine girmez. Yok yazılıyor ama yok yazılsa da müdür yardımcıları okulun bağışcısı oldugundan yok yazmıyorlar okuldan ayrılma gibi bir durum olur da bağış kesilir diye. Koca okulda tek sınıfta klima var onu da bağışçının cocugu o sınıfta okuyor diye taktılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.