Yatmamış henüz hocam. Gelişme var mı ? |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6820. sayfa)

-
-
hayır,ama carrefour hediye karta oluyor.
-
1+1 olayı o şekilde olursa çok kötü olur. Kartta moneyler çok birikir,sonra harcaması sıkıntı oluyor. Bence yapmaları hata olur.
-
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkenin gidişatı gibi Migros un gidişatıda berbat hale gelmeye doğru gidiyor.,...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fiyatı uygun diye paylaştım alıp yemedim
nitritsiz sucuk almaya çalışıyorum
-
Çokonat'ı da deneyip beğenmiş biri olarak bugün denedim beğendim hatta yerli üretim Nutella'dan daha iyi gibi diyebilirim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros yemekte köfteci yusuf 1 kg çiğ köfte fiyatını 380 tlye indirmiş. Yine 350 tl üzeri 100 tl indirim var, köfte fiyatı 280 tlye geliyor, marka ile ilgili düşünceleri bir tarafa bırakıp yazıyorum, düşünülebilir
25-27 Aralık alışverişini money cüzdanla yapanlara 200 money yatmamış, yatarsa da bu 200 moneynin kullanım günü bir gündü. Ne yapmak lazım
-
Geçen hafta ki moneypara yattı ve hala duruyor silinmedi benim ve MH de net cvp vermemişti skt için.
-
bütün moneyler mi o tarihte siliniyor ? şu kodlarla kombolarla kazandığımız money 'ler için skt 31 Mart 2025 diyor
Hayır sadece 200 moneypara
hocam köftesinde soya kullanıyor.
sorun değil derseniz fiyat cok iyi
ben kıymasını alıp yapıyorum soyadan dolayı.
-
bu kampanyadaki money'nin bugün yatması gerekiyordu, sizin money puanları tarihinde mi yattı?
-
1 kg sucukta 330 tl ye geliyo. Ben kıyma ve sucuğunu bolca stokluyorum
Benimki de yatmadı 😟
migros sanal markette yılbaşı öncesi ne kampanyalar olacak, listesi olan var mı önümüzdeki günler için?
Kayıt açtır a açtır a 4 günde anca yatrdilar
100 tl indirimi kaldırmış galiba hocam ürünlere indirim yapınca, siz bugün mü aldınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X