Bugün 14.00'e kadar 75 TL ve üzerinde geçerli 30 TL indirim kodu: PERS30 Bu uygulama Kocaeli Derince'de yoktu. Buraya da gelmiş. Kampanyaları takip ederim artık |
Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] (6. sayfa)
-
-
Önümüzdeki hafta Migros Yemek’te black friday indirimleri bekliyorum. Daha önce uygulamayı kullanmamış varsa bence şimdiden 35 lira indirimi kullanıp gelecek haftayı beklesin. Merhaba koduyla 35 lira indirim yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çakala baq hele. Dünya kupasına özel olsaydı tüm gün saat sınırı yapardın. 3 saatlik kısıtlı zamandaki indirimin adı değişik, hepsi bu.
-
24 mart günü yemek siparişine, 25 mart migros hemen 50 TL indirimi(150 alt limit)
bildrim uygulama migroshemen de
-
bilmeyen vardır. verdikleri çek pek çok hayati üründe geçmiyor. yağ, şeker, et vb. vb.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ, şeker, et vb sizin için hayati olabilir ama ben yaşamımı sürdürmek için bunlara ihtiyaç duymuyorum.
Kola ve dondurma yeter...
-
Güzel beslenme yöntemi neden aklımıza gelmedi acaba?
-
bulunduğum yere gelmiş sonunda
yarın bi ciker patlatıcam
-
-
uygulamanın hangi kısmından bakıyoruz buna?
-
sanal marketteki migros yemek kisminda gördüm hocam
-
İlk alışveriş şartı yok mu ben mi yanlış bakıyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herkese uzak durmasını öneririm. Şikayet var, ekşi sözlük gibi yerlere bakın herkesin şikayeti benzer. Siparişiniz belli-belirsiz sebeplerden dolayı getirilmiyor ama sisteme "teslim edildi" yazısı düşüyor. Böylece aç kaldığınız gibi paranızdan da oluyorsunuz. 3 hafta geçti param geri ödenmedi, bankaya harcama itirazında bulundum, haftaya da tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. En çok da zamanımı çaldıkları için öfkeliyim. Başkaları da mağdur olmasın diye yazıyorum, başınıza durduk yere iş almayın, benden söylemesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benimde iki siparişte yaşadım MH kayıt oluşturdum her gün yazdım MH tekrar yazdım
İade yapıldı.
Sipariş verdiğim yere gittim böyle bir sipariş bizim ekrana düşmedi dediler.. siparişleri tek tek kontrol ettiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de kayıt oluşturmuştum. Ne zaman sonucunu sorsam, talebiniz inceleniyor size mail ya da telefon ile bilgi verilecek dendi ama bir şey çıkmadı. Ben de banka harcama itirazında bulundum, son çare olarak da tüketici mahkemesine başvuracağım. Olumlu bir sonuç gelir mi buralardan bilmiyorum. Bir yemek siparişi için uğraştığım işlere bakıyorum da giden zamanıma üzülüyorum başka bir şey değil.
-
Şikayetvar a yazın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayatımda gördüğüm en rezil iade sistemi migros yemek.
daha önce aylarca süren de oldu.
2 gün sonra yatan da.
sadece canlı yardımla iletişim o da her defasında kaydınızı aldık diyip savuştyuruyor.
halen devam eden 2 haftalık kaydım var ve sonuc sıfır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X