Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6818. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (2 Mobil) - 31 Masaüstü3 Mobil
5 sn
136.522
Cevap
3.020
Favori
17.649.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
374 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68166817681868196820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanalmarket siparişi olduğu ve kasadan geçmeyeceği için gerek duymamıştır.

• Erkan_76 E kullanıcısına yanıt
    Döş.
  • Erkan_76 E kullanıcısına yanıt

Dana döş aldım aslında parça diye almıştım ama kıyma geldi. bana kalırsa göz kararı %10 yağlı ve döş bölgesinden. Diğer dana kıyma ne kadar yağlı ve etin neresi bilemiyorum ama arada fiyatta %18.5 fark var. %20 yağlı olsa bile az daha karlı seçim senin.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 23 Aralık 2024; 20:11:2 >

• sioux kullanıcısına yanıt
    Dana döş aksi belirtilmedikçe kıyma gelir. Ürün açıklamasında bu durum yazar.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Aksini belirtmedim zaten üzerinde de yazıyormuş sanal markette evet

• Bu 2 Al 1 Öde kampanyalarinin bitiş tarihini nereden öğrenebiliriz ? Mesela Master Nut gibi.....
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Onların tarihi belli olmuyor herhalde. Master nutta kampanya mi var bende yok da
  • Arkadaşlar merhaba.
    İşine yarayan bir göz atsın.

Hocam Master nut Antep fıstığı katalog süresince devam edecek,yani 8 Ocak son gün.
    1 alana 1 bedava olarak satılan soslu kuruyemiş çeşitleri ise 31 Aralık son gün.
    Olası bir tarih değişimi olursa buradan yazarım.

Düzenleme:Tarih düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 23 Aralık 2024; 22:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Hocam Master nut Antep fıstığı katalog süresince devam edecek,yani 8 Ocak son gün.
    1 alana 1 bedava olarak satılan soslu kuruyemiş çeşitleri ise 31 Aralık son gün.
    Olası bir tarih değişimi olursa buradan yazarım.

Düzenleme:Tarih düzeltildi.

Teşekkür ederim hocam, sağolasın. 31 Ocakmi yoksa Aralikmi ? Ocaksa bayağı uzunmuş kampanya süresi.

Hocam Aralık olacaktı,düzelttim
  • Adımpara davet kodu var mı
  • Arkadaşlar 1211 tl siparişim olacak, 100 tl kupon ile 1.111 tl oluyor ödeme. Bunun 379 lirasını money kalanını kart ile ödesem po coco teknosa gibi kampanyalardan yararlanabilir miyim?
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt
    Yararlanırsınız, sorun olmaz.
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 366.gün kullanıcısına yanıt
    Bu kodlardan 975 TL si hazir bekliyor. Sorum şu
    İyzico dan hediye çeki alsam onu kullansam 1000 TL üzerine bu iadeler gelir mi?
  • Migros'ta Maxi Puan kullanmak için kasiyere söylemek yetiyor mu arkadaşlar?
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt
    Gelir sıkıntı yok onu money paya ekleyin kupon kodu kısmında da farklı kupon kullanın
  • Arpa suları gibi gruplara yılbaşından sonra fiyat olarak güncelleme gelicek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğbey -- 24 Aralık 2024; 0:31:10 >
  • Teşekkür ederim mesajlarınız için. Ben de maalesef Money kazanımının olmayacağını düşünüyorum iade işleminden dolayı. 2 gün bekleyip göreceğim. Eğer kazanım olmazsa yeni bir alışveriş yaparım. Ev ihtiyacı vardı zaten ve banka kampanyasından da puanlar gelecek. Bu durumu da tecrübe edindim, hayırlısı.

@xxxcem @mkus76 @daniskası

• 
Sayfa: önceki 68166817681868196820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.