Şimdi Ara

millenicom iptal oldu güncelleme yapıldı 121 tl geçirdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayin hesap numaralı hattınıza ait yalin internet hizmetiniz 27.06.2019 tarihinde iptal edilmiştir. Hattınızla ilgili çıkacak son faturanın son ödeme tarihinde ödenmesi gerektiğini, ödememeniz durumunda hakkınızda idari takip başlatılacağını hatırlatmak isteriz. B002

iptal etmek için kaç defa aradım birine aktarmaktan başka bir şey yapmıyorlar birine aktarma yapıyorlar alper yardımcı olumuyor.

evraklara sistemlerine yuklenmediği için iptal olmuyor dediler

1. 2 kişi benim kodu kullandı bedavasını vermedi
    2. teknik destek veremeyen müşteri hizmetleri
    3. iptal talebini işleme almayan müşterileri
    4. fax gönderdim kontrol yapamıyoruz diyen müşteri daha ne olsun
    5. online oyunlar ping yuksek olması
    6. ping sebepler pubg kaç el kayıp etdim daha ne olsun
    7. internet kesintilerini saymıyorum
    8. ping hiç düşük olmadı
    9. CGN den hiç cıkarmadı ?

Turknet bile 3 gun de iptal oldu bu olmadı millenicom not ziraat bankası atm ve internet şubesinden fatura ödemesini olmuyor böyle hizmet yok diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Temmuz 2019; 1:8:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Teknoloji firmasının fax gibi millattan kalma bi olayı sonlandırması gerekir btk mtk tüketiciyi ilgilendirmez firmaların bu saçmalığı çözüme ulaştırması gerekiyor..
    Tüketicinin korunması hakkındaki kanunda acıkça abone başlatırken ki şartlardan fazla ve farklı bir şart öne sürülemez diye belirtiyor. Fax olayı sadece işi yyokuşa sürmek ve bi ümit vazgeçirmek, olmadı yok gelmedi gibi bahaneler ile fazladan gün kazanmak içindir. Hakkınızı bildiğinizi belirtin ve kakkınızıda koruyun. Fax göndermeden de iptal ediyor iss ler
    millenicom kullanıcısına yanıt
    millenicom demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba;

Fax ile iptal belgelerini almak birçok ISS firmalarında mevcuttur. Fax ile belge gönderimi konusunda ısrarcı olunması tamamen müşterinin bilgi güvenliği gereğidir.

Alıntıları Göster
    Güvenlik ? Kim evinden fax gönderebiliyor ki. Mecburen gidip dışarıda 3. şahısların kötü niyetli olmamasını dileyerek fax gönderiyoruz.
    Elbet her firmada sorun sıkıntı olabilir buna eyvallah ama millenicom da sorun sonrası hizmet SIFIR.
    (Ya da benimle şahsi olarak bir sorunları var )

Şu an Cimer de ve BTK da bekleyen şikayetime bile cevap alamadım mesela..

