Şimdi Ara

migros 2x100 bardak poşet lipton + arçelik mini kettle 19,90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
21.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

valla bu kettle i 3-5 liraya falan bulamassınız bulsanız bile aynı tür olmaz herkez atıp tutmuş resmen hertürlü sıcak fırsattır arkadaşım bu satış fiatı 20 lira civarı işte çaylar bedavaya geliyor hala 3-5 lira diyenler mi dersin sağlığa zararlı diyenler mi dersin piyası fiyatı 20 lira kettle nin daha neyin tartışması bu ? ben kullanıyorum dünden beri gayette memnunum hiçte oyuncak gibi falan değil atıp tutmayın milleti yalnış yönlendirmeyin

Milleti yanlış yönlendirmeyin diyene bak, dostum o evden çık birazda çarşı pazar gez fiyatlardan dünyadan haberin olsun, Saçmalamışsın, Atıp tutuyorsak kendi bildiğini de ortaya koy okuyalım, bir bildiğini geçtim bir fikrin dahi yok ise insan sağlığını tehdit eden ürün kullanımını teşvik edici destekleyici yazılar yazamazsın.

Bu kadar net.

Ayrıca o içtiğin çayın zararını gece yattım sabah kalktım görmezsin... afiyet olsun..

iyi forumlar.

sioux çok doğru bir noktaya değinmiş. ARÇELİK markası var diye ÇİN'de fason olarak üretilmiş bir ısıtıcının sağlıklı olması gerekmiyor. Bu saatten sonra plastik olarak aldığınız her şeye çok dikkat etmelisiniz. Geri dönüşüm ile toplanan plastik ve benzeri ürünler gün geçtikce oranı artarak saf plastiğin içine katılarak üretim maliyeti düşürülmeye çalışılıyor. Bu TÜRKİYE'nin gerçeği ki ÇİN'in senelerdir gerçek oğlu gerçeği. Fason üreticilere teslim edilen sağlıklı hammadeye üretim esnasında yada kontrollerin gevşediği zamanda bu hurda malzeme ekleniyor. Böylece fasoncunun karı artıyor. Bir düşünün bu geri döşüm malzemelerinin içinde neler olabileceğini. İnterneti araştırırsanız 100 lerce örnek var. Midenizin kaldıramayacağı şeyler. Sabahtan akşama zararını göremeyeceğiniz bir şey için kullanırım derseniz o da sizin bileceğiniz şey.

Sanırım uyarıda bulunan arkadaş ne Kettle, ne LİPTON ne de ARÇELİK düşmanıdır. Olaya sadece forumdaş gözü ile bakarak bence de çok haklı bir uyarıda bulunmuş. Mutfağınızda plastikten olabildiğinizce uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaDHuNTeR -- 11 Kasım 2009; 8:25:45 >

• bu ısıtıcıyı opet kampanyasından 1000 tl akaryakıt karşılığında veriyorlar.
    zaten opet kampanyası için üretilmiş mağazada böyle söylendi.
    çok kıytırık bişi. kullanmaya değmez. ama zor zamanda belki işe yarayabilir.
    keşke araç çakmak girişi olsaydıda o zaman bişeye benzerdi...
  • o 3-5 liralık dediğiniz ısıtıcıları kettle daha pek yaygın değilken hatırlıyorum çocukluğumda rus pazarından alır cayır cayır da kullanırdık, kimseye de birşey olmadı :) öğrenciler de hâla alıyor kullanıyor, en son samimi bir arkadaşıma kettle ı gösterince , o ne yahu 1 TL ye almıştım dedi ben üni.ye gelince 5 yıl önce yani 1TL de 10'a katlamayacağına göre sıcak bir yanı yok. Ben boyutu hakkında da yorumumu önceki mesajda yaptım. Alanın boğazını sıkmıyor herhalde kimse ama eleştrilere de bu kadar savunucu mesajlar gelince insan kendini tutamıyor yani :) TwinChil hocam sen , kendine ve arkadaşlarına hediye filan alırsın artık kaynat 1 bardak iç, kaynat 1 bardak iç, neye yaradığı belli değil :) 20 liraya imiş muadili, kettle 18 lira diyorum 2 litre su kaynatıyor yahu

• ya işine gelen alsın gelmeyen almasın arkadaş. bu kadar uzatmaya gerek yok. aynı kettle ı gidin 1 liraya alın ne diyim. yada gidin başka bişi alın. bu bir fırsattır . niye mi çayın tanesi 9 10 liraya satılıyor krttle ın fiyatı 20 2545 50 lralık şey 19 lira fırsat mı fısrat. isteyen alır isteyen almaz. yani şu kettle a sağlıksız diyip 1 liralık kettle daaha iyi mantığını da anlamıyorum 20 liraya kettle alma örneğini de anlamıyorum. butrda resmwen bedavaya gelen bir kettle dan bahsediyoruz. dediğim gibi işine gelen alır gemeyen almaz
  • dun aksam ankamall 5m dede urun yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaDHuNTeR

sioux çok doğru bir noktaya değinmiş. ARÇELİK markası var diye ÇİN'de fason olarak üretilmiş bir ısıtıcının sağlıklı olması gerekmiyor. Bu saatten sonra plastik olarak aldığınız her şeye çok dikkat etmelisiniz. Geri dönüşüm ile toplanan plastik ve benzeri ürünler gün geçtikce oranı artarak saf plastiğin içine katılarak üretim maliyeti düşürülmeye çalışılıyor. Bu TÜRKİYE'nin gerçeği ki ÇİN'in senelerdir gerçek oğlu gerçeği. Fason üreticilere teslim edilen sağlıklı hammadeye üretim esnasında yada kontrollerin gevşediği zamanda bu hurda malzeme ekleniyor. Böylece fasoncunun karı artıyor. Bir düşünün bu geri döşüm malzemelerinin içinde neler olabileceğini. İnterneti araştırırsanız 100 lerce örnek var. Midenizin kaldıramayacağı şeyler. Sabahtan akşama zararını göremeyeceğiniz bir şey için kullanırım derseniz o da sizin bileceğiniz şey.

Sanırım uyarıda bulunan arkadaş ne Kettle, ne LİPTON ne de ARÇELİK düşmanıdır. Olaya sadece forumdaş gözü ile bakarak bence de çok haklı bir uyarıda bulunmuş. Mutfağınızda plastikten olabildiğinizce uzak durun.

Aynen RoaDHuNTeR çindeki "çoğu yerdeki" üretimi çok güzel açıklamışsın, Avrupada çin malı oyuncak kullanmak yasaklandı biliyorsun. neden? çünkü çin malı plastikte bu dediğin faaliyetlerden ötürü kurşun izlerine rastlanıyor.

Hatta daha dün conan o brien show'unda stand up gösterisine bu konuyu koymuştu, çin'e disneyland açılıyormuş o yüzden dalga geçmeye başladı "kurşun içermeyen pamuk prenses kalesi" "mickey mouse un oturacağı yarı-kurşunlu ev" gibi espriler yaptı adam.

Kısaca adamlar artık bilgiyi geçmiş geyik muhabbetine terfi etmiş biz hala tartışıyoruz.

• Bu ürünü alan arkadaşların evlerinde Kettle yok mu?
    Büyük ihtimalle vardır. Ehh Kettle ile min. 0.5lt suyu çok kısa sürede kaynatabilirsiniz.

Evinde kettle olmayan, 1-2 kişi kalanlar için ideal olabilir ama arkadaşlarında dediği gibi plastik bardaklarını filan kullanmayın sakın.
  • Bugün Ankara Söğütözü Vialife Migros'tan aldım. Ben alırken hala bir sürü vardı. Girişe koymuşlar. Az önce denedim. 5 dakikada suyu kaynatıyor. Gizli rezistansı var. Plastiği, kablosu ve fişi 3-5 liralıklarla kıyaslanmayacak derecede kaliteli. Evde kullanım için bi kaç ay önce Tchibodan çelik kettle almıştım. Tabi ki onunla kıyaslanmaz ama seyahat için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

fırsat fiyat olarak çok iyi, güzel ama ısıtıcı iç yüzey plastikse ben almam.
    yüksek sıcaklıkta suya plastiğin temas etmesine karşıyım, nette bir sürü yazı okumuştum zamanında bunun uzun vadede tehlikeli olabileceğine dair.
    Sonuçta sabah akşam keetle kullanan biriyim.
    geçen sene 35 tl 'ye premier çelik kettle almıstım gizli resistanslı, çok memnunum. yine bulsam kaçırmam ama bulamıyorum o fiyata.

not: araç içi geniş ve 220Vac-12Vdc dönüşümü masrafsız yapılabilirse, arada bir araba içinde iş görür. mini kettle dediğine göre yol için kullanımı pratik olabilir.

haklısınz plastik olayı sağlkılı değil. ama premier de açıkçası çakmanın çakması bi marka. kim bilir çelik dedikleri nedir bilinmez ki güvenilmez ki öyle makalarada

paslanmaz çelik, tse belgeli. Tse belge verirken radyoaktiviteden toksiteye tüm yönlerden test yapıyor malzemeye, fiziksel dayanımı söylemem gerek yok zaten. Ürün piyasada 70-80 civarı olmuş , ucuza bulursanız kaçırmayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Çaylar Zaten 15 Lira Kettle 5 Liraya Gelmiş Oluyor...Sürahi Fiyatına Kettle Alıyorsunuz...Daha Ne Arıyorsunuz...

Yahu sevgili arkadaşlar, kardeşler, ağabeyler :) O kettle değil ki, bildiğimiz birkaç sene önce 1TL ye şimdi de taş çatlasa 3-5TL ye alınabilecek olan elektrikli su ısıtıcı, hatta bundan daha geniş haznelisini alabilirsiniz 3-5 liraya 1milyoncularda :) çok oyuncaksı birşey. Kettle filan değil yani, basit su ısıtan şu dandik şeylerin kapaklısı ve Arçelik yazanı :) ortalama kupayı doldurabilecek kadar su alıyor. Devasa kupada çay içenlerin bardağını bile doldurmaz annem babam gibi

@keleminabi

Abi memleket Rize-Artvin karışık biliyorsun, bizde çay var babam tarafında da annem tarafında da, lipton , doğuş vs hepsi aynı, kimi işte çayın çubuğunu daha çok seçtirtiyor, alırken nazlanıyor , kimi seçtirtmiyor bol çubuklu alıyor çayı :) Lipton'un da çay alımyerleri yüzlerce vardır ilçelerle birlikte Artvin-Rize çevresinde. Hiçbir ekstra özelliği yok ,aynen dediğin gibi. Yine kral yorumunu eklemişsin :)

O dediğin dandik ısıtıcılarla alakası yok bir kere. Yurtta kalıyorum; o ısıtıcılardan 2 sene kullandım 5 6 tanesi haşat oldu. Sonra gizli rezistanslı normal bir ısıtıcı aldım, fakat çok büyük olduğu için yer sorunu oldu. Çay+ısıtıcıyı migrostan aldım bugün ve ürün çok güzel. Kullanmadıysak milletin kafasını karışıtrmayalım lütfen.

• Ürün tekrar satışa çıkarılmış az önce 24 tl ye 2*100 adet bardak poşet lipton aldım kettle hediyesi var seyahat tipi arçelik k3309 denedim gayet kullanışlı ve başarılı tek poşet çayıda salladım içine ohh mis 3 su bardağı çay içtim 0.5 lt

migros 2x100 bardak poşet lipton + arçelik mini kettle 19,90

migros 2x100 bardak poşet lipton + arçelik mini kettle 19,90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 1 Nisan 2010; 21:59:13 >

• ankarada varmı? kangurum ve migros sanal markette göremedim ürünü
  • Çok uzun bir süreden beri bütün Tansaşlarda var bu kampanya. Kalmış mıdır bilmem gerçi.
  • bi bakmak lazım tansaşlara ozaman
  • Ankamall Migros'ta var. 24.90 Tl'ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

şu alet araçlarda çakmak girişinde kullanılabilse süper olurdu...

Migrostan aldığımız ürünün fişini kessek ve ucuna araç çakmak girişi bağlasak, acaba iş görürmü.

2 sene garantisi var ürünün kabloyu kesersen garanti dışı kalır diye biliyorum

Alemsin !
    Tabiki olmaz . 220 Voltta 600Watt güç verir. 12 Volt a bağlarsan 220/12 kat gücü düşer işe yaramaz yani

• Tehh be bu arabaya olmuyo demi yaa ?
  • bu ürün hala mikroslarda satılıyor mu?

varsa kaç TL?
  • Valla bitmiş kampanya herhalde olsa bende alıcam:)
  • kangurum çökmüş yau...peh pehhh...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.