Şimdi Ara

Mighty Light - Ev için sensorlü lamba 9,60 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
6
Favori
15.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lambayı gündüzleri off konumuna getirmeye gerek var mı? ya da otomatik olarak gündüzü algılıyor da yanmıyor mu
  • yurtiçi veya yurtdışı e27 led ampül tavsiye edebilecek varmı? güçlü aydınlatan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

lambayı gündüzleri off konumuna getirmeye gerek var mı? ya da otomatik olarak gündüzü algılıyor da yanmıyor mu

Gündüz kendiliğinden yanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

lambayı gündüzleri off konumuna getirmeye gerek var mı? ya da otomatik olarak gündüzü algılıyor da yanmıyor mu

Gündüz kendiliğinden yanmıyor.

Gayet iyi o halde teşekkürler

• Bana da gece olunca yanan bir lamba lazım. Gece olunca otomatik ve bir odayı normal şekilde aydınlatabilecek bir lamba biliyor musunuz? Sensörlü 4 LED gece lambaları var ancak bunlar 1 watt ve ışıkları çok yetersiz.

Eskiden gece sensörlü duylar vardı, normal ampül bağlıyordunuz gece olunca yanıyordu. Şimdi bakındım ama bulamadım.

Önerisi olandan öneri rica ediyorum. Teşekkürler.
  • Bu ürünü 5-6 ay gibi bir süre kullandım. Yeni evimde koridor ışığı olduğu için ve duvara monte ettirmek istemediğim için monte etmedim.

Şöyle ki;

- Üründen ÇOK MEMNUNDUM.

- Gündüz yanmıyor, karanlıkta önünden geçerseniz yanıyor. İşlevini mükemmel yerine getiriyor.

- Çok parlak bir ışık vermiyor ama karanlıkta yolunuzu rahatlıkla bulmanızı sağlıyor.

- Pil tüketimi çok az. 3 adet normal kalem pil ile 6 ay pil değiştirmeden kullandım.

- Ürünün stand gibi bir aparatı var, onun içine takılıyor. Dolayısıyla pili değiştirmek için aleti standdan çıkarıyorsunuz, stand duvara monte ediliyor.

- Yanındaki yapıştırma bandı iyi yapıştırmıyor. Yüksek bir yere asarsanız birkaç saat sonra paldır küldür sesle, yerde kırık bir halde bulabilirsiniz. Ya sağlam çift taraflı bir bantla ya da vida ile monte ederek kullanın.

Ben 8.90 TL tanesini almıştım ve evin her köşesinde kullandım. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.