Şimdi Ara

migros 2x100 bardak poşet lipton + arçelik mini kettle 19,90 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
21.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

şu alet araçlarda çakmak girişinde kullanılabilse süper olurdu...

Migrostan aldığımız ürünün fişini kessek ve ucuna araç çakmak girişi bağlasak, acaba iş görürmü.

2 sene garantisi var ürünün kabloyu kesersen garanti dışı kalır diye biliyorum

Alemsin !
    Tabiki olmaz . 220 Voltta 600Watt güç verir. 12 Volt a bağlarsan 220/12 kat gücü düşer işe yaramaz yani

Hoca amma hesap yapmıssın ama... 220 V alternatif akım (AC) diğeri 12 V DC akım ... biri armut biri elma Hiç çalışır mı?

• 1-)Kampanya devam ediyor mu?

2-)Cihazı 12 volta bağlayabilirsin ve hiçbir şekilde güç düşümü olmaz. Orada sadece gerilimi düşürüyorsun, gerilim düşünce de akım artıyor yani güçten kayıp yok.
  • kampanya ile ilgili bilgi varmı nerdedir nası buluruz nasıl atlamışız bunu
  • Aynen fena kaçırdık:)
  • arada sıırada mikroslarda görünür ama fiyat değğişşken olur bir 20ye bir 25e
    bu hafta yok
  • Almak isteyenler fırsat geldi, Carrefour'un kataloğunda gördüm ürün tekrar satışta.
  • şu alet araçlarda çakmak girişinde kullanılabilse süper olurdu...

Migrostan aldığımız ürünün fişini kessek ve ucuna araç çakmak girişi bağlasak, acaba iş görürmü.

Cihaz 220 V çalışdığına göre çakmak girişinden 220 V nasıl alacaksın ?

ona da 8 kg luk bir trafo bağlayıverir

12-220V 600 W LIK TAM SİNÜS İNVERTER İŞİNİ GÖRECEKTİR.
  • Carrefour da fiyat daha iyi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Carrefour da fiyat daha iyi arkadaşlar.

ne kadar ?
  • Arkadaşlar bu ürünü alacaklar dikkat etsin, ürün Made in PRC'dir, sanırım daha önce bir arkadaş yazmıştı. Çin, dünyanın en büyük geri dönüşüm merkezidir. Hiç bir şey çöpe atılmaz, ona göre dikkat edin derim. 20 TL için sağlığınızla oynamayın... Arçelik falan diyecek olanlar olabilir, bu ürünler fason üretimdir bunu da belirteyim.

Ayrıca ürünü alan bir arkadaşım 500 ml kapasitesine rağmen suyu çok çok geç kaynattığını belirtti.
  • Şu an da çin olmayan hiç birşey yok.Su sebilleride çin.O zaman su içmeyin.Buzdolaplarının iç plastiği çin buzdolabıyı kullanmayın.Olmaz öyle şey:)
  • Ben de Çin'den ithalat yapan bir firmada çalışıyorum, Çin'de binlerce firma var bu tip ürünler yapan ve bu kadar ucuza mal edilen üründen korkun diyorum o kadar. Bu tip ürünler büyük çoğunlukla geri dönüşüm malzemeden üretilmiş dayanıksız, kalitesiz ürünlerdir. Zaten ürünü elinize alınca anlayan anlar arkadaşlar. Küçük bir bilgi olsun almayı düşünen arkadaşlara...
  • Bugün Carrefour'dan aldım.Gayet güzel şuan bir sorun yok ama bakalım 24 tl'ye aldım
  • Bence hiçte sıcak falan deil.lipton demlik tanesi 5 TL 2si 10 TL yapar hertürlü ısıtıcının parasını çıkarıyorlar.migrosa özel bişey deil heryerde var esenyurttayım seher markette vardı baktım ama alınıcak gibi deil.
  • hangi demlik 5 lira dostum kafanmı iyi..

oldu olcak açık çayın kilosu 6 liradan hesapla hepsi yalan de ondan tüketelim..

100 lü lipton zaten 10-12 lira..
  • Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojen1991

Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.

arkadaşım şaka mısın sen?
  • quote:

Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

arkadaşım şaka mısın sen?

Neden? Bilgilendirme amaçlı yazdım. Burayı hala okuyanlar ya da okuyacaklar olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.