Bildirim
Midem yanıyor uyuyamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu an yine oluyor bayılacak gibi oluyorum -
Soğuk süt için hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde süt yok su ile geçiştirmeye çalışıyorum şuanda. Yarın alıcam. -
Acı suyun ağzınıza gelmemesi için çift yastık yatabilirsiniz başınız yukar da olsun biraz, eczaneden gaviscon şurup da alabilirsiniz yanmaya birebir
Teşekkür ederim. -
gaviscon double action
yoksa süt içilebilir
-
Karbonat varsa evde, iki çay kaşığı karbonatı bir bardak suda iyice çözüp iç.
-
2 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suda çözdürüp iç.Karbonat yoksa maden suyu iç onda da karbonat var.O da yoksa bir yemek kaşığı bal ye.
Hocam aynı durumu bende biliyorum çift yastık koyun başınız daha yüksekde olsun -
Tüm hayatin boyunca sabah ve akşam sadece haşlanmış patates püresi yiyebilirsin sıkıyorsa baska bir şey ye hem acı çekersin hemde ilerisi kanser olur hosgeldin aramıza çay sıcak su soğuk su alkol aklina ne gelirse hepsi yasak -
Hocam internete baktım reflü felan yazıyor . Tahminim bu ağrı 1 gecelik oldu bende yedikltrim sindirilşnce geçer diye düşünüyorum. Olmadı bi doktora görünürm. -
10 dakikadır ağrı biraz yavaşladı. Ağıza mide asidi gelmiyor fakat sanki geliyormuş gibi yemek borusu ve göğüsüm sızlıyor. Ara ara geğirme isteği oluyor. Umarım hasta değilimdir. -
Ben de akşam güveçle kuş başılı pide yedim benim de yanıyor bende uyuyamıyorum dışarıda yemek yenilmez en dandik yağı koyup basıyorlar tuzu şimdi süt içicem o yatıştırır -
Aylardır yemiyordum canım çekti alayım dedim eve. Midemi mahvetti . Bu sondu artık mecbur kalmadıkça dışardan yemem artık. -
Ben de hap öyle diyorum canım çekiyor yiyorum 😁 -
Rennie ilacını alın acil. 1 tablet çiğneyin iyice yutun 30 dk sonra rahatça uyursunuz evinizde düzenli bulundurun. -
Kefir iç kefir
-
Gastrit ve ülser nerden biliyorum dersen 10 yildir bu isin ustası oldum -
Reflu dediğin şey mide kaşının gevsek olmasi yani genetik doğuştan gelen bir şey sonradan olan degil senin ki yiyecek ile tetiklenmis gastrit olabilir ya da belki midende yara vardır gastrit ve ülsere neden olan şey hijyen olmayan sekilde yapılmış yiyeceklerden bulaşan heliko pilori bakteri bu seni hasta eden bakteri ölmüyor 30 gun boyunca her gün 10 tane antibiyotik iciyorsun ve şansına %50 ölmeme olasılığı var ki sana diyeceğim o ki senin için cehennem yeni başlıyor reis bundan sonra hayatın eskisi gibi olmayacak bir daha
Benzer içerikler
- kutusu açılmış elektronik ürün iadesi
- girdiğin yaş mı doldurduğun yaş mı kutlanır
- fitcare hair kullanıcı yorumları
- imar tsm ne demek
- esenyurt yeşilkent mahallesi nasıl bir yer
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X