Şimdi Ara

MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
18
Favori
20.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Hayirli kazanclar.Malatya da yasiyorum haliyle burada pek satan yok. İs basa dustu gittim Metromarketten dondurulmus aldim ev de kendim yaptim.Paket 16 tl idi icinde yaklasik 30-40 tane vardi. Gercekten cok guzel oldu herkese tavsiye ederim

Anaa Malatyalı var forumda Bir ara Kışlada satıyorlardı da orada kapandı. Şimdi hiç yok galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Gunluk Amator Hikayelerim Icin.*
    http://storyworkspace.blogspot.com.tr *Blogger
    www.wattpad.com/user/better_than_better *Wattpad
  • Hocam midyeyi nerden alıyorsunuz? 100 Midyeyi kaça alıyorsunuz çok merak ettim. Adana'da böyle işe girişsem mi ne yapsam acaba

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Hayirli kazanclar.Malatya da yasiyorum haliyle burada pek satan yok. İs basa dustu gittim Metromarketten dondurulmus aldim ev de kendim yaptim.Paket 16 tl idi icinde yaklasik 30-40 tane vardi. Gercekten cok guzel oldu herkese tavsiye ederim

Anaa Malatyalı var forumda Bir ara Kışlada satıyorlardı da orada kapandı. Şimdi hiç yok galiba

Şampiyon Kokoreç açıldı orada var bir tek şuan sanırım

Xbox: SAvior44

• Hocam o tarafa gelince sizi nasıl tanırız ? Bizim de yardımımız dokunsun taze olması şartıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Birincisi midyeyi çok pahalıya alıyorsunuz İzmir'de 1000 tanesi 70 - 90 TL arası, pahalıya aldığınız için pahalıya satıyorsunuz, İzmir'de aç kalırsınız :) Neyse hayırlı işler size.

Orijinalden alıntı: mustaaf3718

BAĞCILAR

ne olmus oraya?

"Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • 200 tanesi 70 tl nedir yahu ? İzmirde satış fiyatı böyle zaten. Benim bildiğim bir tanesini alış fiyatı 10 kuruş

ben 60 midyeyi 5 liraya aldığımı biliyorum, ki bu yemek için. Satmak için olsa daha da uyguna toptan alınabilir.

Bol kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbatu -- 31 Temmuz 2015; 2:19:43 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle bende bu isin icindeyim. Daha dogrusu balikcilik yapiyorum. Midye isi tutturursan eger cok paralar kazanabilecegin is. Hayatinin sonuna kadar bir kosede aksama kadar basinda beklememen icin sana bir oneri;

Istanbulda nerede var bilmiyorum ama genclerin cok takildigi, bilhassa etrafta uni yurdu olan biryerde tezgah acman taraftariyim. Para kazandikca isi buyut ve alttan isitma yapabilen bir tezgah al, midyeler surekli sicak kalsin. Artik insanlar senin yerini bildikten sonra surekli gelirler ve eve torbalar dolusu paket alirlar. Ukalalik gibi olmasin ama ben 12 senedir esnaflik yapiyorum, insanlarla arani sicak tut, bazen insanlara kiyak yap, gelenlerle muhabbet et. Birgun o tezgah sana kucuk gelirse oradaki dukkanlardan birini kiralayip midye + balik ekmek yapabilirsin ve bundan 7-7 sene sonra adam bulup calistirirsin.

Hayirli isler bol kazanclar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Töbe bismillah 75 kuruş 1 lira dedi la seyyar midye satıyorsunuz.Şahsen Kuşadası'nda 200 kadar midyeyi 30 lira gibi paraya kapıyoruz.(Saat sabaha karşı 3-4 gibi tezgah kapama suretiyle) O parayı versem içim yanar valla :D (Hadi sabah olsun toplu almayalım 50 kuruş verelim ortaya :D )
    Yanlış anlama İstanbulda piyasa bu olabilir tabiki sadece bu kadar fark beklemiyordum. Hayırlı satışlar umarım işleriniz büyür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopelesscase -- 31 Temmuz 2015; 14:11:35 >

Orijinalden alıntı: sinanergin55

abi ne yaptın sen ya ben daha midye yiyemem ki şimdi.Dün akşam arkadaşın tezgahının önü dolu diye girmedim bu akşam yiyecektim.

senin bu videodan miden bulandığına göre midyelerin adet gördüğü hakkında da bilgin yoktur eminim

https://eksisozluk.com/midyenin-adet-gormesi--278762

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.