Şimdi Ara

Miletimizideki bitmek bilmeyen Dışarıda Kahvaltı manyaklığı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
67.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
520 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yoo ben 10 liraya mi ne kahvalti yapmıştım 200 liralik yere siz gidiyorsunuz. Ha parası olan gider ona da bi şey diyemem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanane? sabah kahvalti sevgiliyle, arkadasla, aileyle birlikte yapilabilecek en guzel aktivitedir

    hem hesaplidir hem de eglencelidir

    sabah 6 da yatip aksam 4 te kalkiyosan normal boyle baslik acman, gerci donanimhaber deyiz shhfhs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Spor yapıyorum herzaman tükettiğim birşey değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı beyanlarda bulunmuşsun lâkin söyleme biçimin yanlış ve ayrıca gitmek istemiyorsan kayınçonlara gitmeyeceğim teşekkürler diyebilirsin. Bu kadar yaygaraya gerek yok bence.
  • Olur mu hiç, instagram'a resim çekip atacaklar, ailecek ve biz çok mutluyuz görün paramız da var dışarıda kahvaltı yapıyoruz diyecekler... Ben de hiç sevmedim, kız arkadaşım bir iki kere teklif etmişti, bir kere gittik, sence değermi dedim ? Haklısın dedi, ben akşam yemeklerinden yanayım, söyleyeceksin, balığını ya da etini her ne ise yanına rakını açtıracaksın ne yediğini ne içtiğini bileceksin :)
  • Vay gardaşım benim, hislerime tercüman olmuşun valla.
  • Fikirlerine katılmakla beraber, bu işi sevenlerin neden sevdiklerine bu kadar takılmanı da ben anlamadım sayın konu sahibi.

    Sen bilinçaltında kahvaltıya değil kayınçolara kızmışsın, sinirini kahvaltıya yöneltip, kayınçolarla ilişkiler bozulmasını engellemişsin...
  • her cümlesine katılıyorum ...
    son zamanlarda moda oldu ya bu salgına kapılıp benden de talep etmeye başladı ev ahalisi, çocuklar da ısrar edince bir-iki mekanda deneme yaptık ancak kesinlikle beğenmedim lakin onlar mutlu ... anladım ki amaçları kahvaltı değil çünkü ürünler lezzetli değil ... mesele dışarıda olmak, önüne hazır sofra gelmesi ve fotoğraf çekip paylaşmak "biz şuradayız" deyip milleti imrendirmek ...
    gerçekten sosyal bir hastalık bu ...
    sonunda aldım karşıma ve parmak salladım "bir daha mı tövbe" dedim, "evimdeki mis gibi peynir-zeytin, vs. varken ne idüğü belirsiz, başkasının tabağından artanı benim masama koymadıklarından veya kimlerin elleyip mıncıkladığından emin olmadığım kahvaltılık müsveddelerine para vermem" dedim ...
    en fazla karaköy güllüoğluna gidip peynirli su böreği ile kahvaltıya razı olurum o kadar, çünkü onun gibisini evde yapamıyorlar itiraf etmek lazım ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 9 Kasım 2018; 15:16:14 >




  • Kırsala gidiyorsun oradaki köylü kurnazı daha beter geçiriyor.

    İşini bilen adam kendi kahvaltısını hazırlar. Kadınlar sizi instagramda resim atmak için kullanıyor, başka bir şey değil.

    Bir de o yediği kalitesiz kahvaltıya lafta bayılırlar çünkü soyulduklarını kabul edemezler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0110engin

    askerdeyken her çarşı izninde gittiğim şeydir. çok güzel oluyodu o zamanlar.
    Kayseride askerlik yaparken bende giderdim menemen yemeye 7 liraya kitlerdiler menemeni küçücük bakır tavada.Güzel oluyordu zaten başka bişe yapamıyordun kahvaltı sonra internet cafe sonra askeriyeye dönüyorduk
  • Yok be hacı. Söylediklerinin bi çoğuna katılıyorum. Ama arada sırada hanımı kahvaltıya götürdüğümü de itiraf etmeliyim. Hergün kalk rutin kahvaltı hazırla orayı topla bulaşığı yıka falan. Arada bir rahat etsin hazır olarak önüne gelsin şöyle bir oh çeksin gönlü olsun diye götürüyorum ben:) Ha diyebilirsinki kalkta sen hazırla o zaman birader diye. Onada gözüm kesmiyor hahahaha
  • Geçen uzun zamandır görüşmediğim bir iki arkadaşım ile anlaştık, görüşelim dedik. Neyse klasik konuşma hayat vs vs üzerinden devam ederken bir arkadaşım '' sen hiç dışarı çıkmıyor musun? İşten eve evden işe mi gidiyorsun? '' diye sordu. Dedim ne alaka uzun zamandır görüşmüyoruz benim nerede ne yaptığımı nasıl bilip, fikir sahibi olabiliyorsun? Meğersem olay Instagram vs vs gibi platformlara hikaye atmamam durumuymuş. Arkadaş beni oralarda aktif şekilde görmediğinden bu yönde fikir sahibi olmuş.

    Kıssadan hisse insanımız artık karnını doyurmak, bir aktivite yapmak peşinde değil. Yaptığını insanlara gösterme, beğenilme peşindeler. Teşhircilik ise aldı başını gidiyor. Bakın ben hayatı dolu dolu yaşıyorum reklamını yapmak zorunda hissediyorlar.

    İşin garip tarafı fotoğrafçılık ile ilgileniyorum, onlarca objektif eskittim, onlarca gb arşiv var ve bunları hiç sosyal medya hesaplarıma koymadım. Facebook profil fotoğrafım 7 yıllık, Instagramda sadece 3 fotoğrafım mevcut.

    Sanırım çektiğim fotoğraflar için bir hesap açıp beğenilme kaygımı gidermeli, sosyal bir yaşam sürdüğümü belirtmeliyim tanıdık tanımadıklara.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    Kadınların bu işe en çok heves etmesinin sebebi tamamen kahvaltı esnasında fotoğraf çekip kocişimle kahvaltı qeyfi yazıp instagrama atma çabasından
    kocişimle kahvaltı qeyfi

  • En sevdiğin şey pazar günü dışarıda sevdiklerimle beraber geç kahvaltı yapmak. Bazen evde bahçede de yapıyoruz ama dışarıda bir kaç kalite mekan var devamlı gittiğimiz, zaten başka yerde kahvaltı yapmam.
  • Seninle aynı fikirdeyim.

    Ortaköy'de kahvaltıcıların sokağının bir arka sokağında oturuyorum. Her gün oradaki durumu görüyorum. Çok extreme bir durum olmadıkça veya bir misafirim gelmedikçe gitmem oralara.

    Normalde kahvaltımı evde yaparım. Çok zorda kalırsam marketten malzemelerini alıp evde sandviç yapar, okulda/işyerinde yerim o sandviçi. Birde evde termos bardağa koyduğum sütlü nescafe'yi otobüste içerim.

    Senin dediğinin birde ekmek arası sandviç yapan modeli/çeşidi var. Oradada genelde sabah kahvaltı yapamayıp okula/işe giderken o sandviçi alanlar var. O da ayrı bir durum.

    Bir zamanlar 20-25 sene önce işe giderken Beşiktaş'taki börekçilerde kahvaltı yapardım, şimdi börekçide sadece çay içiyorum.
  • Galiba dediğine brunch deniyor.
  • Serpme kahvaltı kahvaltı değil.
    Açık büfede yoldan çıkıyoruz.
    Arada bir olur anlarım ama en iyisi ev kahvaltısı. İstediğini yap, doğaçla, bildiğini ye, kafa dinle, yayılarak dinlen, keyfine bak.
    Sadece kahvaltıyı değil, tüm öğünleri dışarıda yiyiyor insanlar. Ortaokul öğrencileri, aileler her yeri solduruyorlar. Kafeler dolu, lokantalar dolu, fast-foodçular dolu, AVM otoparkları dolu. Bir taraftan otur evinde bak keyfine diyorum bir taraftan ekonomiden şikayetçiyiz bu ne rahatlık diyorum. Benim prensibim şudur; evde pişiremediğini dışarıda ye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evlenmeden önce bi kaç sefer gittiğim evlendikten sonra ise ne büyük aptallık ettik dediğimiz saçmalık.
  • Bence verilen para yerinden kalkmadan (alışveriş, yemek hazırlama, bulaşık yıkama) evden farklı bir mekanda yemek yemek için veriliyor.



    Sosyal medya kısmına değinmiyorum zaten.



    Böyle düşünürsek kötü hizmet vermeyen güzel bir mekan için sorun yok ama sıcak fırsatçı için ölüm kalım meselesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 9 Kasım 2018; 16:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mantıkla herşey gereksiz ve aptalca o zaman. 50bin'ede araba var 500.000'ede. ikiside gideceğin yere götürmüyor mu? Adam ister evde yapar ister tonla para verip dışarda sizene. Zevk renk meselesini tartışan insanlar var hâlâ.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.