Şimdi Ara

Midem yanıyor uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 3 4 adet kır pidesi yedim şimdi yatamıyorum. Dakika başı ağzıma acı su geliyor mecburen yutuyorum sonra o mideye inene kadar yemek borusunda inanılmaz bir kasıntı oluyor. Saat 11de yatagagirdim hala uyuyamadım. Yaşayan oldumu önceden bu şekil bir şey.

• Şu an yine oluyor bayılacak gibi oluyorum
  • Soğuk süt için hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    Evde süt yok su ile geçiştirmeye çalışıyorum şuanda. Yarın alıcam.
  • cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt

Acı suyun ağzınıza gelmemesi için çift yastık yatabilirsiniz başınız yukar da olsun biraz, eczaneden gaviscon şurup da alabilirsiniz yanmaya birebir 

• THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • gaviscon double action

yoksa süt içilebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karbonat varsa evde, iki çay kaşığı karbonatı bir bardak suda iyice çözüp iç.

• 2 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suda çözdürüp iç.Karbonat yoksa maden suyu iç onda da karbonat var.O da yoksa bir yemek kaşığı bal ye.

• Hocam aynı durumu bende biliyorum çift yastık koyun başınız daha yüksekde olsun
  • Tüm hayatin boyunca sabah ve akşam sadece haşlanmış patates püresi yiyebilirsin sıkıyorsa baska bir şey ye hem acı çekersin hemde ilerisi kanser olur hosgeldin aramıza çay sıcak su soğuk su alkol aklina ne gelirse hepsi yasak
  • M.S .T kullanıcısına yanıt
    Hocam internete baktım reflü felan yazıyor . Tahminim bu ağrı 1 gecelik oldu bende yedikltrim sindirilşnce geçer diye düşünüyorum. Olmadı bi doktora görünürm.
  • 10 dakikadır ağrı biraz yavaşladı. Ağıza mide asidi gelmiyor fakat sanki geliyormuş gibi yemek borusu ve göğüsüm sızlıyor. Ara ara geğirme isteği oluyor. Umarım hasta değilimdir.
    Ben de akşam güveçle kuş başılı pide yedim benim de yanıyor bende uyuyamıyorum dışarıda yemek yenilmez en dandik yağı koyup basıyorlar tuzu şimdi süt içicem o yatıştırır
  • herakles24 kullanıcısına yanıt
    Aylardır yemiyordum canım çekti alayım dedim eve. Midemi mahvetti . Bu sondu artık mecbur kalmadıkça dışardan yemem artık.
    Ben de hap öyle diyorum canım çekiyor yiyorum 😁
    Rennie ilacını alın acil. 1 tablet çiğneyin iyice yutun 30 dk sonra rahatça uyursunuz evinizde düzenli bulundurun.
  • Kefir iç kefir

Gastrit ve ülser nerden biliyorum dersen 10 yildir bu isin ustası oldum
    Reflu dediğin şey mide kaşının gevsek olmasi yani genetik doğuştan gelen bir şey sonradan olan degil senin ki yiyecek ile tetiklenmis gastrit olabilir ya da belki midende yara vardır gastrit ve ülsere neden olan şey hijyen olmayan sekilde yapılmış yiyeceklerden bulaşan heliko pilori bakteri bu seni hasta eden bakteri ölmüyor 30 gun boyunca her gün 10 tane antibiyotik iciyorsun ve şansına %50 ölmeme olasılığı var ki sana diyeceğim o ki senin için cehennem yeni başlıyor reis bundan sonra hayatın eskisi gibi olmayacak bir daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.