Şimdi Ara

migros dana kıyma 19.99 TL(8-9-10-11 TEMMUZ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavuk aldım zamanında bozuktu. Götürdüm efendim bizim etlerimiz veteriner kontrolünden geçmeden satılmaz dedi. Dedim sen çağır o veterineri bu tavuğu ona yedireceğim. Tâbi ortada veteriner felan yok hikaye.
    Ben Ankara da yunus marketten alıyorum et tavuk vs 7 yıldır 1 kere bile sıkıntı yaşamadım. Etler karkas olarak geliyor kendi kasapları işliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Evet buryan konusunda mukemmeller guzel yapiyorlar gercekden,dukkan olarak tavsiye edemem ki biraz da siz uyanik olacaksiniz...genc hayvanlardan etinizi alirsaniz memnun kalirsiniz ki oda en basit göğüs kafesinin kemiklerinin ince olması,bir satici belirleyip devamli ayni kişiden almaya dikkat edin bir muddet sonra size etin kralını verir :)

aynı adam bi süre böyle gidiyo sonra yalama yapıyo
    abi senin eti ayırdım, bunlar yaramaz yarın gel. hep g.tünü yiyim ayakları başlıyo sonra, samimiyiz ya. hele biraz saf gördü mü ohoo
  • ben yemem de fiyat iyiymiş , 2 kg alayım benim köpeğe.
  • Bu hazır kıymaların fiyatlarına aldanmayın. Nereden aldıysam hepsi aynı. Üzerindeki etikette atıyorum yüzde 15 - yüzde 20 yağlı diye yazıyor. Buna hiç bakmayın. Kıymayı tavaya attığınızda en az yarısının eriyip gittiğini ve kalan etin yağ içinde yüzdüğünü görürsünüz.
  • Eskişehir'de yaşıyorum, ailemle birlikte her gün iş çıkışı market alışverişimizi yapar eve geçeriz.
    Anne tarafımdan dedem besicilik yaptığı için ailecek etten anlıyoruz, ve et alışverişimizi de migrostan yapıyoruz.
    Migrostan et alırken dikkat etmek gerekiyor, kampanya ürünü olarak bu fiyata sattıkları et gerçekten aşırı yağlı oluyor.
    10 yıldır neredeyse haftada en az 3 kere migrosa uğradığımız için neler gördük neler.
    Sık alışveriş yaptığımız için kasap reyonundaki çalışanlarla samimiyetimiz oluyor, normal kıyma fiyatıyla başka etler aldığımız çok oldu, reyondaki çalışanla aranız iyiyse güzel etleri daha düşük fiyatlı ürünün etiketiyle alabiliyorsunuz, nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum.
    Ama etten anlamıyorsanız tavsiye etmem reyonda fazla beklemiş etlere çok denk geliyoruz, özellikle üst-fiyat grubundaki ürünlerde, antrikot, kontrafile, pirzola vs. bunları alırken dikkatli olun rengine bakmaya çalışın.
    Köfte için dana-kuzu karışımını ben de tavsiye ederim, dananın da döş kısmı köfte için iyidir.

• Arkadaşlar ben eti çağdaş marketten alıyorum. Şu ana kadar herhangi bir şeylerini görmedim.
    Bilen arkadaşlar var mıdır acaba?
  • Arkadaşlar Et Balık Kurumu'ndan şaşmayın. Daha geçenlerde orada çalışan çok hassas bir arkadaşıma teyit ettirdim. Güvenle alın maceraya girmeyin. Fiyat da gayet uygun. 1 kilo kıyma 20.40 TL idi geçenlerde.
  • HAzır mı yoksa yenimi çekiyorlar göZünün önünde acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgulus

Arkadaşlar Et Balık Kurumu'ndan şaşmayın. Daha geçenlerde orada çalışan çok hassas bir arkadaşıma teyit ettirdim. Güvenle alın maceraya girmeyin. Fiyat da gayet uygun. 1 kilo kıyma 20.40 TL idi geçenlerde.

Erzurum da nedense 25TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm et kıyma ihtiyaçlarımızı daima migrostan karşılarız..senelerdir memnunuz..migrosa b..ok atıp bim ve türevlerini örnek verenlerde ayrı bir komedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

ben yemem de fiyat iyiymiş , 2 kg alayım benim köpeğe.

Yorumuda köpek yapsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Yorumuda köpek yapsaydı

:)
  • Az önce Ankara Balgat'taki Et ve Balık Kurumuna gittim. Onlar da fiyatlarını 20 TL'ye indirmişler. Çok güzel etleri vardı
  • ebk eski et balık değil kesinlikle 20 lira ama yağ deposu kıymaları...iyi kıymanın kilosu 30 tl den başlıyor
  • geçende migros jetten bir köfte aldım 9.90 8 tane var 400 gram ,bide a101den aldın oda 9.80 400 gram migrosun köftesi açık ara lezzetli ve gerçek et gibiydi a101 deki kuruyup içine çekiliyodu sırf yağ ,demem o ki a101 ve bim gibi marketler artık ucuzuz algısının arkasına sığınır oldular ama ürettikleri mallarn kalitesi rezilleşti iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 9 Temmuz 2014; 18:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Yorumuda köpek yapsaydı

ne yazikki patisi klavye kadar oldugu için onu beceremiyor hocam ha + olarak kartal migrosdan neredeyse hergün 3-4 kg kemik alıp ordaki sokak köpeklerini besliyorum... oda ucuzlarsa harika olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Temmuz 2014; 23:09:33 >
  • bugün migrostaydım kıyma alayım dedik kuzu dana karışık vardı sadece almadık.
    Bir tur atıp kasabın nünden geçerken personellerin kıyma makinesine koyduklar kıymayı gördükten sonra birdaha migrostan kıyma almakı asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

HAzır mı yoksa yenimi çekiyorlar göZünün önünde acaba ?

bugün avcılar migrosda sordum o fiyata sadece hazır çekili kıyma veriyorlar,kendin eti seçip çektirirsen 32tl kilosu,mağaazaya müşteri çekmek için yapılan birşey, ramazanda küfür etmek istemiyorsanız çslışanlara uzak durun derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: USR.

quote:

bugün avcılar migrosda sordum o fiyata sadece hazır çekili kıyma veriyorlar,kendin eti seçip çektirirsen 32tl kilosu,mağaazaya müşteri çekmek için yapılan birşey, ramazanda küfür etmek istemiyorsanız çslışanlara uzak durun derim...

ısrar etseniz alabilirdiniz belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamam sakinim

quote:

Orijinalden alıntı: USR.

quote:

ısrar etseniz alabilirdiniz belki...

tek olsam orayı dağıtırdım zaten :) ailece alışverişe gidince el kol bağlı oluyor...
    başka sefere kısmet

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.