Şimdi Ara

migros 2x100 bardak poşet lipton + arçelik mini kettle 19,90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
21.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam Cevahir'deki Migros'tan aldım. İlk girişe koymuşlar, yüzlerce vardı. Ve ilk giren herkes bunlara bakıp en az 1 tane alıyordu..
    Yarım litre kapasiteye sahip ve yarım litre suyu 5 dakikada kaynatıyor. 600 Watt.
    Açma kapama düğmesine fiş takılı değilken basarsanız bile fişe taktığınızda çalışmaya başlıyor ve su kaynayana kadar kapatamıyorsunuz.
    Su kaynadığında kendisi kapanıyor ve su belli bir soğukluğa gelmeden tekrar çalıştıramıyorsunuz. İçerisinde su yoksa kendisini kapatıyor.
    Seyahat için ideal bir alet..
  • bilgilendirme için teşekkürler zaten çay alıyorduk en azından seyahatlerde işimize yarayacak bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

ısıtıcı made in china ve çok dandik almak isteyenlere duyurulur

20 lraya iki tane 100 lük çay alıyorsunuz bu da yanında hediye çıkıyor. çaylar zaten en az 16 17 lira normal alırsanız. hatta çoğu yerde 10 liradan aşağı değil çay fiyatı. dandik derken biraz açarmsınız neresi dandik. bir de arkadaşın dediği gibi çin de yapılmayan bir kettle gösterebilirmisiniz bu fiyatlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Kasım 2009; 11:03:56 >
  • dun 5 tane sıparıs vermıstım stokta var ıdı
    sabah aradılar kalmamıs gonderemıyoruz dedıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

dun 5 tane sıparıs vermıstım stokta var ıdı
    sabah aradılar kalmamıs gonderemıyoruz dedıler

hangi şehir ve semtten verdiniz siparişi. sanalmarketten verirken stoklar güncel olmuyor. ama 5m de genelde oluyor bu tarz şeyler bol bol mkiatarda. küçük migrostan getiriyorlarsa sizin siparişi o zaman olmayabilir ürün
  • leventte beşiktaş belediyesinin ordaki migrosta mevcut ben oradan aldım almak isteyenler oradan ulaşabilirler
  • fırsat fiyat olarak çok iyi, güzel ama ısıtıcı iç yüzey plastikse ben almam.
    yüksek sıcaklıkta suya plastiğin temas etmesine karşıyım, nette bir sürü yazı okumuştum zamanında bunun uzun vadede tehlikeli olabileceğine dair.
    Sonuçta sabah akşam keetle kullanan biriyim.
    geçen sene 35 tl 'ye premier çelik kettle almıstım gizli resistanslı, çok memnunum. yine bulsam kaçırmam ama bulamıyorum o fiyata.

not: araç içi geniş ve 220Vac-12Vdc dönüşümü masrafsız yapılabilirse, arada bir araba içinde iş görür. mini kettle dediğine göre yol için kullanımı pratik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 10 Kasım 2009; 17:50:00 >
  • Bulancak MM Migros'da vardı görmüştüm. Benim de gözüme çarpmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

fırsat fiyat olarak çok iyi, güzel ama ısıtıcı iç yüzey plastikse ben almam.
    yüksek sıcaklıkta suya plastiğin temas etmesine karşıyım, nette bir sürü yazı okumuştum zamanında bunun uzun vadede tehlikeli olabileceğine dair.
    Sonuçta sabah akşam keetle kullanan biriyim.
    geçen sene 35 tl 'ye premier çelik kettle almıstım gizli resistanslı, çok memnunum. yine bulsam kaçırmam ama bulamıyorum o fiyata.

not: araç içi geniş ve 220Vac-12Vdc dönüşümü masrafsız yapılabilirse, arada bir araba içinde iş görür. mini kettle dediğine göre yol için kullanımı pratik olabilir.

haklısınz plastik olayı sağlkılı değil. ama premier de açıkçası çakmanın çakması bi marka. kim bilir çelik dedikleri nedir bilinmez ki güvenilmez ki öyle makalarada

• bugün ben de sanalmarket aracılığıyla siparişimi verdim, yanında ihtiyacım olan birkaç parça eşya ile birlikte sadece 1,5tl kargo masrafı ile kapıma kadar getirdi migros. mükemmel hizmet bence. kettle a gelince, son derece ergonomik sevimli ve en güzeli gizli rezistanslı. sadece kapağının açılma şeklini beğenmedim yoksa 2 tane 100lü lipton poşet çay zaten 12-13lira, promosyonuyla birlikte bu fiyata çok güzel bir cihaz.

