Sanalmarket siparişi olduğu ve kasadan geçmeyeceği için gerek duymamıştır. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6818. sayfa)
Giriş
-
Döş. -
Dana döş aldım aslında parça diye almıştım ama kıyma geldi. bana kalırsa göz kararı %10 yağlı ve döş bölgesinden. Diğer dana kıyma ne kadar yağlı ve etin neresi bilemiyorum ama arada fiyatta %18.5 fark var. %20 yağlı olsa bile az daha karlı seçim senin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 23 Aralık 2024; 20:11:2 >
-
Dana döş aksi belirtilmedikçe kıyma gelir. Ürün açıklamasında bu durum yazar. -
Aksini belirtmedim zaten üzerinde de yazıyormuş sanal markette evet
-
Bu 2 Al 1 Öde kampanyalarinin bitiş tarihini nereden öğrenebiliriz ? Mesela Master Nut gibi..... -
Onların tarihi belli olmuyor herhalde. Master nutta kampanya mi var bende yok da -
-
Hocam Master nut Antep fıstığı katalog süresince devam edecek,yani 8 Ocak son gün.
1 alana 1 bedava olarak satılan soslu kuruyemiş çeşitleri ise 31 Aralık son gün.
Olası bir tarih değişimi olursa buradan yazarım.
Düzenleme:Tarih düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 23 Aralık 2024; 22:40:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rorschach-db
Hocam Master nut Antep fıstığı katalog süresince devam edecek,yani 8 Ocak son gün.
1 alana 1 bedava olarak satılan soslu kuruyemiş çeşitleri ise 31 Aralık son gün.
Olası bir tarih değişimi olursa buradan yazarım.
Düzenleme:Tarih düzeltildi.Teşekkür ederim hocam, sağolasın. 31 Ocakmi yoksa Aralikmi ? Ocaksa bayağı uzunmuş kampanya süresi.
-
Hocam Aralık olacaktı,düzelttim -
Adımpara davet kodu var mı -
Arkadaşlar 1211 tl siparişim olacak, 100 tl kupon ile 1.111 tl oluyor ödeme. Bunun 379 lirasını money kalanını kart ile ödesem po coco teknosa gibi kampanyalardan yararlanabilir miyim? -
Yararlanırsınız, sorun olmaz. -
Teşekkürler hocam -
Bu kodlardan 975 TL si hazir bekliyor. Sorum şu
İyzico dan hediye çeki alsam onu kullansam 1000 TL üzerine bu iadeler gelir mi? -
Migros'ta Maxi Puan kullanmak için kasiyere söylemek yetiyor mu arkadaşlar? -
Gelir sıkıntı yok onu money paya ekleyin kupon kodu kısmında da farklı kupon kullanın -
Arpa suları gibi gruplara yılbaşından sonra fiyat olarak güncelleme gelicek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğbey -- 24 Aralık 2024; 0:31:10 > -
Teşekkür ederim mesajlarınız için. Ben de maalesef Money kazanımının olmayacağını düşünüyorum iade işleminden dolayı. 2 gün bekleyip göreceğim. Eğer kazanım olmazsa yeni bir alışveriş yaparım. Ev ihtiyacı vardı zaten ve banka kampanyasından da puanlar gelecek. Bu durumu da tecrübe edindim, hayırlısı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X