Şimdi Ara

Migrosta çalışmak hakkında bir şey soracağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bugün gazetede Migrosun eleman alacağına dair ilan gördüm.
    İlanda Kasiyer-Satış elemanı- ve Tezgahtar alınacağı yazıyordu.

Kasiyeri anladımda Satış elemanı ve Tezgahtar işini anlamadım.
    Yani satış elemanı ve Tezgahtar ne yapacak oarada?

Zaten gelen müşteri almak istediğini alıp kasaya gidiyor.Ben hiç Tezgahtar ya da S.Temsilcisi görmedim Migroslarda.Ara sıra raflarda ki ürünleri düzelten elemanlar görüyorum.

Ayrıca S.Temsilcisi ve Tezgahtar aynı anlama gelmiyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Migros'ta Çalışma Fırsatları

Migros, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biridir ve çeşitli iş fırsatları sunmaktadır. Bu fırsatlardan bazıları şunlardır:

• Satış Danışmanı

Migros satış danışmanları, müşterilere ürünler hakkında bilgi sağlar ve satışları tamamlar. Müşteri hizmetleri becerilerine, ürün bilgisine ve satış becerilerine sahip olmaları gerekir.

• Reyongörevlisi

Migros reyon görevlileri, ürünlerin raflarda düzenli ve dolu olmasını sağlar. Ayrıca ürünlerle ilgili soruları cevaplar ve müşterilere yardımcı olurlar. Fiziksel olarak aktif ve müşteri odaklı olmaları gerekir.

• Tezgahtar

Migros tezgahtarları, kasap, şarküteri ve balık gibi taze ürün tezgahlarında çalışırlar. Ürünleri müşterilere sunar, tartar, paketler ve ödeme alırlar. Hijyenik çalışma alışkanlıklarına ve gıda güvenliği bilgisine sahip olmaları gerekir.

• Satış Elemanı

Migros satış elemanları, mağazanın belirli bölümlerinde çalışırlar. Müşterilere ürünler hakkında bilgi sağlar, stokları yönetir ve satışları tamamlarlar. Ürün bilgisine ve müşteri hizmetleri becerilerine sahip olmaları gerekir.

Eğer Migros'ta çalışmakla ilgileniyorsan, [Migros İş Başvurusu] sayfasını ziyaret edebilirsin. İş başvurularını değerlendirme süreci, pozisyon ve mağaza konumuna göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam tezgâhtar bildiğin reyon görevlisi migrosta bi mal vuruyolar bide kapanışta reyonları düzenliyorlar sen başvur zaten herkesi çağırıyorlar bi görüşmeye gitmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen yıl satış elemanı olarak başvuru yapmıştım. 2 gün içinde geri dönüş yapmışlardı. 1 gün çalıştım. Migros gayet temiz ve güzel bir marketler zinciri. Disiplin de pek yok. Müdürleri de genelde markette olmuyor.

Genelde market büyükse et reyonu, kahvaltılık reyonu vs oluyor.
  • hocam bir gün nedir. o kadar evrak topladın bari ayını doldursaydın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Ben de geçen yıl satış elemanı olarak başvuru yapmıştım. 2 gün içinde geri dönüş yapmışlardı. 1 gün çalıştım. Migros gayet temiz ve güzel bir marketler zinciri. Disiplin de pek yok. Müdürleri de genelde markette olmuyor.

Başvuruyu nereden yaptınız?Ayrıca Lise mezununu ve vasıfsız kişiyi alırlar mı işe?Benim hiç deneyimim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Ben de geçen yıl satış elemanı olarak başvuru yapmıştım. 2 gün içinde geri dönüş yapmışlardı. 1 gün çalıştım. Migros gayet temiz ve güzel bir marketler zinciri. Disiplin de pek yok. Müdürleri de genelde markette olmuyor.

satış elemanı??
    ne iş yapıyordun tam olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satis elemani reyon fiyat etiketlemesini, reyon duzenini, stok takibini vs yapar. 2008 yilinda part yapmistim bu isi gayet zevkliydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • popeyex kullanıcısına yanıt
    İşe başlamadan önce Vatan Computere de başvuru yapmıştım. Cevap gelince bende hemen oraya geçtim.

• Ben şubeden yaptım. Orada işe girdiğim sıralar lise 3 öğrencisiydim.

• Zamanında ajans ile ürün tanıtımı yapmıştım, migros elemanı olmadığım halde müdür itin bi yerine sokmuştu.depoda mal indir mal diz , günde 3 defa reyon değiştiriyoduk , 2 düşün öyle gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Zamanında ajans ile ürün tanıtımı yapmıştım, migros elemanı olmadığım halde müdür itin bi yerine sokmuştu.depoda mal indir mal diz , günde 3 defa reyon değiştiriyoduk , 2 düşün öyle gir.

Firma elemanlarina yapilan biseydi o benim zamanimdada vardi :) bos bos durucaklarina is yaptirilirdi.

• daha iyi bir iş seçeneğiniz varsa migros , bim , şok vs. yerlerde işe felan girmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctn48

daha iyi bir iş seçeneğiniz varsa migros , bim , şok vs. yerlerde işe felan girmeyin

Neden böyle yazdınız?
  • Arkadaşlar ben migrosa başvurdum 3 hafta geçti geri dönmediler umudu mu keseyim mi ? lutfen cıddı cevap verın
  • Merhaba. Migros temizlik personeli işi hakkinda bilgi verebilir misiniz? Simdiden tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.