Bildirim
Millet elektrikli araç ile arkadan itişle tanıştı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Alışmadıgım icin ve yollar müsait olmadıgı icin aracı eco moddan cıkaramıyorum. Çok uçan kaçan bir şeyde degil, istemeden yagmurda 1-2 kere arkayı bıraktı korktum.
_____________________________ Iphone 17 Pro Silver- Apple Watch 11 46mm Silver - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 -
Çok haklısın. Arkadan çekiş premium bir özellik(doğan şahini saymaz isek :))
_____________________________ -
Araca çok iyi hakimiyet ve bilek istiyor. Aracın hakkını verebilmek için usta şöför olman lazım özellikle virajlarda dip gazla girince araç açı alıyor. İlk başlarda çok tedirgin etmişti şimdi ise uçarak dönüyorum virajları full gaz ile.
Ama Yağmurlu havalar ciddi risklidir aniden şeritten çıkabilirsin.
Hep Önden çeker kullanan adama 200 bg üstü arkadan itiş araba ver. İlk 3 ay bocalar. Bambaşka bir deneyim.
_____________________________ İŞ ADAMI -
hangi çoğu be kardeşim ? teslanın gariban teslası var bize kaktırdığı .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt