Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hawkerman

5 kupon aldım. Tek şifre verdiler. Nasıl kullanılır. 5 alışverişdede aynı kodu girip her alışverişte 50 TL mi indirim oluyor. Birisi açıklayabilir mi?
    5 kupon aldiysan 5 ayri sifre vermeleri gerekir her 50 tl uzeri alisveriste bir kod kullanabilirsin,ben 3 ayri alisverisi 3 ayri kod ile yaptim indirim oranlari daha yuksek oluyor kargo olmasina ragmen
  • Ben az önce 20 adet aldım hepsini tek tek verdi 100TL ödeyip çıktım. Yıllık kahve ihtiyacımı alacağın, Tchibo son zamanlarda çok yükseltti fiyatı en azından bu şekilde paketi 25TL ye alabildim.
  • Hawkerman kullanıcısına yanıt
    Kasiyer hatası yarın fiş ile gidip iade yaptır.kod yarina kalırsa yeniden alirsin.5 liralık fislerle tek tek verilmeli kodlar.
    Senin fiste 25 liralık alışveriş yaziyordur kesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AktasarimTr kullanıcısına yanıt
    Kullandım ben sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wooow, fark edip 27 sayfa okuyana kadar kampanya bitecekti neredeyse, neyse ki çek satışa düşmüş iyi bari
  • Alacağım seyler hep 49.95 arkadas ya. 1 liralik bisey de bulamıyorum. Oneriler neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az daha yükleninde stoklar tamamen btsin yenilensin kullanmadım bekliyorum stokları
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Chibo erkek giyim'i resmen sömürmüşler. Kadın giyim bölümüde yüzde 70 sömürülmüş. Yüzde 30 kalmış. Aksesuar, bavul, matara v.b. Ciğerini sökmüşler resmen. Bu arada migrostan alınan 5 tl lik fişin iadesi yoktur. Ve istediğiniz kadar fiş alabilirsiniz. Kasiyer fişi vermede somurtuyor yada sınır var gibi kafadan sallayıp iş yapmada sizi başından savıyorsa mağaza müdürünü çağırın ve kampanya koşullarını gösterin. Mağaza müdürü de aynı tavır yaparsa. Migros müşteri hizmetlerine durumu şikayet edin. Hemen işlem yapıyorlar.

• 5 adet kod aldım. 3'ü ile 1.75 kg farklı filtre kahveler aldım. Millet sömürmüş resmen hiç bir şey kalmamış. Son 2 fişi stokları bekleyeceğiz artık.
  • Bu kuponlar yıl sonuna kadar geçerli acele etmeye hiç gerek yok 23 kupon aldım 5 adet kullanıldı beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 15 Ekim 2019; 21:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompocyo

Bu kuponlar yıl sonuna kadar geçerli acele etmeye hiç gerek yok 23 kupon aldım 5 adet kullanıldı beklemedeyim.
    aynen hocam beklemedeyim bende 2 tane var zaten
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    alışverişsiz aldım . direk kasaya gittim tchibo kodu alıcam dedim. 4 adet ayrı ayrı geçip verdiler. 20 tl odeyip çıktım. 2 ayrı sipariş verdim. 2 tanesi duruyor daha sonraya sakladım bakalım düzgün birşeyler yok şuan. ilk siparişimi verirken baya ürün stokda görünüyordu . bittimi satıştanmı çıkardılar anlamış değilim
  • Bu kod olayında karaborsacılara ekmek çıkacak böyle bir aptallığı nasıl yaparlar diye düşünüp az önce gittim Edirne migrosda kasadakilerin haberi yok, bir amir bulup geldiler evet kampanya var, minimum 50 TL migros alışverişiniz durumunda 5 TLye kod satışı oluyor dedi. yani her 50 TL ye sadece 1 kupon alma hakkınız oluyor. sanırım olayın aslı buydu bir hata yaptılar ve atı alan Üsküdarı geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wntln -- 15 Ekim 2019; 21:41:18 >
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    49.95 alabiliyorsunuz hocam kargoyu ödüyorsunuz sadece

• 1 yillik kahve stogu yapan varsa nasil muhafaza edecek arkadaslar? Gunluk alinacak kafeinin de bir siniri var ustu zararli su gibi icip bitiremeyiz, bozulmadan dayanmasi gerek

• Revenge® kullanıcısına yanıt
    Vakumlu 250gr lık paketlerde yolluyorlar. Her türlü taze kalıyor hocam :)
  • Yüzde 15 Tchibo indirimleri ile birleşiyor mu acaba bu kodlar

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.