beşiktaş belediyesinin altındaki migrostan geldi sanırsam benim siparişim.
  • beş para etmez bence . Dün migrosta gördüm, baktım ettim full plastik ya. oyuncak gibi. 1 bardak çay demlemek için bunu mu alacaksınız allasen. 17.90a blue line kettle almıştım, oh mis :) Hala da 19TL mi nedir migrosta blueline kettle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

beş para etmez bence . Dün migrosta gördüm, baktım ettim full plastik ya. oyuncak gibi. 1 bardak çay demlemek için bunu mu alacaksınız allasen. 17.90a blue line kettle almıştım, oh mis :) Hala da 19TL mi nedir migrosta blueline kettle.

20 tl ye
    2 kutu çayın yanında zaten anca Cem yılmaz'ın cekik gözlülerin yaptığı oyuncak arabaları verirler de,

Aslında bu kampanyalar hep kendi çayımızı ingiliz markasıyla içirme kampanyaları.
  • Arkadaşlar Çaylar Zaten 15 Lira Kettle 5 Liraya Gelmiş Oluyor...Sürahi Fiyatına Kettle Alıyorsunuz...Daha Ne Arıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Çaylar Zaten 15 Lira Kettle 5 Liraya Gelmiş Oluyor...Sürahi Fiyatına Kettle Alıyorsunuz...Daha Ne Arıyorsunuz...

Yahu sevgili arkadaşlar, kardeşler, ağabeyler :) O kettle değil ki, bildiğimiz birkaç sene önce 1TL ye şimdi de taş çatlasa 3-5TL ye alınabilecek olan elektrikli su ısıtıcı, hatta bundan daha geniş haznelisini alabilirsiniz 3-5 liraya 1milyoncularda :) çok oyuncaksı birşey. Kettle filan değil yani, basit su ısıtan şu dandik şeylerin kapaklısı ve Arçelik yazanı :) ortalama kupayı doldurabilecek kadar su alıyor. Devasa kupada çay içenlerin bardağını bile doldurmaz annem babam gibi

@keleminabi

Abi memleket Rize-Artvin karışık biliyorsun, bizde çay var babam tarafında da annem tarafında da, lipton , doğuş vs hepsi aynı, kimi işte çayın çubuğunu daha çok seçtirtiyor, alırken nazlanıyor , kimi seçtirtmiyor bol çubuklu alıyor çayı :) Lipton'un da çay alımyerleri yüzlerce vardır ilçelerle birlikte Artvin-Rize çevresinde. Hiçbir ekstra özelliği yok ,aynen dediğin gibi. Yine kral yorumunu eklemişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 11 Kasım 2009; 1:19:41 >

• keleminabi 'nin dediği gibi kendi çayımızı İngiliz markası ile içmeyelim ama kettle konusunda farklı düşünüyorum. Tamam, o alete kettle denip denmemesi, KETTLE hediye! diye abartılması tartışılır ama hiickimse 'nin dediği gibi 3-5 TL'lik su ısıtıcılardan hayatta almam. Malzeme önemli mutfak ürünleri konusunda. Bir de içindeki malzemeyi ısıtacaksanız, hele kaynatacaksanız durum daha da vahim. O 3-5 liralık ısıtıcıların plastiği kimbilir nasıl hammaddelerden yapılıyordur. Çok büyük ihtimalle de Çin'den geliyordur ki bu adamlar yoğurda bile melamin kattılar, bebekler öldü. Aman diyeyim sağlığınızı riske atmayın. Güvenilir bir markanın ürünlerini alın su ısıtıcığı da olsa.
  • bu olayın neresi bu kadar büyüdü niye kapış kapış anlamadım ? Şimdi 2x100 lü poşet zaten 10 lira falan hadi 13 de. O zaman siz bu dandik aleti 6 liraya aldığınıza mı seviniyorsunuz?
    Plastik kettle ı 5 liraya heryerde bulabilirsiniz Arçelik olmaz 2 sene garantisi olmaz ama plastik kettle da bozulmaz.
    Ayrıca sağlığa zararlıdır bu da aklınızda olsun, kettle'larda kullanılan plastik muhteviyatın alman TÜV onaylı olması gerekir.

ben yazıyı yazarken konuya hakim bir başka arkadaşta durumu gayet güzel açıklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 11 Kasım 2009; 4:53:21 >
  • Yalnız, ben Arçelik 'in bu lipton ile hediye verilen ürünü zararlıdır demek istemedim. Öbür, bilinmedik markaları almayın dedim. Aksine, şöyle bir inceleyince plastiği filan kaliteli göründü bana o 5 TL'lik kettlelara göre. Gizli ısıtıcısı var, içinde saklanan kupaları var... Güzel bir fırsat gibi göründü bana. Hem çay, hem seyahat tipi ısıtıcı ihtiyacı olanlara, 6TL iyi. Yalnız "güvenlidir" de demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sitesini de inceledim, bu ürünü bulamadım. Sanmıyorum ki Arçelik sağlığa zararlı ürün satsın ama sertifikası var mı?
  • valla bu kettle i 3-5 liraya falan bulamassınız bulsanız bile aynı tür olmaz herkez atıp tutmuş resmen hertürlü sıcak fırsattır arkadaşım bu satış fiatı 20 lira civarı işte çaylar bedavaya geliyor hala 3-5 lira diyenler mi dersin sağlığa zararlı diyenler mi dersin piyası fiyatı 20 lira kettle nin daha neyin tartışması bu ? ben kullanıyorum dünden beri gayette memnunum hiçte oyuncak gibi falan değil atıp tutmayın milleti yalnış yönlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

valla bu kettle i 3-5 liraya falan bulamassınız bulsanız bile aynı tür olmaz herkez atıp tutmuş resmen hertürlü sıcak fırsattır arkadaşım bu satış fiatı 20 lira civarı işte çaylar bedavaya geliyor hala 3-5 lira diyenler mi dersin sağlığa zararlı diyenler mi dersin piyası fiyatı 20 lira kettle nin daha neyin tartışması bu ? ben kullanıyorum dünden beri gayette memnunum hiçte oyuncak gibi falan değil atıp tutmayın milleti yalnış yönlendirmeyin

Milleti yanlış yönlendirmeyin diyene bak, dostum o evden çık birazda çarşı pazar gez fiyatlardan dünyadan haberin olsun, Saçmalamışsın, Atıp tutuyorsak kendi bildiğini de ortaya koy okuyalım, bir bildiğini geçtim bir fikrin dahi yok ise insan sağlığını tehdit eden ürün kullanımını teşvik edici destekleyici yazılar yazamazsın.

Bu kadar net.

Ayrıca o içtiğin çayın zararını gece yattım sabah kalktım görmezsin... afiyet olsun..

iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

valla bu kettle i 3-5 liraya falan bulamassınız bulsanız bile aynı tür olmaz herkez atıp tutmuş resmen hertürlü sıcak fırsattır arkadaşım bu satış fiatı 20 lira civarı işte çaylar bedavaya geliyor hala 3-5 lira diyenler mi dersin sağlığa zararlı diyenler mi dersin piyası fiyatı 20 lira kettle nin daha neyin tartışması bu ? ben kullanıyorum dünden beri gayette memnunum hiçte oyuncak gibi falan değil atıp tutmayın milleti yalnış yönlendirmeyin

Milleti yanlış yönlendirmeyin diyene bak, dostum o evden çık birazda çarşı pazar gez fiyatlardan dünyadan haberin olsun, Saçmalamışsın, Atıp tutuyorsak kendi bildiğini de ortaya koy okuyalım, bir bildiğini geçtim bir fikrin dahi yok ise insan sağlığını tehdit eden ürün kullanımını teşvik edici destekleyici yazılar yazamazsın.

Bu kadar net.

Ayrıca o içtiğin çayın zararını gece yattım sabah kalktım görmezsin... afiyet olsun..

iyi forumlar.

güzel kardeşim kettle fiyatı belli aynı ürünü 3-5 liraya bul göster tamam sorun ortadan kalkar arçelik yapmış sonuçta ne kadar sağlığa zararlı olabilecek biraz düşünün yahttp://urun.gittigidiyor.com/ARCELIK-K-3309-SEYAHAT-TIPI-KETTLE-YENI-2YIL-GARANTILI_W0QQidZZ18608455 ürün bu işte bul aynısını 3-5 lirayada bizde diyelimki hakikatende sıcak fırsat falan değilmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.