Şikayet Metni
    Merhaba. Türk Telekom evde internet abonesi iken 14.06.19 tarihinde "Millenicom A.Ş" ye geçiş başvurusunda bulundum.
    16.06.19 tarihinde tarafıma gelen mail ile dökümanları imzalayıp mail yoluyla ve Islak imzalı dosyaları İstanbul Kağıthane de bulunan Millenicom adresine PTT kargo ile gönderdim.
    Üzerinden 10 gün geçti ve gelişme olmayınca 26.06.19 da Milenicom müşt .hizm. aradım ve yine aynı gün içinde geçiş işlemlerinde sorun olmadığı bilgisini aldım. Yine aynı günün akşamında mesai bitimi evime gittiğimde kapımda PTT kargo haber kağıdı olduğunu gördüm. (Millenicom dosyalarının iade olduğu yazıyordu)
    27.06.19 günü Millenicom u hem whatsup ugulamasından hem Müşteri hizmetleri ile aradığımda yaptığımız görüşmelerde , acaba PTT kargonun bir yanlışlığı hatası mı olabilir diye sorarken ,
    aldığım cevap şu oldu .
    -Kargoyu UPS ve ARAS dışında bir kargo ile gönderdiğiniz için iade edilmiş
    Tarafıma gönderilen mail de ise MİLLENİCOM ÖDEMELİ gönderileceği vurgusunun yapıldığını söyledim ve mail yanlış atılmış bilgisini aldım.
    Tarafıma gönderilen mail ekran görüntüsü ektedir.
    Tabii ki bu durumda geçiş işlemi olamayacağı evrakları tekrar göndermem bilgisini aldığımda ise yapılan görüşmelerin ve hatanın kurumsal bir şirkete yakışmadığını ve geçiş işlemini iptal ettirmek istediğimi TELEKOM hattımın devam etmesini belirttim.
    Bugun TELEKOM hattım kapandı.Millenicom u aradım.Islak imzalı evrakların tarafımda olmasına ve İPTAL işlemi istememe rağmen iptal işlemi uygulanmamış.TELEKOM u aradığımda ise hattınız kapatılmış , eğer ıslak imzanız olmadan kapatma uygulanmış ise bu yasal değil bilgisini aldım. TELEKOM dan tarafıma iptal fatura bedeli ile mağduriyetim artmış oldu. Millenicom ise çözüm sunamayacağını söylüyor. Bu durumda MİLLENİCOM yüzünden hem ev internetim kapandı hem şu an bedelini bilmediğim yüksek taahhüt faturam (yaklaşık 300 tl) oldu.

Millenicom un ıslak imzalı evraklarımı iade ettiğini gösteren ptt kargo bilgilerini ek olarak sundum.
    Millenicom müşteri hizmetleri ile yaptığım tüm telefon görüşmeleri dinlenebilir ( eğer kayıt ediliyorsa).
    Sorunu çözemeyen ve müşterileri mağduriyet üzerine mağduriyet yaşatan sistemleri ve yöneticilerinin bu rahat tavırlarını akıl, vicdan, ahlak değerleri ile bağdaşmadığını gördükten sonra "Millenicom" bedava internet verse almam. Asla "Millenicom" ile anlaşma gibi bir talebim yok.
    Yetkili merciilerin yorumunu ve sonucu takip etmek istiyorum.
    Yardımınızı rica ederim.
    Saygılarımla.
    Erkan CEYHAN
  • Merhaba,İptal talebiniz alınmıştır.Tarafımıza imzalı iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi gönderdiğiniz taktirde hat iptal olacaktır.

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba,İptal talebiniz alınmıştır.Tarafımıza imzalı iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi gönderdiğiniz taktirde hat iptal olacaktır.
    Fax numaramız dan iletmenizi rica ederiz.
    NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
  • Gerçekten bukadar sorunlu mu bu firma. Bu ay geçmeyi düşünüyordum ama sanırım vazgeçeceğim. Tt pahalı ama en azından sorunsuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Teknoloji firmasının fax gibi millattan kalma bi olayı sonlandırması gerekir btk mtk tüketiciyi ilgilendirmez firmaların bu saçmalığı çözüme ulaştırması gerekiyor..
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Aslında altyapı vs iyiyse gayet iyi. Her firmada bir takım problemler olur fakat bazıları bunu anlatacak bir mecra olmadığı için pek göze batmaz. Millenicom bu konuda cesur davranıyor... Kesinlikle kusursuz olmaktan uzak fakat müşteriye ellerinden gelen desteği sunuyorlar. Samimi insanları var bu çok önemli.

Diğerlerine göre ılımlı fiyat politikasını da göz ardı etmemek lazım...

