< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (8409. sayfa)
morganvLkn
,
Stansfield__
,
Navy145
,
Navy145
,
Navy145
,
mr.spockk
,
egomencim
,
radiohead_yorke
,
lDirtyHandsl
,
Rechargeable
,
andree03
,
Tomhagen
,
omergokcen
,
hm1506
,
hm1506
Daha Az
14 Mobil,
3 iOS,
1 Android
-
-
Çok matah bir ürün değil metro da ki nasıl acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Migros Müşteri Hizmetleri berbat ötesi. Beter bir şey...... Sinir hastası olmak için bire bir !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Abant kabus su'dan sonra bu sefer de geyiktepe/kocaeli getirmiş. abant/bolu ve assu yoktu,ss olanlardan aldık,umarım bunlar iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 21 Kasım 2025; 8:40:47 >_____________________________ -
Munzur , abant geyiktepe ve erikli karışık almayı düşünüyorum . Munzurda alimunyum varmiş ama onu da denemek istiyorum bakalım nasılmış , su konusunda önerisi olan var mı ?
_____________________________ -
indirimleri bitirip tadaları koydular sanala dün çekmişlerdi. ben mağazadan aldım indirimli ve 1+1. damaklarında indirimlerini kaldırmışlar
çağdaşta süreki badem su 37,4 tl 6 lı. migrsotan 6 lı 1,5 27 ye gelmiş olacak alalım bakalım değişk su içmiş oluruz
Ödemeyi mağazada yapmak istiyorum (paycell %20 iade için) gel al uymuyor bana, teşekkürler
212TL'lik bisküvi, çikolata, kek, gofret alımına 25Money! bana bu şekilde gelmiş mesela
Şahsi görüşüm su anda alınabilecek tek su munzur. Assu olsa onu da tercih ederdim. Munzur pahalı olduğu icin sadece bir bakkalda rastladığım Fuska aliyorum eve şimdi gidip munzur alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır!”
1925 M. Kemal ATATÜRK -
Benzin istasyonlarında sadece Benzin İstasyonlarındaki alışverişlerden kazanılan puan veya bakiyeler kullanılabilir kuralı getirmedi mi devlet?
Bu marketleri aşan bir durum.
Yanlış duymuş olabilirim,benzin istasyonlarındaki yakıt alışverişinden kazanılan bakiyeler sadece benzin alımında geçer diye de olabilir uygulama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
Diğer arkadaşın önerisi doğru,Migros uygulama ayarlarına girerek arka planda çalışı hem pşl hem mobil seçeneğinde aktif ediniz eğer bu seçenekler varsa. Ayarlar- Uygulamalar - Migros
Ayrıca uygulama üzerinde göster seçeneğini de aktif ediniz. Resim içinde Resim seçeneği de aktif olsun.
Olmuyorsa uygulamayı silin. Telefonu kapatıp açın,yani yeniden başlat.
Sonra tekrar yükleyin.
Sildikten sonra tekrar yüklemeden telefonu bi yeniden başlat yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
Bu ürünü kullanan var mı acaba? Fiyat indirime girmiş, uygun geldi. Aslında kablolu bir soundbar arıyordum ama eğer bu ürün şarjda kullanılabiliyorsa bu da işimi görür. Laptopun sesi çok az çıktığı için beklentim sürekli bütçe dostu olsun, fişte takılı kalsın, bluetooth bağlantı problemi yaşatmasın yeter.
Bluetooth hoparlör düşünmüyorum çünkü şarjla uğraşmak yerine sabit elektrik ile çalışsın istiyorum.
migros sanal market
Bood Soundbar Kablosuz Müzik Çalar SV-62K - Migroshttps://www.migros.com.tr/bood-soundbar-kablosuz-muzik-calar-sv-62k-p-2578335_____________________________
-
Biriken moneyleri petrol ofisinde yakıt alırken kullanabiliyor muyuz?
Başlıkta çok çok az kişi kullanabiliyor,biz bir türlü kullanamıyoruz.
Su kampanyası için sıkıntı yaşayanlara alternatif
BİM marketlerde (hepsinde geçerli mi bilmiyorum)
Özkaynak su ve maden suyu'da ciddi fiyat indirimi var
0.5 lt su 2 TL
1.5 lt su 4.25 TL
5 lt su 12 TL civarında olması lazım
Maden suyu 2'li alınırsa 34 TL civarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
online sipariş verirken ödeme ekranında 1150 görünüyor, karttan 1350 kusur kesiyor, indirimi sonradan mı düşüyorlar ? neden böyle çekiyor ?
Kampanya bugün mü başladı dün göremedim.
ARAŞTIRI YORUMyoutubeAbone olup beğenerek destek olabilirsiniz 😊 ZEYTİNYAĞININ SU TESTİ , KESİN İZLEYİN https://youtu.be/z4IZDQD21Ng?si=MYZVL2meDESCB1qe LEZZET TESTİ VİDEOMUZUN LİNKİ https://youtu.be/-jnFHpcCkgg?si=Ga2EEMwX7wnIYH4D Hakiki bir Sızma zeytinyağı nasıl olmalı, Gerçek zeytinyağı nasıl anlaşılır Tuz ruhu testi Gerçekten işe yarar mı Zeytinyağı donar mı Vs vs Malesef birçok zeytinyağı sahtekarlığından sonra hepimiz aldığımız ürünün sahte mi Gerçek mi olduğu konusunda tereddüt yaşıyoruz , Acaba hakiki zeytinyağı almak için en doğru yol nedir , Bence , bizzat üreticiden veya bilindik markalardan bandrollü ürünler almak en doğru yaklaşım olacaktır.. Tuz ruhu testi %100 sonuç vermez Ancak eldeki imkanlarla yapılabilecek bir anlama yöntemidir diyebilirizhttps://youtu.be/7AIq93t_HZw_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android