|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6885. sayfa)
-
-
Pastörize edilip steril hale gelmiş bir sütü kaynatma nedenini çok merak ettim doğrusu..
-
1970,1980 li yillardan gelen bir aliskanlik olabilir
-
Beni de adresimizin bağlı olduğu şube banladı galiba hocam bütün siparişlerim dağıtım aşamasında iptal ediliyor. Şikayet yazıyorum cevap yok. Başka mağazadan gel al siparişte sorun olmuyor fakat bu mağaza beni kara listeye almış galiba. Birileri Migros'u babasının çiftliği gibi kullanıyor muhatap bulamıyoruz. -
Geçenki bakliyat kamp zamanı aldığımız Yayla marka pirinçler böceklendi. Yine yayla yine aynı. Migros olanlar şimdilik sağlam.
Müşteri hizmetleri-ihtiyacınız kadar almanız lazım -
Aynı durumu yaşadım. Müşteri hizmetleri yardımcı olmadı. -
alkole yine zam çakmışlar. Üzüm sularında indirim yapsalar oncesi bari, üzüm konsantrelerindede olabilir kafidir
-
Aynı durumdayım kayıt açmadım. Ne yapsam bilemiyorum
@Extralarge Hocam çok ayıp etmişsin, açar mısın arkadaşın banını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 8 Ocak 2025; 19:25:40 > -
-
-
sağolun -
Adamı şikayet et sonra ban yesin buraya gelince de sakin sakin de olacak iş mi bu şimdi ayıp valla
-
Pastorize süt sıcak içilmek istenemez mi?
-
Mesajını alıntıladığım üyenin mesajını dikkatli olarak bir kez daha okumanı tavsiye ederim, ondan sonra usulca bu mesajını silmek isteyeceksin...
-
Bim'de bu indirimde günlük sütleri alırken çok dikkat edin. Sadece son kullanma tarihi yaklaşanları indirime sokuyorlar.
-
ben bir sorun göremedim, pastorize sütü, sıcak olarak içmek istediği için kaynatmış, hem pastorize sütü de bozulmuş mu diye test etmek için kaynatırsın.
komple fail yani. -
aylık geliriniz 0-15 bin ? gerçi emekliler de vardı, ulan Tayyip .... -
Herhangi bir sıvıyı sıcak hale getirmek için onu kaynatmaya veya kaynama sıcaklığına getirmeye lüzum yoktur. Sıcaklık ve kaynama sıcaklığı farklı kavramlardır ve test edildiği sıvıda tesir meydana getirir. Hakkaten de senin dediğin gibi sıcak içmek için kaynatmışsa, o kafa bi şaplağı hak etmiş demektir...
-
hocam adam kovalent bağ deneyi yapmayacak, cezveye sütü koymuş kaynatmış işte -
Hocam her şeyi kafamıza göre kaynatıp içeceksek işimiz var. Arkadaş gayet medeni bir şekilde böyle şeyleri keyfinize göre yapamayacağınızı anlatmış. Ne demek izin almadan süt kaynatmak falan. Çok ayıp. Lütfen bundan sonra izinsiz hareket etmeyin. Gelin buraya sorun. İlle yetkili birisi çıkıp nasıl davranmanız gerektiğini anlatıp doğru yolu gösterir. Maazallah sonra kafanıza şaplak falan yersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X