Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (8409. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 31 Misafir (5 Mobil) - 33 Masaüstü14 Mobil3 iOS1 Android
5 sn
168.275
Cevap
3.276
Favori
20.838.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
403 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84078408840984108411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Money puanları petrol ofisinde kullanabiliyordum, eylül ayında kullanamadım bir kaç hesapta.

Talep aldılar inceliyoruz hızlandırıyoruz derken eylülün sonu geldi çözülmedi. Migros fiziki mağazada ki kasiyer, money ile alışveriş yapın puanlarınız yanmasın, 1 ekimden sonra iade edin, moneyleriniz yüklenir ve 31 aralığa kadar kullanımı olur, petrol ofisi sorununuzda bu süreçte çözülür dedi ve öyle yaptık.

Ama alışverişi iade ettiğimizde money puanlar silindi, whatsappdan defalarca müşteri hizmetlerinden defalarca ve şikayetvardan yazdığımız halde saçma saçma cevap dönüyorlar, inceleniyor diyorlar, kullanım süresi dolmuş diyorlar.

Bunları etkili şekilde nereye şikayet edebilirim yada nereye yazarsam etkili ve çözümcül olur 2 tane hesapta silindi moneyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Çok matah bir ürün değil metro da ki nasıl acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Migros Müşteri Hizmetleri berbat ötesi. Beter bir şey...... Sinir hastası olmak için bire bir !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 21 Kasım 2025; 8:40:47 >

212TL'lik bisküvi, çikolata, kek, gofret alımına 25Money! bana bu şekilde gelmiş mesela

1925 M. Kemal ATATÜRK
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Benzin istasyonlarında sadece Benzin İstasyonlarındaki alışverişlerden kazanılan puan veya bakiyeler kullanılabilir kuralı getirmedi mi devlet?

Bu marketleri aşan bir durum.

Yanlış duymuş olabilirim,benzin istasyonlarındaki yakıt alışverişinden kazanılan bakiyeler sadece benzin alımında geçer diye de olabilir uygulama.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • debianmr D kullanıcısına yanıt

Diğer arkadaşın önerisi doğru,Migros uygulama ayarlarına girerek arka planda çalışı hem pşl hem mobil seçeneğinde aktif ediniz eğer bu seçenekler varsa. Ayarlar- Uygulamalar - Migros

Ayrıca uygulama üzerinde göster seçeneğini de aktif ediniz. Resim içinde Resim seçeneği de aktif olsun.

Olmuyorsa uygulamayı silin. Telefonu kapatıp açın,yani yeniden başlat.

Sonra tekrar yükleyin.

Sildikten sonra tekrar yüklemeden telefonu bi yeniden başlat yapın.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Bu ürünü kullanan var mı acaba? Fiyat indirime girmiş, uygun geldi. Aslında kablolu bir soundbar arıyordum ama eğer bu ürün şarjda kullanılabiliyorsa bu da işimi görür. Laptopun sesi çok az çıktığı için beklentim sürekli bütçe dostu olsun, fişte takılı kalsın, bluetooth bağlantı problemi yaşatmasın yeter.

Bluetooth hoparlör düşünmüyorum çünkü şarjla uğraşmak yerine sabit elektrik ile çalışsın istiyorum.

migros sanal market
    Bood Soundbar Kablosuz Müzik Çalar SV-62K - Migros
    https://www.migros.com.tr/bood-soundbar-kablosuz-muzik-calar-sv-62k-p-2578335

• Biriken moneyleri petrol ofisinde yakıt alırken kullanabiliyor muyuz?

Başlıkta çok çok az kişi kullanabiliyor,biz bir türlü kullanamıyoruz.

BİM marketlerde (hepsinde geçerli mi bilmiyorum)

Özkaynak su ve maden suyu'da ciddi fiyat indirimi var

0.5 lt su 2 TL

1.5 lt su 4.25 TL

5 lt su 12 TL civarında olması lazım

Maden suyu 2'li alınırsa 34 TL civarında

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt

ön provizyon farkı alıyor, yarın fazla çekilen tutar karta iade olur.

Kampanya bugün mü başladı dün göremedim.

Abone olup beğenerek destek olabilirsiniz 😊 ZEYTİNYAĞININ SU TESTİ , KESİN İZLEYİN https://youtu.be/z4IZDQD21Ng?si=MYZVL2meDESCB1qe LEZZET TESTİ VİDEOMUZUN LİNKİ https://youtu.be/-jnFHpcCkgg?si=Ga2EEMwX7wnIYH4D Hakiki bir Sızma zeytinyağı nasıl olmalı, Gerçek zeytinyağı nasıl anlaşılır Tuz ruhu testi Gerçekten işe yarar mı Zeytinyağı donar mı Vs vs Malesef birçok zeytinyağı sahtekarlığından sonra hepimiz aldığımız ürünün sahte mi Gerçek mi olduğu konusunda tereddüt yaşıyoruz , Acaba hakiki zeytinyağı almak için en doğru yol nedir , Bence , bizzat üreticiden veya bilindik markalardan bandrollü ürünler almak en doğru yaklaşım olacaktır.. Tuz ruhu testi %100 sonuç vermez Ancak eldeki imkanlarla yapılabilecek bir anlama yöntemidir diyebiliriz
    https://youtu.be/7AIq93t_HZw
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.