İlk kez sipariş verecekler için 35 TL indirim kampanyası devam ediyor. İlk siparişte 60 TL ve üzerine 35 TL indirim kodu: MERHABA Buna ek olarak bugün yeni bir kampanya başladı. İlk 3 siparişte 25'er TL indirim yapıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 21 Ekim 2022; 13:5:28 > |
Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] (4. sayfa)
-
-
-
Bugün restoran kaynaklı bi sorun oldu. Müşteri hizmetlerine hemen bağlandım sorunumu da çözdüler sağolsunlar. Kampanyalarla birlikte müşteri hizmetleri kısmında da gelişme var
-
Keşke bir gelişme de minimum sipariş tutarlarının iyileştirilmesi konusunda olsa..
-
Bursada Nilüferde minimum sipariş tutarı 200 tl :)
-
Migros kampanya açısından, müşteri temsilcisi açısından hem uygulama kalitesi açısından çok sağlam giriş yaptı. Daha ilk ayları olduğunu unutmayalım. Diğerleri ilk aylarda tökezlemişti. Migros ise 10 numara başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 24 Ekim 2022; 12:52:6 > -
yemek piyasasına yeni giriş yapmış olabilir. ama yılların firması. sadece ilk sipariş indirimi ve 15 lira indirim ile, on numara giriş yapılmış olunmuyor. yeni başlayan bütün firmalar bu tip indirimleri fazlasıyla yaptılar zamanında. halen de yapıyorlar. migros ise mesela bölgemde 5-6 lokanta ve asgari 150 lira ile sipariş kabul ediyor aylardır. kısaca savunmak için savunmayalım. pek çok insan burayı okuyor. migros yemek'in daha çoook fırın ekmek yemesi lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk siparişimde 35 lira indirim yaptı. Hafta sonu iki kere yemek söyledim onlara da 25'er lira indirim yaptı. Neredeyse her hafta bir iki gün 30-35 lira indirimli saatler oluyor konuda gördüğün üzere.
Ayrıca diğerleri gibi belirli restoranlarda değil, tüm restoranlarda geçerli indirim yapıyolar unutmayalım
-
Hocam öyle diyon da şu an yemek söyleyecek birisi için anlık indirimler haricinde en iyisi migros bence. Çoğu kişi ilk defa kullanacak. 35 lira indirimini alacak. sonraki 3 defa siparişinde 25 lira indirim yapılacak. ondan sonraki tüm siparişinde 15 lira indirim yapacak. Ben savunmuş olmak için savunmuyorum ama parayı yolda bulmadık. İlk dört sipariş için güzel kampanya bence. Yemek söylemeden önce girdim diğer uygulamalara baktım migrostaki sepetim daha uyguna geldi
-
800 TL minimum sepet tutarı nedir ya Allah aşkına Migros yada diğer yemek uygulamaları, firmalar için minimum sepet tutarı en çok 150 TL olarak belirlemeli. Bence bu firmaların adımız bilinsin, reklamımız olsun ama sipariş verilmesin taktiği.
-
İstanbulda minimum sepet tutarları normal bi sıkıntı yok
-
İkinci siparişimi verdim 25 lira indirim yaptı yemek geldi ilk iki siparişte bi sorun yaşamadım
-
Oooo 35 lira ilk sipariş indirimini kullanıp uygulamayı silmiştim. Şimdi 3 siparişe 25 lira indirim için geri yükliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytan_011 -- 25 Ekim 2022; 13:42:13 > -
-
Konum kapalıysa migros uygulamasında yemek sekmesi çıkmıyor, konumun durumunu bir kontrol edin isterseniz.
-
restoranların eklenmesi lazım bölgemde belirli ve pahalı yerler var. zamanla geliştirirler umarım.
-
Kampanyalar, canlı destek falan ayrı konu ama şu migrosun uygulaması kadar stabil çalışan arayüzü kullanıcı dostu başka yemek uygulaması yok diğer uygulamalar çok karışık geliyo bana
-
Aynen uygulama olarak migros rakipsiz
-
Benim adresimde 90 restoran var gözüküyor. Gayet yeterli sayı
-
Sanal market ve hemeni çok kullanıyorum. Migros yemek kampanyaları için de takipteyim. Yukardaki arkadaşların dediği gibi uygulama olarak ve indirimler olarak başarılı bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X