https://onlineislemler.petrolofisi.com.tr kayıt bölümünden veya AKTİF boşluk 16 haneli money kart numarası boşluk AD boşluk SOYAD bilgisinin 7627'ye SMS olarak gönderilmelidir. ÖRNEK: AKTIF 6002111111111111 MEHMET YILMAZ Kayıt sonrası po markette numara söyleyip kullanabilirsiniz. Money kart no bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Temmuz 2025; 17:47:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7981. sayfa)

-
-
Bu arada dikkat edin kasiyerler vs bu ürün indirimde 1+1 olmaz dediler, yine de alacağım dedim, stok bulmak zor, bulduğunuzu kaçırmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sagolun hocam, sayenizde enflasyona tur bindiriyoruz.
-
aktüel ürünü mü bu, daha önce görmemiştim, ya da gözden kaçırdım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazada var hep. 4-7 Temmuz arası 120'ye inmişti, şu an 145 lira tekrar. Tadı ve sertliği çok iyi, keserken dağılmıyor, bence parasını kuruşuna kadar hak ediyor. Tabii benim damak tadıma göre konuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Temmuz 2025; 18:13:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün kampanya sayfasından kaldırıldıktan sonra alışveriş yaptınız ve money yattı oylemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilosu 322 liraya geliyor. f/p olarak pek uygun sayılmaz.
12/26 muhtemelen son sezon yani bu sezon sıkımıdır. Eğer 12/25 yazsaydı plastik ambalajda 1 seneden fazla durmuş oluyor,mikro partikuler durumu ve erken hasat daha meyvemsi üründür olgun hasada göre daha kısa sürede olumsuz yönde değişime uğrar.
Ben bilgimle,tecrübemle düşüncemi birleştirip yazıyorum,okuyan tabi ki kendi fikrini oluşturur kararını verir.Ege bölgesinde bir zeytin üreticisi zeytinyağını 2 yılda bitirin diyor sebebini anlatıyor başka bir üretici ise "zeytinyağı da bal gibi gram bozulmaz istersen 5 yıl dursun öyle bitir" diyor.
Farklı görüşte olanlar var ama çok da tecrübeli bilgili olmaya gerek yok,zeytinyağı bozulmaz istersen 5 yıl sonra aç kullan diyen ya yalancı yada cahil.
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlma12/26 muhtemelen son sezon yani bu sezon sıkımıdır. Eğer 12/25 yazsaydı plastik ambalajda 1 seneden fazla durmuş oluyor,mikro partikuler durumu ve erken hasat daha meyvemsi üründür olgun hasada göre daha kısa sürede olumsuz yönde değişime uğrar.
Ben bilgimle,tecrübemle düşüncemi birleştirip yazıyorum,okuyan tabi ki kendi fikrini oluşturur kararını verir.Ege bölgesinde bir zeytin üreticisi zeytinyağını 2 yılda bitirin diyor sebebini anlatıyor başka bir üretici ise "zeytinyağı da bal gibi gram bozulmaz istersen 5 yıl dursun öyle bitir" diyor.
Farklı görüşte olanlar var ama çok da tecrübeli bilgili olmaya gerek yok,zeytinyağı bozulmaz istersen 5 yıl sonra aç kullan diyen ya yalancı yada cahil.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siparişi yarın teslim alırsam money ler yatarmı?
Şu an Komili Banmalık alsak kampanyadan faydalanabiliyor muyuz? Kampanya ekranından kaldırmışlar.
-
Banner listesinden kaldırıldığında mı sipariş etmiştiniz?
15.58 de sipariş geçtim. 18.30 da mağazadan teslim aldım Komili Banmalık ları. İade yattı şimdi.
-
Şimdi mağazadan bende aldim 4 tane fişte yazıyor bakalım yatacak mi
Bilgi verirseniz sevinirim
yatar
-
Sabah kampanya listesindeymiş, öğleleyin money iade simgesi kaldırılmış ama banner listesinde tıklandığında gözüküyormuş. Şimdi ise hepsinden kaldırılmış.
Acaba şu saat itibariyle sipariş versek gelir mi, biraz riskli sanki. Cevap için teşekkürler
Bir geri alma durumu olur mu hocam sizce bu saatten sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X