Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (2601. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
162.896
Cevap
3.220
Favori
20.051.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
396 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25992600260126022603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam bana görelerde veya genel money kampanyalarında MARKA farketmez.Tüm markalar dahil olur.Peynir derse tüm marka peynirler,bakliyat derse tüm marka bakliyatlar dahil olur.Migros marka ürünlerin bazen dahil olmadığı kampanyalar genelde 2.si % bilmem kaç indirimli kampanyalar oluyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    genel money kampanyasına dahil olmayan migros marka ürünler olabiliyor. daha önce oldu. migros marka ürünler dahil değildir diye yazıyor o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Yok rambo kardeş.Ben hiç hatırlamıyorum.Benim demek istediklerim örneğin 75/10 temizlik,75/15 çay veya 50/10 deterjan..vb kampanyalar.Yanılıyor da olabilirim ama yazdığım gibi ben hiç öyle kampanya hatırlamıyorum.Dediğin gibi eğer açıklamada belirtilirse o ayrı tabii.

Bahsettiklerin genelde yüzdelik indirimli kampanyalar.Ben migros mobile özel genel money kampanyalarından bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 12 Nisan 2021; 17:22:39 >
  • Bu arada tüm forumdaşlara hayırlı ramazanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtreid26

Kampanyaya katıldınız mı derken? Anlamadım. Ben yeni money kartlı değilim, en az 10 senedir kullanıyorum, zaten bilgiler kayıtlı, özel bir kampanya da yapmadım x harcama için x money gibi. Insert'de de herkese ibaresi var. 20 liralık Knorr alışverişine 7 money için de özel bir katılım falan yapmadım, harcamayı yaptım yüklendi. Diğer harcama tutarı koşullarını da yerine getirdim. Geçmişte de şu kadar harca, şu kadar money verelim dediklerinde yüklediler. Daha ne gibi bir katılım yapmalıydım ki? Farklı bir dip açıklama, not, küçük alt metin falan da yok.

Hocam marka kampanyaları hariç katalog kampanyalarına katılım sağlamanız gerekiyor. Eğer katılmışsanız alışverişi de uygun tutarda uygun ürünlerden yapmışsanız 2 iş gününde yüklenmezse kayıt açın uygulamadan, 4441044'ten veya mail olarak o zaman manuel olarak da yatırılır.

@bedrim Hocam genelde bayramdan sonra kaldırılıyor ama net bir tarih bilmiyorum.

@OxBlue Kredi kartı puanı kullanmak aynı nakit gibi oluyor.

• Son X2 döneminde 40/5 kağıt havlu peçete kampanyasında Migros ürünleri kapsam dışıydı. Çok sık olmasa da Migros yapıyor arada böyle şeyler.

@1234Rambo

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Peynir, yağ, çay, şeker ve PEMBE DOMATESimizi stokladık, ağız tadıyla yiyelim inşallah. Hayırlı ramazanlar 🙃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaman_rölesi Z kullanıcısına yanıt

Amin,herkesin ağız tadı eksik olmasın özellikle bu günlerde.

• Normalde bu işlerden pek anlamam ama güzel alışveriş oldu bu sefer. 437 tllik sepet vardı. 76 tl money kullandım, 30 tl masterpassden geldi, 50 tl civarı da money gelebilir. Zaten aldığım ürünler piyasanın altı fiyata sahipti.

Özellikle uygun fiyatlı olanlar:

Torku Şeker Tanesi Toz Şeker 5 Kg - 24,90

Çokokrem 400 G - 11,60

Söke Un 5 Kg - 20,93

Tursil Matik Leylak Bahçesi 8 Kg - 33,90

Koska ve orkid ürünlerinin de fiyatları iyiydi.

• Selam yarın ve sonraki gün GDİ kampanyalarının ne olduğunu nereden öğrenebilirim acaba?
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt
    Yok mu bir bilen ?
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt

GDİ yok 13-14 nisan tarihlerinde.

• Migros uygulamasının bize iki sürprizi var. Birincisi Ramazan tbg'si, ikincisi hikaye modu. Haydi, sen de güncelle, alışverişi yap keyifle.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Öğlen güncellemiştim, hikaye modu tamam da ramazan tbg si yok 🙄

• Kampanya oldukça stokladığım Gizmo 5 L Kedi Kumu 9.90 TL'den 13.50 TL'ye yükselmiş Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

%36 civarı zam görmüş yani...

• mtolgae kullanıcısına yanıt
    Biz de anlamıyorduk hocam, aaaaaa süt, içeçek kampanyasına dahil değilmiş demiştim 2-3 yıl önce. Sonra da bana, zaten hep öyleydi demişti biri hemen. Şimdi Migros sütün yağ oranı, üreticisi ve Migros ürünleri o kampanya da geçerli mi hemen biliyoruz. Üstadlar, gönüllüler, keyifler bol bu konuda, hem iktisat hem istişare hem de sohbet şahane. Buyrun sepete.

• Kullanmadım gözüme çarptı 2 al 1 öde var
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet yok, kendin oluşturda da yok. Olmadı, az önce o kadar övdük seni Migros.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Yarını bekliyor herhalde Migros :)

Olabilir, yarın 1 Ramazan.

• 
Sayfa: önceki 25992600260126022603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.