Şimdi Ara

Midemde reflü sandık, ülser çıktı sorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamur vs şeylerde uzun süredir kusuyorum. en sonunda doktora gittik ve reflü diye düşünüyoduk ülser çıktı. küçük bir yara var
    asitten kaynaklanıyomuş sanırım ve tam bir kola bağımlısıydım

şimdi hap falan verdiler. doktorun dediklerini uygularsam bundan kurtulursam ve yedikten sonra kustuğum şeylerde falan düzelme olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzay13x -- 18 Kasım 2016; 15:54:12 >

• geçmiş olsun..sadece hamur işlerindemi kusuyorsun...başka şikayetin varmı...Gastroskopi raporunda ne yazıyor tam olarak? parça alındı mı? kan tahlil yaptırdınmı?
  • sağol.raporlara tam bakmadım ama yara haricinde sorun yok sanırım. kan tahlili ve ultrasonda hiçbir şey yok, kilodan dolayı karaciğer yağlanması dışında

işte hamur,patlıcan kızartması,kurufasülye suyu falanda kusuyom

ama tabi herzaman değil, böyle 5-10 hamur yiyip kusmadığım da oluyor
  • tedaviyi veren dahiliye doktorumuydu gastroenterologmuydu?? Doktor değilim fakat uzun yıllardır mide ve bağırsak sorunu yaşadığım için çok iyi biliyorum. Reflüyü andırıyor şikayetlerin. Tedavin hakkında işe yarayıp yaramayacığını söylemem için raporda yazanların hepsini bilmem gerek. Öneri olarak midene kötü gelen yiyecekleri biliyorsan onları yememen senin için iyi olur.
  • Şu an ki durumunuz nedir? Ne tür ilaçlar aldınız, isim vermeniz mümkün mü ? Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.