Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6885. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
137.822
Cevap
3.048
Favori
17.806.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68836884688568866887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    katıldım.
  • soltaire S kullanıcısına yanıt

Pastörize edilip steril hale gelmiş bir sütü kaynatma nedenini çok merak ettim doğrusu..

• dekareme kullanıcısına yanıt

1970,1980 li yillardan gelen bir aliskanlik olabilir Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt
    Beni de adresimizin bağlı olduğu şube banladı galiba hocam bütün siparişlerim dağıtım aşamasında iptal ediliyor. Şikayet yazıyorum cevap yok. Başka mağazadan gel al siparişte sorun olmuyor fakat bu mağaza beni kara listeye almış galiba. Birileri Migros'u babasının çiftliği gibi kullanıyor muhatap bulamıyoruz.
  • Geçenki bakliyat kamp zamanı aldığımız Yayla marka pirinçler böceklendi. Yine yayla yine aynı. Migros olanlar şimdilik sağlam.
    Müşteri hizmetleri-ihtiyacınız kadar almanız lazım
  • Opt kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu yaşadım. Müşteri hizmetleri yardımcı olmadı.
  • alkole yine zam çakmışlar. Üzüm sularında indirim yapsalar oncesi bari, üzüm konsantrelerindede olabilir kafidir

• Aynı durumdayım kayıt açmadım. Ne yapsam bilemiyorum

@Extralarge Hocam çok ayıp etmişsin, açar mısın arkadaşın banınıMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 8 Ocak 2025; 19:25:40 >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Süzme ağırlık 498 gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 8 Ocak 2025; 19:54:19 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    sağolun
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Adamı şikayet et sonra ban yesin buraya gelince de sakin sakin de olacak iş mi bu şimdi ayıp valla Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Pastorize süt sıcak içilmek istenemez mi?

• Serciey kullanıcısına yanıt

Mesajını alıntıladığım üyenin mesajını dikkatli olarak bir kez daha okumanı tavsiye ederim, ondan sonra usulca bu mesajını silmek isteyeceksin...

• soltaire S kullanıcısına yanıt

Bim'de bu indirimde günlük sütleri alırken çok dikkat edin. Sadece son kullanma tarihi yaklaşanları indirime sokuyorlar.

ben bir sorun göremedim, pastorize sütü, sıcak olarak içmek istediği için kaynatmış, hem pastorize sütü de bozulmuş mu diye test etmek için kaynatırsın.

komple fail yani.
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    aylık geliriniz 0-15 bin ? gerçi emekliler de vardı, ulan Tayyip ....
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sıvıyı sıcak hale getirmek için onu kaynatmaya veya kaynama sıcaklığına getirmeye lüzum yoktur. Sıcaklık ve kaynama sıcaklığı farklı kavramlardır ve test edildiği sıvıda tesir meydana getirir. Hakkaten de senin dediğin gibi sıcak içmek için kaynatmışsa, o kafa bi şaplağı hak etmiş demektir... 

hocam adam kovalent bağ deneyi yapmayacak, cezveye sütü koymuş kaynatmış işte
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam her şeyi kafamıza göre kaynatıp içeceksek işimiz var. Arkadaş gayet medeni bir şekilde böyle şeyleri keyfinize göre yapamayacağınızı anlatmış. Ne demek izin almadan süt kaynatmak falan. Çok ayıp. Lütfen bundan sonra izinsiz hareket etmeyin. Gelin buraya sorun. İlle yetkili birisi çıkıp nasıl davranmanız gerektiğini anlatıp doğru yolu gösterir. Maazallah sonra kafanıza şaplak falan yersiniz.

• 
Sayfa: önceki 68836884688568866887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.