< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (2600. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine3 gün önce sipariş vermiştim, saatini erteleyeyim dedim uygulamadan baktım 5.90 TL ücret çıkıyor. PC'den siteden girdim ücret çıkmıyor sorun yok. Aradım sistemsel hata dedi, 1 ay kadar önce bile bir arkadaş yazmıştı burada o durumu. Geri bildirimler pek umurlarında değil bu aralar sanırsam :)
@RevivaL Ürünler Lipton çay oldukça farketmez hocam. Sanalmarketten kampanya sayfasına girerseniz ürünler listeleniyor geçerli ürünlere bakabilirsiniz.
Alıntıları GösterBen de karşılaştığım hatanın sistemsel olduğunu düşündüm. Son birkaç sipariştir böyle maalesef.
-
O şekilde listeledim; 2 tane 1 kiloluk llipton dökme çay alayım bari teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaLO şekilde listeledim; 2 tane 1 kiloluk llipton dökme çay alayım bari teşekkürler.
Kendi kampanyanı oluştur kısmından çay-kahve seçerseniz biraz money de oradan gelir. Afiyet olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xtreid26
Ramazan kampanyasında 50 lira üzeri bakliyat alışverişine 10 money, 75 lira üzeri şeker/çay alışverişine 10 money yazdığı için bunlardan almıştım sanal marketten. 5 gün oldu money yüklenmedi. Benimle aynı durumda olan var mı? Ne zaman yüklenir? Hiç bu kadar gecikmezdi.Ödemeniz ne kadardı?
-
-
142 küsür. 30 money vardı onu da kullanmıştım. Normalde 172 küsür tutuyordu.
56,70 bakliyat alışverişi.
99,60 şeker alışverişi. (5 kg torku x 4)
20 lira üzeri knorr alışverişine 7 money veriyordu, o 7 money yüklendi. Bakliyat ve şekerden gelecekler yüklenmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineSanal Market uygulamasından katıldım hocam kartınıza eklendi dedi teşekkür ederim. 90 tl peynir alıcam 75/15 +bu 88/13 ikiside yatar değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 12 Nisan 2021; 14:54:24 >
karfur reyisde İstanbul kartla ödeme almaya başlamış, migros da kazan kayfurda harca herşey çok güzel oluyor😃😃
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyaya katıldınız mı derken? Anlamadım. Ben yeni money kartlı değilim, en az 10 senedir kullanıyorum, zaten bilgiler kayıtlı, özel bir kampanya da yapmadım x harcama için x money gibi. Insert'de de herkese ibaresi var. 20 liralık Knorr alışverişine 7 money için de özel bir katılım falan yapmadım, harcamayı yaptım yüklendi. Diğer harcama tutarı koşullarını da yerine getirdim. Geçmişte de şu kadar harca, şu kadar money verelim dediklerinde yüklediler. Daha ne gibi bir katılım yapmalıydım ki? Farklı bir dip açıklama, not, küçük alt metin falan da yok.
Migros mobil yada sanal marketten genel kampanyalara katılım yapmalısınız. Bugün katılın yarın yatar Moneyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 12 Nisan 2021; 15:34:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: mytraBunun için küçümsenecek, laf sokulacak bir durum yok. Ben insert'de yazana bakarım orada herkese demiş. Küçük oyunlarla üçkağıt peşinde koşanlar utanmalı, ben değil.
Teşekkürler, katılırım.
Edit :
Baktım, "katıldın" olarak gözüküyormuş zaten.
Ona rağmen yüklenmedi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtreid26 -- 12 Nisan 2021; 16:4:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Özel olarak belirtilmediyse Migros marka ürünler kampanyaya dahil oluyor mu? Eskiden bazılarında olmuyordu. Mesela şimdiki bakliyat 50/10 kampanyasına Migros pirinç mercimek alsak 10 money yatar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yatar
www.migros.com.tr
50 TL ve üzeri Bakliyat, Bulgur, Pirinç, Salça, Un ürünleri alışverişine 10 Money - Migroshttps://www.migros.com.tr/-50-tl-ve-uzeri-bakliyat-bulgur-pirinc-salca-un-urunleri-alisverisine-10-money-l-8d11d76?sirala=cok-satanlar&reid=1618233897179141252&markalar=425&espv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Nisan 2021; 17:25:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ramazan paketlerinin satıştan kalkması için son tarihi var mı? Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar kredi kartı puanı ile yapılan alışverişlerden Money kazanma kuralı nasıl işliyor?
Diyelim 50 puan kullanıp
15 TL’ye 5 Money
35 TL’ye 10 Money
şeklinde Money kazanılabiliyor mu? -
Yatar.Son ödeme tutarı 88 lira altında olmazsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X