< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7980. sayfa)

-
-
Hocam yukarıda görseli attım 15.42 de mağazaya gidip aldım ve yattı, sizinkide yatar bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GelAl ile teslim aldım 2 saatten fazla oldu ürünleri alalı. Hala onaylanmadı, mağazada hazır olarak görünüyor.
-
Buraya 3-4 kez aynı şeyi yazınca mağaza teslimatı düzeltecek değil, mağazayı aramak çok zor olmamalı....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Temmuz 2025; 16:47:5 >
Teslim edildi yazdıktan sonra yatar bende de öyle oldu.
-
Benim yattı hocam, darısı senin basina
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Risk Alıp Sanaldan Banmalık Siparişi Verdim Şimdi. Bakalım Ne Çıkacak:)
1 Saat Önce Konuya Ucundan Bakarak Banmalık Geçtiğini Anlamadan 350₺ Olandan 4 Tane Almıştım. Teslimat Bekliyorum. Orada da Bana Özel Yağ Rbg di Vardı 106₺ lik ve Diğer Kombolarla Almıştım. ( prime, Kod, papel)
Kalsın Bari İptal İade ile Uğraşmayın:)
quote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeyBuraya 3-4 kez aynı şeyi yazınca mağaza teslimatı düzeltecek değil, mağazayı aramak çok zor olmamalı....
Mağazayı direk arayamıyorsun. MH' leri en az 2 saat bekleyin dedi. Yapılacakları yaptık anlayacağın üzere.....
-
Arayabilirsiniz her mağazanın telefonu var, sanal market olan mağazalar da sanal bölümüne bağlantı isteyin, sanal olmayan ufak mağazalar da direk mağaza yetkilisi ile konuşabilirsiniz.
Mh ile işiniz yok teslimatı girecek mağaza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Temmuz 2025; 17:3:43 >
Benim bölgemdeki sanala bağlı mağazanın yaklaşık 1 yıldır telefonu iptal, 1 kere çaldıktan sonra otomatik olarak meşgule dönüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 LT' lik hangi ürün hocam ?
-
-
Son Siparişte Banmalık Aldım.
Öncekinde Yumuşak Natürel Sızma. 354.95 Olan. Diğer 245 lik Sızma Hep 1 Stok. O Yüzden Alamadım. Banmalıkta 2 Al Etiketi Yazmayınca Detaya Buradan Bakmadan Eklemiştim İlk Siparişte.
Sanaldan Banmalık Siparişim Bilgi Tipinde İade Gözüktü. Devam
1000 liraya 100 veya 200 money flo ve madam Coco dan başka var mi
Fazla madam Coco kodu olan var mi
Ay sonu son 1 saatte istemediğin kadar yağar hocam. Aceleye gerek yok...... Bu güne kadar hep böyle oldu. 90+5
-
Petrol ofisinden money ile nasıl yakıt alıyoruz bilen var mı
-
Şu adamın moneyleri yattı mı ki? Sabahtan beri money yatmadı diye 50 kez aynı mesajı yazmış.
ne aldın,kaça aldın,nasıl aldın,niye aldın,tadı nasıl...? Oldu başımıza inginer 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 24 Temmuz 2025; 17:35:59 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X