|
insertte stok adet 200.000 ibaresi var. 5 Nisan hatta belki 23 Mart bile olmadan stok bitti diyebilirler bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 21 Mart 2023; 21:24:1 > |
| _____________________________ |

Hakan
,
mkeles84
,
burak001100
,
balomer
,
deals2buy
,
Kocareis0685
,
Kocareis0685
,
blackboy55555
Daha Az
11 Mobil
|
insertte stok adet 200.000 ibaresi var. 5 Nisan hatta belki 23 Mart bile olmadan stok bitti diyebilirler bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 21 Mart 2023; 21:24:1 > |
| _____________________________ |
|
Tamamdir teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 21 Mart 2023; 22:4:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
@solingen Teşekkür ederim, dediğiniz türünü bi ara denerim. Bahçıvan konusunda aynen dediğiniz gibi, hellim ve mozzarella sı çok iyi diğerlerini beğenmedim. Zaten peynir konusunda bir markaya takılı olmamak gerekiyor, bi markada kaşar iyiyken diğer markada ezine vs daha iyi oluyor. @cardigans78 225 gr X 2 paket 75 TL civarına denk geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 21 Mart 2023; 23:22:18 > |
|
Cartedor degil algidanin Birde mandira veya sutu bol vardi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 22 Mart 2023; 3:22:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
400 e 100 ler iyiydi sonra 500 100 oldu şimdi de 600 100. herşey artıyor ama indirim oranları düşüyor ![]() |
|
Dana döş kıyma 220tl diyor, fırsat herhalde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ramazana özel ekstra günlük bir ekleme yapmazlarsa bu insert dönemindeki gdi ler bitti. https://katalog.migros.com.tr/migros/migroskop/824-migroskop/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 22 Mart 2023; 12:31:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eskiden Haagen Dazs'lar vardı migroslarda, en kaliteli gıdalara alım gücümüz yetiyordu. Şimdi temel ihtiyaç olan gıdanın bile en kalitesizini tüketmek zorunda kalıyoruz. Bu dondurmanın tadını hayal meyal hatırlıyorum öylesini yemedim yıllardır. ![]() |
|
|
|