Şimdi Ara

MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
675
Cevap
42
Favori
129.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehckelem

quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Ankara eryaman migrostan bir adet Sony kdl43w805c tv aldim 1650 tl 150tl de money hediye. Teshir urundu internet fiyati 2000 tl. Lgnin ve samsungun 49 inclik modelleri vardi guzel indirimlerle ama simdiye kalmamistir sanirim.

Normal fiyatı mı 1650 yoksa teşhir ürün diye mi? Hayırlı olsun bu arada.

Normal fiyatı.Bir tane de Ankamall'de var.Teşhir.Ben de sormuştum eryaman 5M de teşhir var ,dün kutulu vardı hepsi satıldı dediler.Money puanla birlikte çok güzel indirim olmuş.

Hayırlı olsun @dogii

Tesekkur ederim ikinize de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Super indirimler olmus acaba ipadlerden kalan oldu mu? Herhangi biri olsa bana uygun bilgisi olan arkadaslar var mı?

Saygilar

• bazı telefonların yanında yazan (tekn) (electra) nedir bilen varmı.birde sony cihazlar TR garantili mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrafive -- 25 Aralık 2016; 23:6:48 >
  • ibrafive kullanıcısına yanıt
    İthalatçı firma garantili yani teknoesper electra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginkirtay E kullanıcısına yanıt
    Bi lg g2 alabilsem cok iyi olurdu.Telefonum cok kotu ama bugun baktig magazada yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilyus10

İthalatçı firma garantili yani teknoesper electra

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Bu tv alınır mı? 150 de money veriyor, sesi biraz düşük 5+5w. Tarayıcı yok, 4K değil.
     MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI

Fiyat uygun değil o kadar para vereceğine Vestel in 4K modelini al daha iyi.

Teknosada sepete ekleyince 1529 TL ye düştü .Sanırım yılbaşı indirimi var .

http://www.teknosa.com/urunler/110015813/vestel-43ub7950-4k-ultra-hd-dvb-t2cs2-led-tv

Önerdiğiniz Vestel 43". Hatta 50 de indirim kodu verdi. 43" biraz küçük kalıyor. 500 daha verip haftaya A101'e gelecek Vestel üretimi 55" hitachi uhd almak daha mantıklı o zaman.

MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Beyler mutfağa 32 yada 24" almıyorsanız televizyon almayın zaten 4K olmayan önümüzdeki 10 yılın hatası olur yoksa.

5m Balçova da laptop var hp nin

Tabletler var Samsungun

hocam foruma bakarsanız tv üstatları yazdı o kadar. 50 inç altındaki tv'lerde 4K gereksiz bir özellik çünkü 50 inç altı TVlerde full HD ile 4K nın farkı hissedilemiyormuş. O yüzden 40 küsür tv lerde full HD rahatlıkla tercih edilebilir.
    Kaldı kı 4K tv alıp hangi kanalı yada filmi izleyeceksiniz. henüz tüm kanalar lar 1080p ye geçememişken 4K ye geçmeleri sizin tv yi eskitmenize anca yetişir
  • TV ihtiyacı olanlara... Afyon 5M
    LG 49UF6807 2100TL
    LG 49UF6407 1950TL
    LG 49UF7787 2400TL
    Sony 48WD655 1725TL (150TL Money hediyeli)
    Samsung 48J6270 1725TL
    SEG 55SC7600 1575TL
    SEG 43SC8600 1125TL

Bunlarla beraber Iphone 5S, 6, 6S serileri; Samsung C ve J serisi; LG G2, G3, G5; General Mobile çeşitleri, Mi 4 ve Mi 5, Asus Zenphone 2 gözüme çarptı. Fiyatları tam hatırlamıyorum ama konuda illaki yazan olmuştur. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
    Ben yarın gidip LG 49UF6407 TV alacağım. Fiyatı 1950 TL. Benim işimi görür. Bugün gidip keşif yaptım. TV'mi ayırttım.
  • Ben bugün Beylikdüzü 5M migrosdan LG 42lf580n aldım 1086 tl ye. LG 42LF580N akbatı ve torium avmde de vardı kutulu, sistemde gözüküyordu.

mall of istanbul migros da : Teşhir LG 42LA660S 1086 TL(ayak Yok)-Teşhir Samsung 40j5170 1025 TL

birde tam modeli aklımda değil ama bu saydığım avm lerde LG nin 43 inç 4K lı Tv si de var 1350 tl ye.

Eğer bir ürün arıyorsanız size en yakın migrosa gidin aradığınız ürünün stoklarda olup olamadığını sorun, yoksa en yakın hangi migrosalarda olduğunu sorun sistemden baksın ona göre hareket edersiniz.
  • Bende iPad mini retina aldım teşhirden.ankamall mağazasından yalnız bilgisayardan şarj olmuyo sadece elektrikle şarj oluyor.konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

• Arkadaşlar İstanbul için soruyorum ; Sony Xperia serisine rastlayan oldu mu. ben 5M harici avrupa yakasına sordum yok dediler yarın da 5M ler için sorucam gören olduysa hangi mağazasında bulduğunu söyleyebilir mi
  • ne eryaman ne ankamall teşhir dışında laptop yoktu. 3 civarı gittim hata bende. 11.11 de i7 4k laptopu 1700e almadım acele etmeyip şimdi i5 laptopu 1200e gene alamadım.Haberi duyunca uçacan demekki hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Kardeş bunu televizyonu 4K görmemiş adam yazar ancak. 720p YouTube da izle 480 nasıl çamur gibi geliyorsa aynı fark 4K içinde geçerli. Bunu net anlayayım diyorsanız en iyi test lig tv. Çünkü uzak çekim kamera açısı olduğu için futbolcunun eline mi çarptı ne oldu HD de ayırt etmek zor. 4K da cam gibi. Herifin dövmeleri bile net belli oluyor. Dediğim gibi farkı yok diyen 4K izlememiştir. Kaldı ki tüm ulusal kanallar yavaş yavaş 4K olacak.

Full hd 1080p yayin yapan neredeyse kanal yok 4k ya ulusal kanallar nasil gececek merak ettim.

• Kiss Ya Matilda kullanıcısına yanıt
    Evet, 6 taksit yaptım.. 3.600 ü world carda 6 taksit yaptırdım, garanti bonus kampanyası için 212 tl yi ordan çektirdim bonus kazanmak için ve taksitlerin düz hesap taksit olması için küsüratı böldüm..
  • İpad mini retina bulabilen oldu mu alabilecek olan var mı acaba?
  • Bgn 1adet de ASUS X554LJ-XO101T ben aldim ancak fiyat 1329 idi ilk sayfada yazandan daha dusuktu yani.Hayirlisi olsun bakalim ins bizi uzmez,bundan onceki makinamda asustu ve 15yili gecirtti bana,dar zamanimda hep yardimci oldu ve hic uzmedi.netteki yorumlardanda sikintisiz bir seruven olacaga benzer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam diyabakırda var ama apple garantili değilmiş
  • fiyatlar çok iyi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Sony z3 gören duyan varsa haber versin lütfen ..

bugün sorduğumda beylildüzü Migros , giresun, kuşadasında siyahı olduğunu öğrenmiştim.

yarın zaman bulabilirsem kuşadası 5m migrosa gitmeyi düşünüyorum. Fakat bu Z3ün fiyatı 2 yıl garantili şekilde 699TL mi gerçekten?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.