5 yıldır kullanıyorum. Arıza yaşadım mı evet altyapım çok sıkıntılı çünkü ama aradığımda yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Bi ara bi aya yakın arıza hız problemi oldu çok uğraştılar 2 ay fatura tanımladılar en sonunda çözdüler. Türk Telekom kullanırken çözüldü deyip kapanan kayıtları çok yaşadım. Yani kısacası millenicom pek çok kritere göre gayet iyi bir firma.

Düşünün ayrıntılı olarak kararınızı verin. Bağlatmaya karar verirseniz referans verebilirim böylece ikimizde 1 ay fatura ödemeyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tüketicinin korunması hakkındaki kanunda acıkça abone başlatırken ki şartlardan fazla ve farklı bir şart öne sürülemez diye belirtiyor. Fax olayı sadece işi yyokuşa sürmek ve bi ümit vazgeçirmek, olmadı yok gelmedi gibi bahaneler ile fazladan gün kazanmak içindir. Hakkınızı bildiğinizi belirtin ve kakkınızıda koruyun. Fax göndermeden de iptal ediyor iss ler

Orijinalden alıntı: smart0201

şu numaraya faks gönderdim 0212 709 70 30 iptal olmadı
    Merhaba;

Müşteri numaranızı veya TC kimlik numaranızı yazarsanız size yardımcı olabiliriz. Fax hattımız şu an aktif ve hizmet vermektedir.

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Aslında altyapı vs iyiyse gayet iyi. Her firmada bir takım problemler olur fakat bazıları bunu anlatacak bir mecra olmadığı için pek göze batmaz. Millenicom bu konuda cesur davranıyor... Kesinlikle kusursuz olmaktan uzak fakat müşteriye ellerinden gelen desteği sunuyorlar. Samimi insanları var bu çok önemli.

Diğerlerine göre ılımlı fiyat politikasını da göz ardı etmemek lazım...

5 yıldır kullanıyorum. Arıza yaşadım mı evet altyapım çok sıkıntılı çünkü ama aradığımda yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Bi ara bi aya yakın arıza hız problemi oldu çok uğraştılar 2 ay fatura tanımladılar en sonunda çözdüler. Türk Telekom kullanırken çözüldü deyip kapanan kayıtları çok yaşadım. Yani kısacası millenicom pek çok kritere göre gayet iyi bir firma.

Düşünün ayrıntılı olarak kararınızı verin. Bağlatmaya karar verirseniz referans verebilirim böylece ikimizde 1 ay fatura ödemeyiz.
    Memnuniyet içerikli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

• quote:

Merhaba;

Fax ile iptal belgelerini almak birçok ISS firmalarında mevcuttur. Fax ile belge gönderimi konusunda ısrarcı olunması tamamen müşterinin bilgi güvenliği gereğidir.
    8 Mbps 47 TL
    24 Mbps 58 TL
    35 Mbps 68 TL
    50 Mbps 75 TL
    100 Mbps 85 TL

Millenicom

8 Mbps 70 TL
    16 Mbpa 70 TL
    35 Mbps 70 TL
    Eve giderim tracert sonuclarini atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8 mps 47 tl kampanya linki paylaşabilir misiniz rica etsem

• Hocam millenicom almayın sonra pişmanliktan gezersiniz normal iptal talebi vereli 3 gun oldu fatura gelmeye devam ediyor fax elimize daha geçmedim diyorlar ptt ile fax gönderdim gönderen kişi fax ulaştı diye söyledi.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Turk Telekom
    16 Mbps 51 TL
    8 Mbps 47 TL
    24 Mbps 58 TL
    35 Mbps 68 TL
    50 Mbps 75 TL
    100 Mbps 85 TL

Millenicom

8 Mbps 70 TL
    16 Mbpa 70 TL
    35 Mbps 70 TL
    Eve giderim tracert sonuclarini atarim
    Hocam Telekom fiyatları doğru mudur? Bu fiyatlardan internet alabilmek için nereye başvurmak gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    dostum ben geçen yıl aldım

fatura detay atarım ping detaylarını atarım fark belli test etdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 27 Haziran 2019; 13:35:6 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.