Şimdi Ara

Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
27
Favori
14.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 14.00'e kadar 75 TL ve üzerinde geçerli 30 TL indirim kodu: PERS30

Bu uygulama Kocaeli Derince'de yoktu. Buraya da gelmiş. Kampanyaları takip ederim artık

• Önümüzdeki hafta Migros Yemek’te black friday indirimleri bekliyorum. Daha önce uygulamayı kullanmamış varsa bence şimdiden 35 lira indirimi kullanıp gelecek haftayı beklesin. Merhaba koduyla 35 lira indirim yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu]

Dünya Kupası açılışına özel kampanya. Bugün 22.00’ye kadar 75 TL’ye 30 TL indirim kodu: kupa30

• tabletdunyası T kullanıcısına yanıt

Çakala baq hele. Dünya kupasına özel olsaydı tüm gün saat sınırı yapardın. 3 saatlik kısıtlı zamandaki indirimin adı değişik, hepsi bu.

• 24 mart günü yemek siparişine, 25 mart migros hemen 50 TL indirimi(150 alt limit)

bildrim uygulama migroshemen de

• fujigef F kullanıcısına yanıt
    bilmeyen vardır. verdikleri çek pek çok hayati üründe geçmiyor. yağ, şeker, et vb. vb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Yağ, şeker, et vb sizin için hayati olabilir ama ben yaşamımı sürdürmek için bunlara ihtiyaç duymuyorum.

Kola ve dondurma yeter...

• Güzel beslenme yöntemi neden aklımıza gelmedi acaba?Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] 

• bulunduğum yere gelmiş sonunda Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] 

yarın bi ciker patlatıcam

Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu]cikerstreamable
    ciker
    https://streamable.com/byp7qy
  • Moneypay ile ilk alışverişe 100 e 50 iade gelmiş,daha önce kullanmayan varsa bakabilir

Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu]

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

uygulamanın hangi kısmından bakıyoruz buna?

• dekareme kullanıcısına yanıt

sanal marketteki migros yemek kisminda gördüm hocam

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

İlk alışveriş şartı yok mu ben mi yanlış bakıyorum?

• Herkese uzak durmasını öneririm. Şikayet var, ekşi sözlük gibi yerlere bakın herkesin şikayeti benzer. Siparişiniz belli-belirsiz sebeplerden dolayı getirilmiyor ama sisteme "teslim edildi" yazısı düşüyor. Böylece aç kaldığınız gibi paranızdan da oluyorsunuz. 3 hafta geçti param geri ödenmedi, bankaya harcama itirazında bulundum, haftaya da tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. En çok da zamanımı çaldıkları için öfkeliyim. Başkaları da mağdur olmasın diye yazıyorum, başınıza durduk yere iş almayın, benden söylemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiourgos D kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde iki siparişte yaşadım MH kayıt oluşturdum her gün yazdım MH tekrar yazdım
    İade yapıldı.
    Sipariş verdiğim yere gittim böyle bir sipariş bizim ekrana düşmedi dediler.. siparişleri tek tek kontrol ettiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Ben de kayıt oluşturmuştum. Ne zaman sonucunu sorsam, talebiniz inceleniyor size mail ya da telefon ile bilgi verilecek dendi ama bir şey çıkmadı. Ben de banka harcama itirazında bulundum, son çare olarak da tüketici mahkemesine başvuracağım. Olumlu bir sonuç gelir mi buralardan bilmiyorum. Bir yemek siparişi için uğraştığım işlere bakıyorum da giden zamanıma üzülüyorum başka bir şey değil.

• Demiourgos D kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar a yazın hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayatımda gördüğüm en rezil iade sistemi migros yemek.

daha önce aylarca süren de oldu.

2 gün sonra yatan da.

sadece canlı yardımla iletişim o da her defasında kaydınızı aldık diyip savuştyuruyor.

halen devam eden 2 haftalık kaydım var ve sonuc sıfır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.