Şimdi Ara

Esenyurt Nasıl Bir yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar orada sitelerden ev almak istiyoruzda.25. Kat 2+1 145000 tl.Oranın kişileri vs. nasıl bir yer ? Ev bu ; şakası olmaz .

• ben orda oturuyorum 23. kat site süper cevre süper. esenyurt diye geciyor ama beylikdüzünde site esenyurt tarafına bulasmayın hocam
  • nası diyim istanbulun bi ucu işte

deprem olsa 25. kattan aşşaya inene kadar bina çöker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 7 Eylül 2013; 20:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

ben orda oturuyorum 23. kat site süper cevre süper. esenyurt diye geciyor ama beylikdüzünde site esenyurt tarafına bulasmayın hocam

Neden bulaşmayalım ?
  • Apaci kavrami esenyurt'ta dogmustur.
    Yol gecen hani degil ama yol kesen hanidir
    Alisirsaniz cok delikanli esnafi vardir
    Bi iki guzel kafe vae
    Her gece polis sireni duyabilirsin
    Asker yollamasi, dugun konvoyu varsa savas cikmis zannedebilirsin alisana kadar. Sonra sen de katilitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Apaci kavrami esenyurt'ta dogmustur.
    Bi iki guzel kafe vae
    Asker yollamasi, dugun konvoyu varsa savas cikmis zannedebilirsin alisana kadar. Sonra sen de katilitsin

Peki nereye taşınalım şu **** İstanbul da ?

• İstanbul'un Avrupa yakasındaki semtlerden en sessiz sakin ve insani olanı Ataköy bence. Neredeyse her yeri gezdim. Ayrıca merkeze yakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcomposer

quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

Apaci kavrami esenyurt'ta dogmustur.
    Bi iki guzel kafe vae

Peki nereye taşınalım şu **** İstanbul da ?

Alıntıları Göster
    ESEMYURTUN NERESİ OLDUĞU ÖNEMLİ.
    İÇERİYE GİRERSEN SAKIN GELME BARZO CENNETİ.
    E-5 YAKINI BİR SİTEDE DİYORSAN GÜZEL OLUR. DEDİĞİM GİBİ MAHALLELERİNE SAKIN BULAŞMAYIN.

• Bizde beylikdüzünden düşünüyoruz ama dün okudugum kadarıyla deprem bölgesi geçiyor. Esenyurt'un altında sıcak su var yani deprem fay hattı geçiyor diye okudum o yüzden vazgeçtim ben ama ailemi bir türlü vazgeçiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

E-5 YAKINI BİR SİTEDE DİYORSAN GÜZEL OLUR. DEDİĞİM GİBİ MAHALLELERİNE SAKIN BULAŞMAYIN.

Alıntıları Göster
    Kavgacı hırsız çingene evleri gece kondu ne varsa esenyurtta. Esenyurtun hemen altında çingeneler dolu. Bİr tarafıda iyi metrobüse bakan tarafı .

Beylikdüzünden aldımı al ev ama +200 bin tl civari bildigim.serseri apaçi çok var yaz kış sapka takan vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Alıntıları Göster
    esenyurt istanbulun texasıdır adam vuranımı dersin kekolarmı dersin polislermi dersin zeytinburnu gaziosmanpaşa filan halt yemiş yani yanında beykent taraflarına bakabilirsiniz yeşilkent civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Bizde beylikdüzünden düşünüyoruz ama dün okudugum kadarıyla deprem bölgesi geçiyor. Esenyurt'un altında sıcak su var yani deprem fay hattı geçiyor diye okudum o yüzden vazgeçtim ben ama ailemi bir türlü vazgeçiremiyorum.
    hocam esenyurt ic taraflar kötü işte mahalle adabı falan yaşancak gibi deil

beylikdüzü süper heryer temiz insanlar iyi falan.

ayrıca biz 23 deyiz 30 katlı bina deprem korkun hiç olmasın allah var yukarda bizim bina yıkılırsa istanbulda sağlam bina kalmaz yani göcükte falan kalırsan bilki istanbulda sağlam ev kkalmadı adamlar 30 metre beton kazıklar örüyolar binaların altlarına yani güvenli . site innovia2 bakabilirsin.
  • haramidere rtaraflari ise eyvallah.amann sakin bulasmayin esenyurda 2 yil ,esenyurt 2 yil bahcesehir yasantimda bu kadar bela okimadim.ama ailede apacilik varsa bu yur otur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 7 Eylül 2013; 20:33:56 >
  • quote:

ayrıca biz 23 deyiz 30 katlı bina deprem korkun hiç olmasın allah var yukarda bizim bina yıkılırsa istanbulda sağlam bina kalmaz yani göcükte falan kalırsan bilki istanbulda sağlam ev kkalmadı adamlar 30 metre beton kazıklar örüyolar binaların altlarına yani güvenli . site innovia2 bakabilirsin.

İnnovia 2 yani beylikdüzünde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

quote:

esenyurt die geciyor ama beylikdüzünde hocam innovia 1 direk beylikdüzünde bu ilçe bağlantısı sadece ama yer olarak beylikdüzü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

quote:

esenyurt die geciyor ama beylikdüzünde hocam innovia 1 direk beylikdüzünde bu ilçe bağlantısı sadece ama yer olarak beylikdüzü.

Şu eve bakacağım oraya değil de.

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-bahcesehir-realty-plusdan-spradon-f-blokda-1-plus1-satilik-122488575/detay

• Keke'ler cirit atıyor. İstanbul değil orası

• Allah korusun orada oturuyorum taşınmayı düşünüyorum

• Kardeş dağın başında otur kürtlerin olduğu yerde oturma

• quote:

Orijinalden alıntı: Denk Dur Bak

Kardeş dağın başında otur kürtlerin olduğu yerde oturma
    bu tabiri kullanmayı ne kadar sevmesem de bunun için çok uygun " ALLAH'ın çektir ettiği yer " derler ya öyle bir yer daha bir 5-10 sene daha da öyle olmaya aday bir yer beylikdüzü-avcılar falan o taraf için daha uygun bir seçim olur zannımca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.