Şimdi Ara

Miğfer Dibinde Ateş Bulamadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine bi gün Fikret ben Süleyman abi Isengardın arkalarında bi gölgelikte oturmuş yemeğimizi yiyorduk.Bizim bi Muhittin abi var Mordordan troll terbiyecisi onun kumar borcu varmış süleyman abiye 2 ay önceden ona karşılık bize öküz avlamıştı buralardaydı ailesini görmeye gelmiş onu getirmişti bugün bizde kargaşadan az uzaklaşalım dedik az kafa dinleyelim dedik barajın oraya ağaçlığın altına bi güzel yerleştik.Neyse bi güzel yedik yemeğimizi süleyman abi donundan Camelını çıkardı banada uzattı aldım fikret içmiyor o kadar dedik olum pasif içicilik daha kötü falan dinlemiyor neyse tam yaktık sigaraları bi tane orc geldi dedi saruman 2'nizi çağırıyor kimler dedik süleyman ve sen dedi.Süleyman abide bi keyif sigarası içirtmedi sakalına tükürdüğümün büyücüsü diye söylenmeye başladı neyse kalktık kuleye gittik 55 kat çık çık bitmiyor 20.katta süleyman abinin nefes kesildi geriye kalan katları 10 dk'da çıktık saruman ilk bize bi fırça kaydı sonradan Miğfer dibinde kullanılacak patlayıcıları gösterdi.Gece bunlarla içeri girecez dedi.Ben çocuklara söyledim bunları su kanal geçiş yerlerine yerleştiricekler sizin göreviniz sadece bombanın fitilini ateşlemek.Süleyman abi ve ben bu kutsal görevin bize verilmesine çok şaşırmıştık artık şehitlik mertebesine yükselicektik.Saruman leş gibi sigara kokuyorsunuz gidin kendinize çeki düzen verin gece hata istemiyorum dedi.

Artık geceyarısını geçmişti. Gökyüzü tamamen kararmıştı ve ağır havanın durağanlığı fırtınayı haber veriyordu. Aniden bulutlar gözleri kör eden bir şimşek çaktı Süleyman abi ve ben sigaralarımızı içiyorduk Fikoda yanımızda orklara çeki düzen veriyordu.Şimşek batıdaki tepelere doğru indi. Şimşek sayesinde Miğfer Suru ile aramızdaki mesafeyi ışığın altında gördük o kadar savaşa katılmıştık ama ben bu kadar biçimsiz ve büyük bir sur görmemiştim.Süleyman abiye tam surun nasıl olduğunu söyleyecekken bi acemi ork gelip bize sigara sorma cesaretinde bulundu Süleyman abi son dalımızdı bizimde kardeş kusura bakma diyerek geçiştirdi biz çaktırmadan yeni sigaralarımızı yakarken Yağmur kamçılarcasına yağmaya başladı.Süleyman abi Zeusa nefret kusuyordu.

Bizim Feramuz abi bi kaya bulmuş tepesine çıkmış hayvan gibi ağzındaki salyaları akıta akıta bağırıyordu ne dediğide anlaşılmıyordu ama özünde iyi bi abimizdi.2 dk sonra bizim öndeki kekolar surlara koşturmaya başladılar sonra aniden durdular bizde arkada onları beklemeye başladık.2 dakika sonra taarruz başladı merdivenler surlara yanaştırılmaya başlandı.Biz savaştaki en rahat adamdık tek görevimiz fitili ateşlemekti

Bizim kekolar çığlıklar atıp, kılıç ve kalkanlarını sallamaya başladılar ve siperler üzerinde açıkta duran her şeye bulut halinde oklar fırlattılar.Bizde Süleyman abi ile bi kayanın altında siper alıp kekoların patlayıcıları yerleştirmesini beklemeye başladık.Bu arada süleyman abi donundan 2 tane jack daniels çıkardı süleyman abinin donuna her şey sığıyordu açtık içmeye başladık baktım fikret geldi dedi hadi sıra sizde patlayıcılar yerleştirildi dedi biz kayalıktan bi çıktık ortalığı kan götürüyor elimize tutuşdurdular 2 tane meşale dediler yakın süleyman abiye ateş sordum yok ben Sarumanın odada bıraktım galiba kesin koymuştur la dedi gitti zippo.Bende de kibrit vardı ama yağmur yüzünden ıslanmıştı o koşuşturmacada ateş aramaya başladık o anda süleyman abi eurekaa eurekaaa diye bağırmaya başladı dedim abi nediyosun dedi olum biz bu patlayıcıları uzaktan yanan oklada patlatabiliriz dedi sadece bize iyi bi okçu lazım aklımıza tek bir isim geliyodu muhittin abi troll terbiyeciliğinden önce 2 altın 1 gümüş madalyası vardı okçulukta hemen fikretin teli alıp ödemeli attık muhittin abi bize döndü ama oda ödemeli atmıştı onda da dakika yoktu 2 dk sonra tekrar bi numara aradı annemin telinden arıyorum çabuk söyleyin dedi.Süleyman abi sana ihtiyacımız var acil gelmen lazım yakınmısın dedi yakınım rohan topraklarındayız annemle yürüyüşe çıktım annemi bırakayım hemen geliyorum dedi.Bizde beklemek için bi kayanın altında saklanmaya başladık süleyman abinin donundan bir şeyler çıkarmasını bekledim ama çıkarmadı donu su geçirdiği için sigaralarda leş olmuştu.15 dk sonra muhittin abi geldi olayı anlattık muhittin abi oku aldığı gibi Miğfer dibine bi çizik attı ama tek sorun 3'ümüzünde surlara çok yakın olmasıydı surdan kopan büyük kayalar muhittin ve süleyman abinin ölümüne sebep oldu şu anda mezarlarının başındayım ve ailelerine göz kulak olacağıma söz vermiştim ama 2 ek iş yapmama rağmen yetmiyor sarumanın bağlattığı şehit maaşı yetmiyor artık tek çare kalmıştı sarumanun odasına girip palantiri çalmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 22 Şubat 2015; 22:03:52 >

• Para versen okumam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tık güldüm.Iki degil ama bak bir tık.

•  Miğfer Dibinde Ateş Bulamadık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun boyle trollere ihtiyacı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu okuyacağıma giderim sela okurum
  • Güzel alinti yapmişsin bana o film sahnelerini hayirlattin neden bilmiyorum ama yùzüklerin efendisi filmine aşigim sanki ben yaşamişim o savaşlari gibi geliyor icimden :-))

• Kenan komutan sandım ilk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.