Bölgemde Altyapı Yok. Ne Tavsiye Edersiniz?
Balıkesir Gönen'de ikamet ediyorum. Görev nedeniyle taşındım. Yeni bir binaya taşınmama rağmen internet hizmetinin olmadığı söylediler. BTK'ya başvurdum çare olmadı.
Yakın yerlerde altyapı var ancak benim binada yok.
Bende altyapısız internetleri araştırmaya başladım. Hangi kampanyayı hangi sağlayıcıyı tavsiye edersiniz?
Superbox vb. uygulamalar gördüm ama DH'nin bilgisine başvurmadan hareket etmek istemedim.
Teşekkürler.
Elimdeki Harddisklere Hangi Kabloları Almalıyım?
Merhaba,
Elimden önceden kalma 3 tane harddiskim var. Bunları laptobumda USB ile kullanmak istiyorum. Fotoğraflarını ekledim. Hangi bağlantı çeşidini/çeşitlerini almalıyım?
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir süredir temettü emekliliği konusunda araştırmalar yapıyorum. Sizlerle de bilgi paylaşmak istedim.
Temettü Nedir?
Temettü, bir şirketin dönem karından, belli bir miktarı nakit para olarak hisse sahiplerine dağıtmasıdır. Ne kadar temettü alacağınız, elinizdeki pay adedine göre belirlenir. Şirketin temettü dağıtıp dağıtmayacağı, dağıtacaksa tarihi ve miktarı, şirketin genel kurulunda belirlenir.
Temettü Emekliliği Nedir?
Yıllık temettü gelirinin finansal özgürlüğüne kavuşacak seviyeye ulaşmasıdır.
Nasıl yapılır?
Temettü veren hisselerden birikim yapılarak emekli olunabilir. Bunun için bir yatırım hesabı açmanız gerekiyor?
Arkadaşlar soruları olan varsa detaylı bilgi vermeye çalışabilirim. Bu konuda youtube'da birçok video var. Araştırabilirsiniz.
65.000 TL'ye Kadar Aile Otomobili Tavsiyesi.
Bütçe 65 bin TL. İstediğim özellikler şunlar;
- Geniş bir aileyiz bagaj ve hacim iyi olmalı. SW bile olabilir.
- Yakıt olarak farketmez. LPG veya dizel olabilir.
- Genellikle şehir için kullanacağım. Nadiren şehir dışına çıkıyorum. Yılda 3-4 defa.
- Hemen alayım satayım düşüncem yok. Binmek amaçlı düşünüyorum.
- Çok yüksek Km ve yıpranmış araç istemiyorum.
Sizce neler olabilir? Teşekkür ederim.
Vekalet İle Araç Alış-Satış Hk.
|
Dolohen Yönlendirme Virüsü
Ticari Yatırım Fikri Hak. (Tarım-Hayvancılık)
|
ÜCRETSİZ OTOYOL KULLANIMI HK.
|
45.000 TL'ye Kadar Aile Arabası Tavsiyesi.
|
2004 Fiesta mı 2007 Fabia mı?
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.426
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 21.497 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic