Bildirim
Mighty Light - Ev için sensorlü lamba 9,60 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fiyat da güzel, ürün de çok başarılı. Ben 2 ay önce 15 TL civarına almıştım. Beklediğimden iyi çıktı, aydınlatması boyutuna ve 3 LED olmasına rağmen çok iyi. Bütün koridoru aydınlatıyor. Gece-gündüz sensörü sayesinde gündüz yanmıyor. Hareket sensörü de çok hassas, ama sadece yakından algılıyor (yarım metre kadar). Parasını hak eden bir ürün. 1 adet daha (koridorun diğer ucuna) alabilirim. -
ben de koridor ve merdiven için 2 tane aldım. yapışkanı sağlam mı hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: the-maintain
ben de koridor ve merdiven için 2 tane aldım. yapışkanı sağlam mı hocam?
Sağlama benziyor. Ben yapışkanını kullanmadım. Duvara monte bir ayakkabılık var, onun üzerinde (seyyar şekilde) duruyor. Ama alırken tereddüt etmiştim (yeterince aydınlık vermez diye), gerçekten aldığıma pişman olmadığım bir alet çıktı. -
Benzer bir ürünü 7-8 ay önce almıştım. Osram marka. Hem ışık hem de hareker sensörü var ama aynı anda sadece biri kullanılabiliyor. Işık sensörüne aldığınızda karanlıkta sürekli yanıyor, hareket sensörüne aldığınızda ise gece gündüz harekete bağlı olarak yanıyor. Karanlıkta ve harekete bağlı olarak yanması benim için çok daha iyi olurdu. Bu bahsettiğiniz ürün de Osram gibi mi yoksa benim istediğim gibi mi acaba? -
İkea da prize takılan versiyonu var. 13 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. -
Prize takılan modeli, 6.90 tl + kargo...
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/otomatik-sensorlu-4-parlak-led-li-gece-lambasi-119982588
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçta yapışkanlı belli bir süre sonra elbet düşer -
Hocam koridorlar ve merdiven de Priz yok benim genelde de olmuyor zaten bu pilli olanlar daha uygun o yüzden
Vidalama Aparatı da çıkıyor yazıyor açıklama da da ben duvarı delmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
Sonuçta yapışkanlı belli bir süre sonra elbet düşer
Herhangi bir oto sanayisinden 1 TL karşılığı 10 cm uzunluğunda 3M çift taraflı bant alınır, sittin sene düşmez, sökerken duvarın boyası ve sıvası da beraberinde gelir, onu da dikkate almak lazım...
Ekleme: "Sökerken" derken tam sökmekten bahsediyorum, yoksa pil değiştirmek için yuvasından çıkarma imkanı var...
@selamivural
O ürünü de araştırmıştım zamanında, ama benim amacıma uygun gelmedi, koridordaki priz çok aşağıda ve elektrik kesintilerinde bir işe yaramayacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 20 Temmuz 2014; 18:32:17 >
-
Arkadaşlar 2 yıl önce bitenekadar dan almıştım bu ürünü şiddetle tavsiye ederim çok işe yarıyor. / 3 adet kalem pille çalışır sensör çok hassas aydınlatma çok iyi . yani bu kadar iyi çıkacağını tahmin etmemiştim. buyurun bitenekadar da şuanda stokta yok alttaki sitede var görünüyor.
https://www.ucuzluksepeti.com.tr/aydinlatma-urunleri-1/panther-sensorlu-ledli-kamp-lambasi-pt-84001
Ben dışarısı için konuşmuştum hava koşulları düşününce bahçede düşme ihtimali var. Vida aparatı varsa zaten sorun yok. -
Pil ne kadar dayanıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün gerçekten işe yarar bir ürüne benziyor fakat hareket sensörünün yarım metreden fazla bir alanda algılamaması kötü... En azından 2 metreden algılasa çok daha kullanışlı olurdu. Sırf bu yüzden bu ürünü almaktan vazgeçtim ama araştırıyorum sensörü daha uzaktan algılayabilen aynı özellikte bir cihaz bulursam almayı düşünüyorum. Şöyle bina girişlerindeki armatürler gibi güçlü sensörü olan küçük pille çalışan ledli bir ürün çok kullanışlı olurdu. Böyle bir ürünün varlığından haberi olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum... -
Media marktta osramın yuvarlak ürünü var.
4 senedir kullanıyorum.
Sensörüde 2-3 mt den algılıyor aydınlatmasıda çok güzel.
30-TL civarıydı fiyatı. Ama internet sitelerinde ürünü bulamadım.
Buldum. Kasa değişmiş ama ürün bu.
http://www.koctas.com.tr/dekoratif-aydinlatmalar/spylux-80191-isik-sensorlu-led-lamba/7096/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_agabey -- 21 Temmuz 2014; 9:08:48 > -
Konuşulan ve tevsiye edilen ürünler arasında, ışığa duyarlı ve harekete duyarlı şeklinde fark var.
Harekete duyarlı olan ürünler daha kullanışlı gibi geliyor bana. heleki pil ile besleniyorsa.
Selamlar, -
Tekzende de philpsin görmüştüm, sanırım 24,90 di fiyatı
bana da lazım böyle birşey.
3w e27 duylu led lamba bu tür işler için çok daha makul bence... tuvalet gibi küçük yerler, çocuklar için açık bırakılan koridor...
bu sensörlü olan, gece vakti çişe kalkan çocuğu algılayacak da, çocuk kafayı duvara gömmeden yanacak da... :)
bkz:http://www.hepsiburada.com/liste/petrix-3w-led-ampul-beyaz-isik-3lu-paket/productDetails.aspx?productId=hrpanpa0303&categoryId=13006524
kişiye özel 16,91TL, 3 adet...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 21 Temmuz 2014; 11:28:56 >
Benzer içerikler
- doğum gününde hediye veren markalar
- tod kampanya
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X