Şimdi Ara

millenicom iptal oldu güncelleme yapıldı 121 tl geçirdiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur

• yeni mesaj geldi iptal olduğu zaman bilgi vereceklermiş.
    Keşke anlattığınız kadar basit olsa, müşteri temsilcisine cgn nedir anlatmayı geçtim es kasa bilen birine denk gelip de çıkartın diyebildim öyle bir şey yapmıyoruz dediler DNS poisoning'i saymıyorum bile başlı başına cinnet sebebi

millenicom  iptal oldu güncelleme yapıldı 121 tl geçirdiler

gelen son mesaj

Sayin hesap numaralı hattınıza ait yalin internet hizmetiniz 27.06.2019 tarihinde iptal edilmiştir. Hattınızla ilgili çıkacak son faturanın son ödeme tarihinde ödenmesi gerektiğini, ödememeniz durumunda hakkınızda idari takip başlatılacağını hatırlatmak isteriz. B002

fatura çıkmış olsa bile 90 gun geçmeden icraya veremezler ki ? yasal süre var

• ayin hesap numaralı hattınıza ait yalin internet hizmetiniz 27.06.2019 tarihinde iptal edilmiştir. Hattınızla ilgili çıkacak son faturanın son ödeme tarihinde ödenmesi gerektiğini, ödememeniz durumunda hakkınızda idari takip başlatılacağını hatırlatmak isteriz. B002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba;

Fax ile iptal belgelerini almak birçok ISS firmalarında mevcuttur. Fax ile belge gönderimi konusunda ısrarcı olunması tamamen müşterinin bilgi güvenliği gereğidir.

Alıntıları Göster
    Güvenlik ? Kim evinden fax gönderebiliyor ki. Mecburen gidip dışarıda 3. şahısların kötü niyetli olmamasını dileyerek fax gönderiyoruz.
    NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bende de fazladan bir abonelik var iptal ettireceğim.Telgraf çekmeyi düşünüyorum.
    Sayın yetkili stop.
    Sözleşmemin iptal edilmesini rica ederim stop.
    Saygılarımla stop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 27 Haziran 2019; 21:5:48 >

Orijinalden alıntı: smart0201

millenicom  iptal oldu güncelleme yapıldı 121 tl geçirdiler
    https://forum.donanimhaber.com/superbox-aldim-10-mbps-110-tl-guncellendi-fatura-detaylari-eklendi-ilk-ay--138503747
    Güzeldi ama yeni abonelik almıyorlar o pakete maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dallamos D kullanıcısına yanıt
    talep fazla
  • şahsen internette devrim yaşadım millenicom sayesinde. ancak dediğiniz gibi sorunlar yaşıyor olmaniz direkt olarak millenicomdan kaynaklaniyorsa bu sorunu umarim çözerler ancak çözmemek için bir sebeplerinin olacağını düşünmüyorum. teknik olarak alt yapınız yetersiz ise ping olması normaldir. birde bazen internet santralinde cihazlar yeterince sogutulmadigi icin bile ısıdan işlem gücü düşüyor sorunlar yaşıyor insanlar. direkt milenicoma yüklenmek doğru mu bilmiyorum ama sonuç olarak sizinle ilgilenmeleri lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Haa siz "gmail gibi e-posta sistemleri güvenli değil bu yüzden onları tercih etmiyoruz" diyorsunuz.

İş ahlakınıza ve müşteri memnuniyetinize tüküreyim. (Şahsınıza değil direkt şirketin yönetimine diyorum) Böyle basit bahanelerle gelmeyin bize.

2019'da fax kullanan ISP şirketi... Ne ironi ama. Verdiğin hizmet internet; ama iptali onun üzerinden almıyorsun.

Alıntıları Göster
    Merhaba, Abonemizin imzalı iptal dilekçesini ve kimlik fotokopisini fax ile gönderimi konusunda ısrarcı olunması tamamen müşterinin bilgi güvenliği gereğidir.Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

2019 yılındayız telefonda abonelik varsa iptalde olur
    Merhaba, telefonda abonelik (ön başvuru) sesli onay dahilinde alınır ardından teyit araması gerçekleşir , kişi teyit aramasında tekrar onay verir ise başvuru evrakları gönderilir, evrakları eksiksiz tarafımıza gönderir ise abonelik aktif edilir. İptal işlemleri ise ilgili evraklar (kimlik fotokopisi ve imzalı iptal dilekçesi) fax ile alınır, tüm bu işlemler tamamen müşterinin bilgi güvenliği içindir.
    Haberleşme Forumu Kuralları:
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
    ------------------------------------------------------------------------
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Tamamda 2019 yılında faksı nereden bulacaz ? ona cevap verin bilgi güvenliği umrumda değil sizin sorumluluğunuzda onlar.
    Merhaba, Ptt veya kırtasiyelerde fax cihazları mevcut olup gönderim sağlayabilirsiniz.
    Son zamanlarda hem Türknet hem de sizin firmanız hakkında aşırı şikayet görüyorum akk zamanı hem fiyat hem akk olmadan avantajıydınız ama görüyorum ki hem zamlar hem de firma tavrı müşteri kaçırıyor. Açıkçası sene sonuna 3 abonelik alacağız vereyim 20 lira fazla kafam rahat olsun. Foruma para verip alt forum ve yetkili hesap açarak olmuyor o işler forumdaki kullanıcı gördüğü değere saygı duyar. Forum yönetimi verdiğiniz paraya değer veriyordur belki ama biz bunlara bakarız.
    Burası teknoloji forumu bu forumda bu şirket çalışanlarından daha fazla teknik bilgisi olan adam var. Biz burada herkese kopyala yapıştır cevap yerine daha samimi çözüm odaklı cevaplar bekleriz.
    Silerler şimdi mesajı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 28 Haziran 2019; 11:58:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.