![]() |
|

masterap
,
rjopkq
,
mgkk40
,
rjopkq
,
hknkck
,
Pottah
,
bilalcan94
,
lDirtyHandsl
,
mfatih
,
mgkk40
,
kronikyorgun
,
icolie
,
icolie
,
ogunduz06
Daha Az
9 Mobil,
2 iOS
![]() |
|
Hazır suya talep yüksek iken su fiyatlarında indirim olması bir nebze (birkaç dakika) tartışılabilir. Ancak teknoloji, tekstil ve tarım gibi milyarlarca damacana ile ihtiyacının karşılanamayacağı alanlarda hane suyu kullanımı için uygun suya gelen indirimi ilginç bulmak sağlıklı bir zihnin ürünü değil. Ya da belki de dünyayı üç büyük ayle yönetiyordur, su lobisi vardır falan. Aslında un tedarik edememek ile ekmek fiyatlarının yükselmesi/indirim olmaması ve kuraklık ile damacana su fiyatlarına indirim gelmesini birbirine emsal görüyorsanız, diyecek pek bir şey yok. Tamam o zaman. Her şeyi izah ettim sanırım. Konu başlığından daha fazla kopmayalım, diğer arkadaşlara ayıp olmasın. |
|
Gastroclub 2000/200 Miggo 750/75 Garenta 500/50 |
|
Benim düşüncem budur. Ben altından başka bişey çıkacağını düşünüyorum. Turkiye'de hep acabalarla yasiyoruz. Herşeye gelen zamlara alışınca bu indirimlere acaba diyoruz. Aksini düşünenin zihninin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Düşüncelerimi begenmediysen engeller geçersin gereksiz uzatmayalım konuyu aynennn. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynı fikirdeyiz. Birkaç ay önce 4 liraya aldığımız 1,5 litrelik suya gelen zammı değil de, uygulanan dönemsel indirimi şaşırtıcı buluyorsak algımızda bozulmalar başlamış demektir. Bazen jelibona da indirim geliyor, ona da şaşırmamak gerek. Tüm Türkiye'nin indirimdeyken evine aldığı içme suyu miktarı, bir şehrin sadece sanayi alanında bir günde kullandığı su miktarını karşılar mıydı, baskın olan cehaletimle yorumlayacak olursam, bana karşılamaz gibi geliyor. Neyse, aldık geçtik. @Dark Territory İkimiz de kendi fikrimizin yanlış olmadığını farklı kelimelerle izah ettik, neden engelleyeyim. Asıl düşüncelerini beğenmediğimiz insanların fikirlerine ihtiyaç var ve bence de üzerine konuştuğumuz konu uzatılacak bir husus değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 22 Kasım 2025; 12:34:32 > |
|
|
|
migrosta GÜRES bimde BİLİBİLİ (bu da aslında güres üretimi) şok markette ANADOLU ÇİFTLİĞİ bu markalardan uzak durun çünkü bunların ucuz fiyattan satılmasının nedeni, zamanında satılmayıp geri dönen tarihi geçmiş yumurtaları yeni üretilmiş olan yumurtaların arasına karıştırarak tekrar satıyorlar.. |
|
|
İkisi arasında Kontrafile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 22 Kasım 2025; 16:23:5 > |
|
Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu çok ciddi bir iddia hiç duymadın kesin mi |
|