Şimdi Ara

MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
675
Cevap
42
Favori
129.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara ankamall den 49uf6407 1949tl ye kapalı kutu son 2 üründen birini aldım. Başta hiçbirinin kapalı kutusu yok dediler bu sonradan çıktı geri kalan başka modellerde vardı ama teshir diye almadım. Dün hepsinde kapalı kutu varmış kaçırmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa da var mı?
  • Hdd, Hafıza kartı ve kulakliklarda indirim var mı?
  • Atlaspark 5m e giden var mi uun kalmis midir?
  • Adana optimuma giden oldu mu, telefonlardan var mıydi hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon alan oldu mu ?
  • İpad için yarın gidiceğim umarım bulabilirim.
  • Hp laptop gören var mı ?
  • eyvallah hocam sağolasın, kalmazsa da ne yapalım kısmet der önümüzdeki sıcak fırsatlara bakarız :)

• baybayankara B kullanıcısına yanıt
    Hayır olsun. Onlarda webos 3.0 güncellemesi varmı biliyormusunuz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko44 -- 25 Aralık 2016; 20:43:00 >
  • ****abzon 3M de ipad adina bisey yok diger magaza stoklarinda da yok denildi bana delist urunler bunlar felan bilgisi olan yazarsa iyi olur tv ve telefonlar stokta vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 25 Aralık 2016; 20:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Ankara eryaman migrostan bir adet Sony kdl43w805c tv aldim 1650 tl 150tl de money hediye. Teshir urundu internet fiyati 2000 tl. Lgnin ve samsungun 49 inclik modelleri vardi guzel indirimlerle ama simdiye kalmamistir sanirim.

Normal fiyatı mı 1650 yoksa teşhir ürün diye mi? Hayırlı olsun bu arada.

Normal fiyatı.Bir tane de Ankamall'de var.Teşhir.Ben de sormuştum eryaman 5M de teşhir var ,dün kutulu vardı hepsi satıldı dediler.Money puanla birlikte çok güzel indirim olmuş.

Hayırlı olsun @dogii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 25 Aralık 2016; 20:42:35 >
  • Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Dün migrostan bir hevesle satın almış olduğum HP N0Z69EA ürün kodlu bilgisayarı buradan bir arkadaşa aldığım fiyat üzerinden göndermek istiyorum (979,30). Ürünün kutusu açılmamıştır. Alan çıkmazsa iade edeceğim maksat buradan birileri faydalansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Dün migrostan bir hevesle satın almış olduğum HP N0Z69EA ürün kodlu bilgisayarı buradan bir arkadaşa aldığım fiyat üzerinden göndermek istiyorum (979,30). Ürünün kutusu açılmamıştır. Alan çıkmazsa iade edeceğim maksat buradan birileri faydalansın.

pm attım
  • Hangi Migrosların elektronik bölümü var, 5M ve MMM mi sadece?
  • eko44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bildiğim kadarıyla yok.

• Bu tv alınır mı? 150 de money veriyor, sesi biraz düşük 5+5w. Tarayıcı yok, 4K değil.
     MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulds

Adana optimuma giden oldu mu, telefonlardan var mıydi hiç

Ben gittim uygun tlfn yoktu sabah 10 da açılışa gittim

• İzmirdeki arkadaşlar tablet bulabildiniz mi acaba ?
    Üç tane 3M migros dolaştım geneli çin malı tabletler vardı birtane Lenovo A7 vardı onu aldım.5M uzakta olduğu için gitmedin inşallah pişman olmam gitmediğime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 25 Aralık 2016; 21:11:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.